24 nov 24, 09:21:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 730 731 [732] 733 734 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552930 alkalommal)
0 Felhasználó és 50 vendég van a témában
Daishi
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #10965 Dátum: 12 feb 08, 13:35:10 »

Felőlem meg bárki elpatkolhat, csak Hinata ne  Mosolyog
Naplózva

FORZA JUVENTUS!!! Nem állunk meg 3 csillagig, és azután sem.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #10966 Dátum: 12 feb 08, 13:49:17 »

Én ezt a fejezetet egy nagyon jó kis átvezető résznek tartom. Kis kitekintés a nagyvilágra és a többiekre. Másrészt szerintem Kishimoto most próbálja egyensúlyba hozni a Naruto Tobi párharc eredményét Sasuke és a többiek behozásával. Érdekes volt megfigyelni, hogy Tobi mennyire elbizonytalanodott és próbálja magát győzködni. Amit viszont nagyon sajnálók, hogy a kagék- ról és Itachiról semmit nem tudtunk meg ennyi idő után sem. Most már azt kétlem is, hogy a kage harcról valamit is látni fogunk. Legfeljebb a végét amikor Madara kifekteti az 5 kagét. Itachit meg tartalékban tartja, hogy később fontos/kritikus időben legyen jelenése Kabutonál így talán megmenekülnek.
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

日本のファン

« Válasz #10967 Dátum: 12 feb 08, 14:14:05 »

Miért van olyan érzésem, hogy mire a  többiek megérkeznek, akkor fogja pont leszúrni Narutot Sasuke?
Ezzel a résszel annyira középpontba került most tényleg Naruto, hogy ez nekem olyan, mintha most hirtelen valami nagyon szörnyű dolog fogna történni vele.
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #10968 Dátum: 12 feb 08, 14:21:14 »

Átvezető fejezetnek jó volt, de azon túl annyit tudhattunk meg belőle, hogy ki hova tart. Ha Sasuke Konohába ment, akkor a két öreg mutathatja meg, hogy mit tudnak (Danzou és Sarutobival voltak ott a nidaime Hokagével, tehát nem hinném, hogy olyan gyengék lennének, de pont ideális lenne a FMS erejének felvezetéséhez (ami miatt nem mutatja a mangaka az 5 kage vs. Madara harcot). Ha pedig a shinobi haderőbe fut bele Sasuke ott tény, hogy mészárlás lenne, de feltehetőleg főként a névtelen shinobik hullanának. Ha Sasuke nem tud meteort idézni mint Madara, akkor a túlerő elég lehet ellene. (bár már harcoltak, így nem bővelkedhetnek csakrában, de azért egy falu erejét nem csak a kage adja, hanem az irányítása alatt álló shinobik is, és bár a kagék le vannak foglalva, azért a faluk kage utáni legerősebb emberei ott vannak.)
Naplózva
malakian666
Vendég
« Válasz #10969 Dátum: 12 feb 08, 14:42:12 »

Ha most találkoznak is, nem lesz valami epic, Naruto legyengült. Haljon meg Kakashi most (Sasuke fogja szerintem mindenképp megölni). Vagy legyen egy kis hentelés FMS-sel.
Bee is meghalhatna, Sasuke bejön azzal, hogy most nem lógsz meg, és akkor  tényleg minden Naruton múlik
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10970 Dátum: 12 feb 08, 14:47:25 »

Honnan jött az ötlet hogy narutohoz igyekszik? Az lenne az epic ha Sasuke megjelenne Konoha kapuinál.
Naplózva
Bencu
VIP

« Válasz #10971 Dátum: 12 feb 08, 14:51:02 »

Szerintem is inkább Konohába tart. Az a célja, szerintem Naruto jelenleg nem nagyon érdekli.. Nevet
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #10972 Dátum: 12 feb 08, 14:53:17 »

Mondjuk... ja. Az rendesen od@b@szn@.

A csatatéren most nem tudom, nekem nem hiányzott Saske, fel sem merült bennem korábban, hogy itt most meg fog jelenni.

Viszont Yamato nem tudom mit érdekel időről-időre mindnekit. Efogták, ott vegetál, vagy kiszedik, vagy meghal. Ennyi.
Naplózva
wolfarkas
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #10973 Dátum: 12 feb 08, 14:58:23 »

OFF
Sasuke elmegy Konohába, ami jelenleg üresen áll, és AMATERASU
Narutóék legyőzik Tobit, Madarát, Kabutot, néhányan meghalnak, Naruto lesz az új Hokage majd hazamennek ünnepelni, de csak egy fekete lángtengert találnak, középén pedig Sasuke áll "Problem?" fejjel
ON

Szerintem Sasuke Narutohoz tart, hiszen őt akarja mindenáron legyőzni...
De biztos hogy valakit meg fog ölni Naruto 3 társa közül, hogy hatásos legyen a belépő Nevet
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10974 Dátum: 12 feb 08, 15:02:03 »

Hát sasukét most sokmindenre lehet használni. Például eldönthetjük vele a vitát, hogy Sakura vagy Hinata Nevet Ha valamelyiket le Amaterasuzza akkor eldőlt  akérdés Nevet. Vagy pl összefuthat Kabuto-val is aki mellett ott feszít a Madara, ami elég érdekes dolgokhoz vezetne, tekintve, hogy Sasuke csak azért hisz Tobinak mert azt mondta neki, hogy ő Madara. Vagy például összekoccanhat Itachival is, ami szerintem történni is fog.

Vagy további 20 fejezeten keresztül csak sétál és megint nem hallunk róla Nevet

Darkeagle:
LOL ezt elképzeltem Nevet Sasuke odamegy, Tobi meg: "vissza mennyé" Nevet és visszateleportálja a barlangjához Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 15:03:54 írta Exkirion » Naplózva

kissmicy
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #10975 Dátum: 12 feb 08, 15:02:27 »

Hát, nekem az jött le, hogy ugyebár azon a nagy kétoldalas képen a hegyekkel, meg a rakat sok lábnyommal azt jelenti, hogy arra vonultak éppen a seregek Naruto felé, a hegy másik oldalán meg ugye ballag Szászke, aki gondolom azért is néz vissza, mert érzi a sok ember közeledtét... szal sztem ebből a kövi részben igencsak nagy harc kerekedik majd megint...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #10976 Dátum: 12 feb 08, 15:03:48 »

És honnan tudná, hol van NAruto? Meg amúgy is le kell még zúznia két vénembert, akik valószínűleg Konohában lógatják most is a lábukat.
Jó, arra mondjuk pont nem emlékeztem, hogy zat mondta, NArutohoz akar menni... de mindegy, meggondolhatja magát.

kissmicy, lehet, hogy igazad van.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 15:04:46 írta STM » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #10977 Dátum: 12 feb 08, 15:06:06 »

Sasuke honnan tudja, hogy merre van Naruto? A plot no jutsu használatával egyenesen oda tud menni, vagy lehet, hogy van egy iránytűje ami egyenesen arra vezeti. Vagy hát végül is régen teorizáltátok, hogy Shukkaku lehet, hogy Sasukében van, na a Bijuuk lehet, hogy tudják, hogy hol a többi Bijuu nem?
Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10978 Dátum: 12 feb 08, 15:20:20 »

Ezt én is osztom! Leamaterasu-zza hinatat vagy sakurat és akkor meg is kapjuk a manga egy legnagyobb kérdésére a választ! Nevet Nevet

Vagy kabuto megidézi valahogy kushinat(uge naruto megkapta a chakra-jának egy részét hogy később találkozzon vele, de elvileg ő rendesen halt meg szal ki tudja) és szöcske az idézett kushinaval játszadozik egy kicsit ami csak arra jó, hogy megássa a saját sírját mert akkor naruto tuti derékban ketté töri ha csak egy újjal is hozzá meg nyúlni az anyjához Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 15:23:48 írta Sammy Blaze » Naplózva
pydy
Újonc
*

« Válasz #10979 Dátum: 12 feb 08, 15:20:53 »

Hát ez kész ... reggel, amikor a végére értem elordítottam magam az órán, " a jó édes ......."  ikszdé
Erre én sem számítottam, amúgy Yamato engem speciel igenis érdekelne, elvégre ő is elég gyakran szerepelt Nevet (bár szerintem már halott :/ ) - Viszont én még mindig azt nem tudom sehova tenni, hogy Naruto, hogy tud ilyen nyugodt lenni a "kamu madarával" szemben, amikor a szüleit is miatta veszítette el.

Másrészről, Sasuke elsőnek szerintem Kabuto/Tobi/Itachi ellen fog küzdeni, bár most ez is kérdéses. Na meg amikor megtudja, hogy Tobi nem az igazi Madara ... Nevet

(Sasuke, már régebben is elég erős volt, ahhoz hogy belelásson Narutoba, így nagyon is elképzelhető, hogy érzékeli olyan távlatokból is)

Hinata/Sakura kérdésre én is kíváncsi lennék Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 15:21:49 írta pydy » Naplózva
Oldalak: 1 ... 730 731 [732] 733 734 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins