24 nov 01, 02:22:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 729 730 [731] 732 733 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511892 alkalommal)
0 Felhasználó és 117 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #10950 Dátum: 12 feb 08, 09:45:32 »

Akkor lehet Szászke dob egy üzcsit Narucsinak h: Cijja szivi, rámen standok mellett állok ( Hümm-hümm) jösz randizni?

Ekkor naruto aki a szőke herceg felül a lovára (megy lovagolni ikszdé) és a megbeszélt találkát ott elintézik, míg sasuke vár addig eszik egy kis friss husit! ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 09:46:44 írta Morause » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #10951 Dátum: 12 feb 08, 09:55:12 »

Ha Sasuke tényleg konohába megy, akkor annak a 2 öregnek igencsak rosszul fog állni a szénája. Meg ez az egész odavonul mindenki. Kb annyi értelmét látom, mint a Sora-s fillerben volt, Ekkora erőkülömbözet esetén valószínű,hogy csak útban lennének. Viszont Hinata monológja tetszett! Csak lesz itt már valami  smirksweat ikszdé
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #10952 Dátum: 12 feb 08, 09:59:06 »

Aha, és Gaara, aki tök véletlenül értesül, hogy Szöszke az ő Narcsiját akarja, ott hagy csapot-papot (értsd ez alatt Mandara) és ő is a randi pontra siet. Csak, hogy átrendezze az Uchiha fejét? Hümm-hümm

A többiek meg popcornal a kezükben élvezik a "csajbunyót"? ikszdé Sai legalább megismeri a "féltékenység" nevezetű érzelmet.

Szerk: Viszont én se estem annyira hasra ettől a fejezettől. Tobi-Bobby-Obi monológja, ahogy önmagát győzködte azért tetszett. Viszont tényleg üvöltött róla, hogy ez csak egy átvezető fejezet volt. Na meg aztán szerintem is tök fölösleges, hogy most az egész banda odamegy, mert tényleg csak az útban lesznek. Amúgy azért kíváncsi vagyok, hogy Kishi papa most, hogy akarja ezt megoldani, mert azért már mind a három nagyágyú ott van a csatatéren. Szóval, ha Naruto le is győzi Tobimacit, akkor szerintem azért eléggé legyengül így nem biztos, hogy neki tudna menni a Szöszkének.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 10:18:12 írta BlackPoet » Naplózva

Sammy Blaze
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #10953 Dátum: 12 feb 08, 10:46:35 »

Ez tényleg csak egy átvezető fejezet, de a végén ahogy írja a szöveg szöcske szemmel verésénél: ÉRKEZIK A VÉRONTÁS A HARCMEZŐRE.... Szal valamelyik osztagot tuti telibe fogja kapni... Hát ja hinata monológja valóban érdekes volt, de az sem véletlen, hogy az övá és sakura-é volt a leghosszabb és sakuraé is érdekes csak az nem annyira ,,lényegretörő" és több értelmű...
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #10954 Dátum: 12 feb 08, 10:47:29 »

Na végre, kezdődik a buli. Azért remélem, mutatni fogja még Kishi a Madara vs. Kage harcot, kár lenne kihagyni.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #10955 Dátum: 12 feb 08, 11:00:48 »

Ez egy nagyszerű átvezető fejezet volt. Régen volt már kitekintés a többi történésre.

Azt, hogy bee-t és narutót mennyire fogja akadályozni a többi emberke azt nem tudom, viszont tsunade-ból kiindulva, ha sakura odaér, még felgyógyíthatja, ahogy az anyó tettes gaarával, meg a föld kage-val.
Naplózva
Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10956 Dátum: 12 feb 08, 11:03:55 »

Nagyon tetszett a fejezett, nem volt benne annyi harc mint általában , de nagyon jó volt.
Na következő részbe tényleg belecsapnak a  lecsóba Nevet  lesz itt vérontás.... Remélem azért Hinata nem hal meg és megmarad Narutonak  Nevet
Mellesleg észre vettétek , hogy Chouji mi után használta azt a lepke szárnyakat (pirulák nélkül ) mennyire lefogyott, persze ezt mondta még régebben Chouza is de most láthattuk , hogy hogy is néz ki normális testalkattal. Nevet
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10957 Dátum: 12 feb 08, 11:09:27 »

Ez a szárny forma felhasználja a testben felhalmozott matériát és újrahasznosítva boostolja az használót. De Chouji hasonlata nagyon tetszett! "Naruto annyira hülye mint Én kövér", Utána meg készülj jön a vékony Chouji Nevet
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #10958 Dátum: 12 feb 08, 11:53:57 »

Nos, ezt a betegséget én sem értettem soha. Minek oda az a sok idióta? Láb alatt lesznek csak, maximum arra jók, hogy felfogják a területi jutsukat. Hozzátenni nem sokat tudtak soha, csupán hullának voltak ott. Ha viszont Sóska elébük vág, és gyorsan lekaszabolja a felét, akkor...nos, akkor talán egyensúlyba kerül a mérleg.

Nagyon remélem, hogy most már a jók is hullani fognak, élükün talán Hinatával. A Naruto-kun os dumáit már állatira unom. Utána mehetne Sai is a női öltözködésével, meg a többi kevésbé jelentős személy.
Ha áttekintem a háborút, alig voltak elhalálozások, így remélem pont Sóska fog mészárolni.

Ejnye.
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #10959 Dátum: 12 feb 08, 12:00:11 »

Végre már hogy halad a történet... Sasuke pár kockányi felbukkanása valóságos felüdülés ezek után.
Naplózva
BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #10960 Dátum: 12 feb 08, 12:02:05 »

Különben én is valami hasonlót képzeltem el, Hina monológja után. Szépen hősi halált hal Nyüzüge kardja által. Ördögi

Bár engem még mindig jobban érdekel Zazugénél, hogy mi van azzal a szerencsétlen Csuk Norisz senseiel? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 12:04:04 írta BlackPoet » Naplózva

Rikudou-sennin
Chuunin
*

« Válasz #10961 Dátum: 12 feb 08, 12:09:37 »

Bár engem még mindig jobban érdekel Zazugénél, hogy mi van azzal a szerencsétlen Csuk Norisz senseiel? Gondolkozik

Lol ki az a Csuk Norrisz szenszej?
Nevet
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #10962 Dátum: 12 feb 08, 12:18:01 »

Vajon ki? Hát Yamato ikszdé
Naplózva

BlackPoet
Chuunin
*

« Válasz #10963 Dátum: 12 feb 08, 12:25:16 »

Himénél a pont. Komolyan, sajnálom szegény Yamato senseit, róla teljesen megfeledkeztek. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 12:38:16 írta BlackPoet » Naplózva

lina22
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Ne akard megoldani a világot... Élj benne!

« Válasz #10964 Dátum: 12 feb 08, 12:49:30 »

Na igen, szegény Yamato.
Jaj jöhetne már Szászke is, s mikor meglátja, hogy az utolsó "uchia" Tobi az ő ellenségét akarná kinyiffantani, xD Bosszúból leszakítja Tobi maszkját  Ohh My God

Na jó neem  ikszdé
Naplózva

Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
Oldalak: 1 ... 729 730 [731] 732 733 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins