Putir
Vendég
|
|
« Válasz #10785 Dátum: 12 feb 01, 16:59:21 » |
|
A gonoszságot elzárta a juubi testével együtt. Simán megtörténhetett. Amúgy várom magyarul a fejezetet angolul keveset tudok. :\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10786 Dátum: 12 feb 01, 17:05:36 » |
|
Nem feltétlenül volt már gonosz a 10 farkú sem. Lehet, hogy őt is megszelídítette Rikudou mint ahogy Naruto Kuramát és Bee is tette. Láthattuk, hogy inkább meghatódva, szeretettel kezelték és búcsúztak tőle. Következésképp nem is kellett, hogy féljen tőlük. Rikudou előre láthatta azt is, hogy halála után a 10 farkú pokoljárást rendezne és az emberek nem tudnák megfékezni ha egyben marad. Ezért bontotta szét őket, amíg egy olyan ember nem jön aki képes megérteni őket és elfogadja olyannak amilyenek. Amúgy szerintem akkor amikor szétszedte őket akkor lehettek is még kölykök. Azóta eltelt idő óta viszont láthatóan felnőttek és megerősödtek. Szerintem most nagyobb erejük lesz mint Rikudou idejében a koruknál fogva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10787 Dátum: 12 feb 01, 17:11:34 » |
|
Amúgy szerintem akkor amikor szétszedte őket akkor lehettek is még kölykök. Azóta eltelt idő óta viszont láthatóan felnőttek és megerősödtek. Szerintem most nagyobb erejük lesz mint Rikudou idejében a koruknál fogva.
Lehet, hogy az a 9kölyök bijju hogyha összegyúrtuk volna akkor megkaptuk volna a juubyt, de mivel azóta erősödtek és nagyobbak lettek lehet, hogy ha most összegyúrnák ezt a 9bijuut akkor nagyobb lenne mint juuby volt akkoriba, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10788 Dátum: 12 feb 01, 17:25:11 » |
|
Visszatérve, nektek melyik mini bijuu volt a kedvencetek? Nekem érdekes, hogy Matatabi, Isopa és Son Goku a kedvencem, de sztem a legaranyosabb a kicsi Shukaku volt Olyan nagy volt a hasa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10789 Dátum: 12 feb 01, 17:34:44 » |
|
Shukaku tényleg nagyon cuki azzal a nagy hassal, olyan, mint egy jól lakot bulldog kölyök. Nekem sok kedvencem van, mindegyik aranyos. De az első helyen: Shukaku,Matatabi,Kokuou és Kurama.(szegények rá se férnek egyszerre a dobogóra xD) Am, másnak is feltűnt, h mikor együtt mutatják a mini bijuukat ott Choumei egy lárva?
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10790 Dátum: 12 feb 01, 17:37:47 » |
|
Igen, nekem feltűnt, és először kerestem Choumeit, de nem találtam, erre utána megnéztem a sorrendet, és ott volt egy lárva. Mondom, hát én kis hülye, biosz tagozatos létemre nem jutott eszembe, hogy ott van egy kis átalakulás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10791 Dátum: 12 feb 01, 17:41:25 » |
|
Nekem Kurama tetszik a legjobban olyan aranyos volt amikor sírt Rikodu miatt:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10792 Dátum: 12 feb 01, 17:48:04 » |
|
Ez már régen eszembe jutott nem csak most ez a kushina minato kurama édes3as:P Az egyetlen gond hogy ehhez majd narutonak is hozzá kell szoknia a feleségével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10793 Dátum: 12 feb 01, 17:49:29 » |
|
Amúgy én a többi bijuunak is adtam volna egy kis beszéd részt. Seikan, Choumei és Kokuou nem is beszélt, csak a nevét mondta el. Yagura meg a jinchurikik képviselője Hát legyen... vicces volt, hogy ott nyúzták egymást Narutoval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Izma
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10794 Dátum: 12 feb 01, 17:54:05 » |
|
Én Naruto fejét bírtam, mikor elkezd monológozni Yaguranak, mert azt hiszi, h fiatalabb nála. De Yagura is h fel volt már, háborodva, h gyereknek nézi, bár tény, h a mérgelődése Narutot nem nagyon izgatta, túlságosan lekötötte, h kiadja az aznapi vacsit
|
|
|
Naplózva
|
Őrült...ez nálam a normális. Nem vagyok szemét, csak tényeket közlök. Az igazságnak kemény vasökle van és mindig a legfájóbb pontra súlyt le.
|
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10796 Dátum: 12 feb 01, 18:15:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10797 Dátum: 12 feb 01, 18:22:32 » |
|
Na ez egy FEJEZET volt, az biztos Az hogy megtudjuk a bijuuk nevét előbb-utóbb, az várható volt, és jó is. Ahogy Yagurával ölték egymást az nagyon kész volt, főleg mert még Kurama is belemotyogott x"D A fejezte csúcspontja viszont abszolút a a Rikuduos rész volt. Tényleg nagyon hajaz Narutóra, eddig azt hittem, sötét haja van. Mondjuk az is lenne a logikus, tekintve, hogy a Sanjuk és az Uchihák is fekete hajúak, de ettől most tekintsünk el, így látványosabb :'D A Bijuuk kiskorukban elképesztően aranyosak voltak És egyre inkább hajlok arra, hogy a Juubi nem is volt gonosz, csak az emberek kiáltották ki annak, és a sennin azért zárta magába, hogy megvédje őt. Az hogy Tobi még mindig magabiztos, nekem is kicsit szúrja a szemem, de egyenlőre annak tudom be, hogy a maszkba veri a fejét szépen csendesen ^^ Meg nem nagyon hiszem, hogy a Bijuuk után még lenne egy hiperatom ütőkártyája. szerk: Sammy Blaze: az lenni filler.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 18:23:11 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10798 Dátum: 12 feb 01, 18:31:54 » |
|
Na azt már jelent valamit ha a 8. farkú mondja Kuramára hogy pokolian erős. Kifejezetten tetszett hogy a jinchurikik is megjelentek a bijuuk elméjében , a rész után kifejezetten sajnáltam őket hogy már meghaltak. Yagura kellemes csalodás volt , ezzel a byakugan szerű üres tekintettel mindig olyan lélektelennek tűnt a visszaemlékezésekben . Szerintem az öklözést a öreg remete kezdte , annyira adja az magát amikor ott állnak körülötte . Az öreg remete mire gondolhatott mikor ezt mondja ? ( jobb felső képen) http://mangastream.com/read/naruto/11316990/12Visszaélt volna az helyzetével ? Naruto lenne Rikoudo reinkarnációja ? ez nem túl egyértelmű ?? Kishi mindig kitalál valami csavart mire mi nem számítunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 18:36:25 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető