Dani
|
|
« Válasz #10575 Dátum: 12 jan 25, 12:27:34 » |
|
Nekem kicsit kapkodósnak tűnt a fejezet. Azért a Bijuu bomba 1 oldalban történő megpróbálása, és azonnali sikeres elsütése ráért volna kövi fejezetben is, ha már Naruto előzőleg vagy 3x elvétette. Valamint csak nekem ugrott be az új palástról ez? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/444/20Ettől függetlenül a fejezet felvezetése "hidegkirázós" volt egyértelműen. Félelmetesen hatott, amikor az 5 bijuu együttesen akarta földbe gyalulni Kakashiékat. Tökéletesen tükrözte a kétségbe esésüket, hogy Gai még a 8. kapura is át akart kapcsolni. Jah, és a jóóó öreg 5 perc limit szindrómát is immáron sokadszorra újfent eljátszottuk.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10576 Dátum: 12 jan 25, 12:30:31 » |
|
Hát igen....az a köpeny...némely helyen a Kurama palást Naruton sötétté vált...pont amikor Naruto kinyitotta a pecsétet(lásd a imultheti animében is) akkor is a pecsét belseje úgymondva megtelt valami fekete izével...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10577 Dátum: 12 jan 25, 12:32:27 » |
|
szerintem a két köpeny között kb. semmi hasonlóság. akkor már inkább a yonadime és naruto között. a Kakashis-Gaios rész szerintem is nagyon jó volt, de remélem nem olyan sablondumákat fogank lenyomni hogy 'büszke vagyok rád', meg 'olyan vagy mint apád', ecetera.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 12:48:27 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10578 Dátum: 12 jan 25, 12:35:17 » |
|
Áháá, szóval azért tett Kishi maszkot Tobira, így nem látjuk, ahogy zokog . Ez a fejezet valami fenomenális volt, nagyon epikusat alkotott Kishi, még mindig a hatása alatt vagyok. Amikor Naruto visszaverte a bijuu bombákat, az baromi jól nézett ki!! Naruto kinézetéről: A új ruha nem rossz de annyira nem nyűgözött le. Viszont nagyon tetszett, hogy Naruto nem változott át rókává, hanem bármikor elő tudja hívni : D. Várom nagyon a kövi fejezetet .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 14:21:41 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10579 Dátum: 12 jan 25, 12:46:21 » |
|
Javítsatok ki ha tévedek, de tejes bijuu formában Kurama irányít és nem a jinchuuriki, de ebből az egészből, mikor mondja a róka, hogy akármit akar gyorsan tegye, vagyis még mindig Narutonál van a gyeplő... Vérengzést akarok látni, Kuramát akcióban!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10580 Dátum: 12 jan 25, 12:50:31 » |
|
Remélem a következő fejezetben látunk valami madara-fronton is, hogy mindneki megérzi Kuramát ha de belegondolunk, elvileg most mennek a háboró finalfight-jai... Naruto vs. Tobi, és 5Kage vs. Madara...na meg Itachi is Kabuto felé kacsintgat.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #10581 Dátum: 12 jan 25, 12:58:34 » |
|
Shironak nagyin tetszik, eszméletlen. hogy akármit akar gyorsan tegye, vagyis még mindig Narutonál van a gyeplő...
Szerintem inkább koperatív ez még nem tökéletes Bijuu forma
Mert, ez jobb. Kombinálja a bijuu formát, a Super Saiyajin móddal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10582 Dátum: 12 jan 25, 12:59:27 » |
|
Nekem kicsit kapkodósnak tűnt a fejezet. Azért a Bijuu bomba 1 oldalban történő megpróbálása, és azonnali sikeres elsütése ráért volna kövi fejezetben is, ha már Naruto előzőleg vagy 3x elvétette. Valamint csak nekem ugrott be az új palástról ez? http://www.bleachfan.hu/manga/Bleach_manga/444/20Ettől függetlenül a fejezet felvezetése "hidegkirázós" volt egyértelműen. Félelmetesen hatott, amikor az 5 bijuu együttesen akarta földbe gyalulni Kakashiékat. Tökéletesen tükrözte a kétségbe esésüket, hogy Gai még a 8. kapura is át akart kapcsolni. Jah, és a jóóó öreg 5 perc limit szindrómát is immáron sokadszorra újfent eljátszottuk. Nekem azonnal Minato köpenye ugrott be, szerintem abszolút nem hasonlít ez a bleachesre. Az 5 perc limit pedig érthető, először használ valamit amit kontrollálni is kell, most milyen lenne már ha az lenne, hogy "Naruto siess csak 6 perc 24 mp-ed van!", 5 perc nem túl sok és nem túl kevés, engem nem zavart abszolút. Az új ruha szerintem faszán néz ki, bár kicsit nehéz elhinni, hogy az egész chakrából van és azzal a sok vonallal kicsit high technek néz ki, ami egy kicsit különössé teszi első ránézésre. Amúgy Tobi milyen jól elnintendózik a bijuukkal nem? Affene nem ment be az 5 bijuu bomba, akkor nyomjunk egy kombót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10583 Dátum: 12 jan 25, 13:01:04 » |
|
Csak én látom úgy, hogy a 12. oldal tetjén Naruto klónja épp sage chakrát gyűjtöget?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10584 Dátum: 12 jan 25, 13:02:50 » |
|
De szerinted miért? Hogy megtalálják az össze bijuun a rudat, és felszabadítsák őket, mint Sont!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10585 Dátum: 12 jan 25, 13:05:12 » |
|
hát, Sonnal sem mentek sokra... illetve nem sokat ért kiszedni a rudat. Na meg aztán ki tudja, hogy a többi bijuu mennyire barátságos, lehet jobb, hogy Tobi iránnyítja őket... Vagy várjunk, most már a bijuuk mind jófejek, nem szóltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #10586 Dátum: 12 jan 25, 13:08:56 » |
|
Nekem azonnal Minato köpenye ugrott be, szerintem abszolút nem hasonlít ez a bleachesre. Az 5 perc limit pedig érthető, először használ valamit amit kontrollálni is kell, most milyen lenne már ha az lenne, hogy "Naruto siess csak 6 perc 24 mp-ed van!", 5 perc nem túl sok és nem túl kevés, engem nem zavart abszolút.
Engem sem zavar az 5 perc limit. Reális, és elvárandó, hogy ekkora energia löket garantáltan rizikóval járjon. Csak már unalmas, hogy Tobi, Pein és sok más karakter is 5 perces limittel bír. A 8 frappánsabb lenne. Komolyra véve, nem kell félreérteni, nem mondom azt, hogy sz*r fejezet volt. Csak egyszerűen nem ömlesztette el a nyálam a klaviatúrámat.^^ A Bleaches hasonlatot pedig főként a köpeny "állagára" értettem. Amúgy köszi, a hightech kifejezést kerestem.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #10587 Dátum: 12 jan 25, 13:09:23 » |
|
Nemhiszem, hogy mind jófejek lennének, Shukkaku konkrétan kattant volt, a háromfarkú egy debil, az 5farkú még akit "hallottunk" beszélni és megjegyezném, hogy Son se volt hú de jófej, csak nem akarta, hogy irányítsák, Narutot úgy átverte ahogy illik. 8 perc valóban érdekes lenne , mondjuk elvileg kevesebb ideje van 5 perc mert Kurama azt mondja, hogy 5 perc legjobb esetben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 13:11:30 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
srobi
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10588 Dátum: 12 jan 25, 13:09:34 » |
|
Akár azért is, hisz Sage módban sokkal gyorsabban mozog és jobbak az érzékei. Vagy csak szimplán mert megteheti. Ott ül a 'burokban' senki se tud hozzá érni nyugodtan gyűjtögethet. A kérdés, hogy miért csak 1. Elvileg kettőt is tudhat. Ha meg felkészültek akkor csak ráeresztené őket Tobira. Zéró kockázat, előbb-utóbb meg csak eltalálja egy RS
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 13:11:34 írta srobi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10589 Dátum: 12 jan 25, 13:11:25 » |
|
Amúgy köszi, a hightech kifejezést kerestem.^^
Nekem erősen egy Tron benyomáson támadt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|