Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10440 Dátum: 12 jan 18, 20:28:49 » |
|
Hát sajnos Tobi arcát nem fogod látni , legfeljebb a szemét, ahogy pánikba esik( bár ki tudja lehet, hogy ott fog állni like a boss ) és kézben tartja majd a dolgokat. Bár nem hiszem, hogy arra fel lenne, készülve, hogy naruto és a Kyuubi együtt harcolna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10441 Dátum: 12 jan 18, 20:36:04 » |
|
asszem tűz ,de ez nem biztos am király volt ez a rész nekem nagyon bejött lassan azon se lepödnék meg ha tobi visszahivná az összes bijuut a gedoba és magába pecsételné de ez sztem nem fog megtörténni kiváncsian várom mi lesz ebböl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arisa-chan8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10442 Dátum: 12 jan 18, 20:49:12 » |
|
Amúgy az kiderült, hogy Kurama milyen elemű? mert a naruto vs pain harcban volt valami hurrikános cucc meg tüzet is köpött, ha jól emlékszem.
Tűz elemű... 99%-ban biztos vagyok benne. És... VÉGRE! Már mióta váratott magára ez a rész? Csak néhány hete, hónapja, éve... De öröm volt végre látni, hogy ez a kettő megbékélt egymással. Amúgy meg, ha eddig nem volt Kuramának fan ábora, lassacskán alakul már... Legalábbis, ahoyg nézem elég sokan kezdik megkedvelni Őrókaságát xD .... És szinte végszóra ki jött a magyar... Megyek olvasni *-* Még néhányszor x"D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 20:55:48 írta Arisa-chan8 »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10443 Dátum: 12 jan 18, 20:55:45 » |
|
Ezt nem lehet tudni a mangában. A mitológiai vonatkozás miatt sejtjük, hogy az eleme a tűz, mellette rendkívül okos és szinte végtelen az ereje. Mellesleg én eddig nagyon szerettem a kilencfarkút. Jobban mint Narutot.
Sajnos én is hasonlóan vagyok vele, hogy a következő fejezet nem róluk fog szólni hanem másról/másokról. Azért remélem egy-két kép ebből is előkerül. Ne legyen igazam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #10444 Dátum: 12 jan 18, 20:56:22 » |
|
Hú basszus ilyen egy fejezetet. Nagyon tetszett . Kár hogy Son Gokut visszanyelte a szobor. Ahogy átváltozott a többi Jinchuriki az nagyon epikus lett , meg ahogy a Kakashi-Gai duo áll előttük. Naruto és a Kurama kiegyezésére sokat vártam és szerintem egész jól megoldották , de míg az előző két fejezetben elcsépelten oldotta meg az időhúzást itt remekül kivitelezte . Amikor összeöklöztek az tetszett epikus volt mint a legtöbb kép . Az a mosoly amit a Kurama vágott mikor Naruto kiengedte , ez a boldog mosoly olyan furán ált neki , bár csak szokatlan mert mindig morogni láttuk meg dühöngeni , ezt az oldalát nem ismertük. De az amikor öklöztek az pont olyan volt mintha Naruto mosolygott volna Ami az elemet illeti, csak az Animéban használt elemeket , mangában ilyen nem volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 20:56:53 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sidea
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10445 Dátum: 12 jan 18, 21:42:11 » |
|
Bennem még mindig él a remény, hogy Kurama most jól hátba támadja Narutót, és amíg azok szívnak mint a torkos borz ő elnyargal a képzelet határain túlra. Az öklözéstől meg majdnem hánytam. Mi lesz a következő? Egymás vállára borulnak és együtt sírnak Sasuke után? De sajnos hiába reménykedek. Az az egy baj van a Narutóval, hogy a főbb vonalon nagyon kiszámítható a cselekmény. Legalábbis szerintem. Ejj... Hajrá Tobi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #10446 Dátum: 12 jan 18, 21:46:52 » |
|
Remélem nem támadja hátba narutot, és össze haverkodnak, jöhetnek az ultimate jutsuk meg minden Ez a rész nagyon fain volt, egy valami hiányzott belőle igazán... a folytatás
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #10447 Dátum: 12 jan 18, 21:59:23 » |
|
Hát tényleg kegyetlen jó volt. Az egész fejezet. Amúgy a Goku vajon csak azt akarta kifejezni, hogy elnyerte a tiszteletét / barátságát vagy talán adott neki némi chakrát is az öklözéskor? OFF: Amúgy ezzel a véleményemmel sosem szoktak egyet érteni, de szerintem Kurama Szél elemű (egyetlen farka egyetlen csapásával hegyeket morzsolhatott szét és szökőárakat kelthetett.) Szerintem erre csak a szél lehet képes (Meg Oro ellen is mikor elő jött a 3 farok még a hídon akkor mondták, hogy mi ez a szél?) Amúgy volt olyan elméletem is, hogy Naruto szél eleme is Kuramától származik (mivel a chakrájuk mindig is keveredett, így mikor próbálta a chakra papírt akkor ez érvényesül ) Mondjuk örülnék, ha majd tanulna új elemeket is, bár ha nem marad 1 fő gonosz sem aki elmenekül akkor nem valószínű, hogy láthatunk ilyesmit Biztos nagyon jól nézne ki egy tűz és villám alapú Rasengan Bár igazán az lenne a stílszerű ha minden elemet tudna használni, szimbolizálhatná a népek közti békét / ilyesmit Ekkora Chakra készlettel meg szerintem vagy 10x annyi klónt tud majd létrehozni mint eddig. Így Kb 1 nap lenne 1 elem És még 1 nap átültetni Rasi ba Bár már igazán megtanulhatna mást is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 22:04:47 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10448 Dátum: 12 jan 18, 22:18:13 » |
|
Remek rész volt, le a kalappal! Szerintetek mi lehet az a pár értékes dolog amit tobi említ? Még mit akar elvenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
qwert90
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10449 Dátum: 12 jan 18, 22:18:25 » |
|
NAGYON JÓ FEJEZET VOLT Már vártam hogy kibéküljenek am szerintem Kurama nem tűz elemű, ezt onnan gondolom hogy mikor pein ellen harcolt az csak vörös chakra volt és nem tűz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
johne1
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10450 Dátum: 12 jan 18, 22:25:59 » |
|
hello nemtudom volt e már fórumban, de engem az érdekelne, hogy ha jóltudom volt az egyik fejezetben, hogy Kurama chakrájának a fele lett narutóba pecsételve, de akkor a másik felével mi van időközben újratermelődött vagy az végleg elveszett? Mert ha elveszett akkor már nem ő a legerősebb(már ha a farkaknak köze van az erőszinthez, mert ha jóltudom ez még nem tisztázott). Illetve még 1 kérdés. Az 1 farkút miért nem lehet látni 1 képen se? Őt nem idézte meg tobi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #10451 Dátum: 12 jan 18, 22:28:16 » |
|
Nagyon vártuk már ezt a fejezetet. Valamilyen szinten örülök én is, hogy Naruto és Kurama végre "kibékéltek" bár ennyi erővel legyőzik Tobit, és leülnek együtt teázni, "hiszen" Naru nem ölné meg, és megpróbálna vele is jóba lenni. x.X De viccet félretéve, eltudnám képzelni a következő fejezetben, hogy Naru átváltozik a rókává, és megtámadják Tobit, és pont beugrana "Sasuke" is. Kiváncsi lennék az arcára, arra a döbbenetre, hogy Naruto és Kurama?? A legvégső harc után (sasu és naru közt) még az is előfordulhat, hogy Naruto kiengedi magából a rókát s pont emiatt lesznek barátok.
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #10452 Dátum: 12 jan 18, 22:31:01 » |
|
Az egyfarkú jinchuurikije ugye Gaara volt, de mivel ő nem halott, nem is lehetett újjáéleszteni. Azt mondjuk nem tudjuk, hogy szükség esetén meg tudná-e idézni magát a Shukakut, bár szerintem igen. Amúgy nem a farkak száma határozza meg az erőt. Legalábbis, a Hachibi ezt mondta pár fejezettel ezelőtt Kuramának. A Kyuubi chakrájának másik felét pedig - ha jól emlékszem - a Negyedik önmagába pecsételte, ebbe halt bele. (bár, hogy őszinte legyek, ez a dolog nekem sem 100%-osan tiszta, sose volt az)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 18, 22:32:14 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dj ToX!c.
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
"Nem adom fel, mert ez az én ninja utam..."
|
|
« Válasz #10453 Dátum: 12 jan 18, 22:47:40 » |
|
Hasimasi sama majd a késöbbiekben szerintem fel fogja fedni ezt a titkot előttünk... Igaz, naruto agyafúrt és ezt a kyuubi is tudta... Azért fogtak össze, mert tudta kurama, hogy naruto nem fogja elárulni őt. (4. magába pecsételte a felét igen, de lehetséges, h mikor lezárta narutoba lévő kyuubit "Megint" akkor átadta a chakráját is ... illetve/vagy azóta már regenerálódott ahogy alapból az mindenkinek szokott.... Lehetséges, hogy kurama birtokolja az összes elemet És, hogy milyen értékes dolgokat akar tobi elvenni? a 4. hokage oda adta az erejét/tudását a fiának, ahogy a kyuubit is! mármint erő forrás és "barát" )
|
|
|
Naplózva
|
"...Soha de soha az életbe... ...ne következtess elhamarkodottan..."
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #10454 Dátum: 12 jan 18, 22:50:59 » |
|
Engem csak egy dolog nyugtalanít egy kissé: ahogy Tobi viselkedik az nagyon nem tetszik, olyan magabiztos miközben Narutonak még bőven van mit mutatnia. Na mindegy... Egyébként szerintem is hatalmas egy fejezet volt! Az egész olvasás alatt olyan izgatott voltam . Viszont van egy sanda gyanúm, hogy jövőhéten visszatérünk a Kagék vs. Madara hadszíntérre. Az egyfarkút azért nem idézte meg, mert nincs gazdatest akibe belepaszírozza. Ha csak úgy megidézné, akkor nem tudna chakra rudat szúrni bele és irányítani, mint most a Yonbi esetében. A Kyuubi chakrájának yin része a shinigamiba lett pecsételve Minato által. Nem tudom, hogy azóta vissza tudott-e egyáltalán töltődni, szerintem nem, de majd meglátjuk (vagy nem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|