Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10110 Dátum: 11 dec 23, 21:17:36 » |
|
Nekem úgy tűnik minél előbb be akarja már fejezni
Akkor ne kezdjen ennyi harcot egy időbe és a kevésbé népszerű harcokat nem mutatná, de a madara vs 5kage harc az egyik legnépszerűbb, meg a kakashi vs 7kardforgató is az lett volna amikor kakashi belelendült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #10111 Dátum: 11 dec 23, 22:02:26 » |
|
Ja, csak azt ne feledjétek, hogy a Kakashi vs Köd Hét Kardforgatója csata nem vitte előrébb a történetet (persze a bunyó engem is érdekelt volna). A Madara vs Kagék harc meg igen. Legalábbis ami eddig történt, abból sokat megtudtunk Madaráról és a MS/FMS/Rin'neganról. Viszont a továbbiakban lehet nem lesz újdonság benne, azért van hanyagolva. De nem kizárt, hogy még visszatérünk oda, mert Madara azért elég nagy valaki, csak nem az lesz a kövi hozzá kapcsolódó képkocka, hogy már be van tekerve budipapírba, egy pecséttel a mellkasán.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10112 Dátum: 11 dec 23, 22:30:07 » |
|
ez gonosz volt, senpai xD reméljük, hogy Madara nem Chuck Norris. egyébként lehet, hogy azért hanyagolta a kisebb hacokat, mert már rajzolná az epic-fightok kiráyát, ami után majd mindneki kapargathatja az állát a padlóról ^^ én csak a kakashi vs. 7 kardfogató harcot hiányoltam, Sasorit nem szeretem egyszer már legyőzték, annyi elég is volt belőle. De a Madara-5kagét nemhiszem hogy lenne mersze úgy megcsinálni, ha már annyit regélt madara überkirályságáról ^^ Bár a Kagátket egyenlőre tuti nem nyírja ki :'S
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #10113 Dátum: 11 dec 23, 22:38:26 » |
|
Biztos visszatér a Madara vs 5 Kage csatára az 100%. De amúgy szerintem nem csak a Kakashi vs Köd Hét Kardforgatója csatát siette el eddig Kishi, hanem a háborúba szinte mindegyiket. Azzal nem értek egyet, hogy unalmas ez a csata, mert én nem unom, sőt remélem rendesen ki lesz dolgozva. Az lenne a legtökéletesebb ha most a következő fejezetbe még lenne a mostani harc és utánna minimum két fejezet a Madara vs 5 Kage harc.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #10114 Dátum: 11 dec 23, 22:52:45 » |
|
Azért ez enyhe túlzás h elsiette... most gondolkodjatok logikusan, minden csatában volt egy "élőhalott"... tehát minden osztagra jutott zombi bőven, de ha vissza emlékeztek a shinobi haderő nem úgy áll össze pl: h 1. osztag csak konohai ninjákból 2. csak homoki ninjákból áll estébé. Hanem vegyesen minden faluból vagyis mind1 milyen zombit kaptak ismerték a képességeit, és így szerintem (bár kabuto mentális nyomást akart gyakorolni) h a kezükben volt a tudás még egy akatsukis is elbújhat a levesbe... gondoljunk csak nagatora és a 6 útjára h kiket megölt a kis titkával és Narutóék még így is sok gondolkodás útján jöttek rá! Abban egyetértek h Madarát nem hiszem h lerendezi mivel ő az egyetlen shinobi akiről senki sem tud semmit azon kívül h uchiha meg h harcolt Hashiramával!, úgyhogy valszeg visszatérő lesz... vele kapcsolatban csak annyit tudok elképzelni h ő még ott virgonckodik de a kagék már hullafáradtak és mozogni alig bírnak aztán jön egy isten csapása és BUM! ui.: a zombis csatákhoz még annyit h erősen utalt kishi arra h mindenki képességével tisztába voltak h mindig volt vki (ismeretlen veterán shinobik) akik mondták h ez meg az mire képes pl. mikor gin-kin megjelent egy véntrotty világosította fel a konohaiakat, vagy a mágnes fickót is ismerte a felhő shinobi (bár azt naruto gyűrte le de akkor is)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 23, 22:56:00 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10115 Dátum: 11 dec 24, 08:48:18 » |
|
Abban egyetértek h Madarát nem hiszem h lerendezi mivel ő az egyetlen shinobi akiről senki sem tud semmit azon kívül h uchiha meg h harcolt Hashiramával!, úgyhogy valszeg visszatérő lesz... vele kapcsolatban csak annyit tudok elképzelni h ő még ott virgonckodik de a kagék már hullafáradtak és mozogni alig bírnak aztán jön egy isten csapása és BUM! Azért ott van Oonoki aki rendelkezik róla infóval http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/469/8 (utolsó kép) Meg valami infó Konohának is lehet róla hisz az eggyik alapító Minden esetre jómagam is igen kiváncsi vagyok erre a harcra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabrix81
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10116 Dátum: 11 dec 25, 02:18:22 » |
|
Szerintem a mangában azért hagyja ki a harcokat, mert így a Shippuudenben benne lehet minden csata,így nem éri be az anime a mangát és nem kell fillerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10117 Dátum: 11 dec 25, 10:30:32 » |
|
Ha az animében benne lesznek a csaták, akkor az már nagy valószínűleg filler lesz, mivel hogy a mangában a csaták nincsenek benne.. (vagyis nem mind1ik.. aztán ki tudja, lehet hogy még benne lesznek a mangában is a csaták)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 25, 10:31:27 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #10118 Dátum: 11 dec 25, 11:00:42 » |
|
sztem nincs abban rossz, hogy a harcokat részletezik sztem éépen hogy ez lesz a jó x) egy kicsit ezt hiányolom a mangában. na meg azt se szeretem hogy egy-két képkockát ki sem tudok venni X"D és anime párti vagyok...csak kár hogy ott fillereket adnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dert
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10119 Dátum: 11 dec 26, 02:46:18 » |
|
Az anime sehol se lenne a manga nélkül. Valóban jobb megfilmesítve nézni mint rajzolva de amilyen szánalmasan gyenge mostanában az anime már előre félek hogyan oldják meg a harcos jeleneteket. És remélem a háború köze nem raknak fillereket annyi filler volt mostanában remélem csak azért hogy a mangás részeket ne kelljen elhúzni. Nem akarok annyi visszaemlékezést látni mint mostanában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #10120 Dátum: 11 dec 26, 11:58:40 » |
|
Az anime sehol se lenne a manga nélkül. Valóban jobb megfilmesítve nézni mint rajzolva de amilyen szánalmasan gyenge mostanában az anime már előre félek hogyan oldják meg a harcos jeleneteket. És remélem a háború köze nem raknak fillereket annyi filler volt mostanában remélem csak azért hogy a mangás részeket ne kelljen elhúzni. Nem akarok annyi visszaemlékezést látni mint mostanában.
Sajnos a fillerek predesztináltak. Minden évad után beköszönt a jó öreg filler évad. Így húzzák az időt a mangának, nekünk meg az idegeinket. Gondolkoztam is, hogy az unokáimmal fogom együtt nézni majd a Naruto végét. Ha megérjük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #10121 Dátum: 11 dec 26, 12:07:27 » |
|
Szerintem a mangában azért hagyja ki a harcokat, mert így a Shippuudenben benne lehet minden csata,így nem éri be az anime a mangát és nem kell fillerezni.
például a Hidan-Asuma harc is jobban részletezve volt az animében, és nekem nagyon bejött ^^ szal ha beletesznek pár elemet, azzal ninsc semmi baj.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10122 Dátum: 11 dec 26, 13:08:19 » |
|
Ahogy elnézem megint nem lesz a madara vs kage harcok és megint csak mesével telt el a manga fejezet.. végén tényleg megcsinálja kishi, hogy madara vs kage harc végét mutatja már csak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10123 Dátum: 11 dec 26, 13:16:23 » |
|
Végre! Csak kár, hogy semmit se haladtuk előre a sztorival, de legalább megtudtunk néhány dolgot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10124 Dátum: 11 dec 26, 13:54:08 » |
|
Most tényleg Son Gokunak hívják a 4farkút vagy csak én vagyok analfabéta?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|