Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10065 Dátum: 11 dec 21, 14:50:07 » |
|
Én ezt nem helyeslem. Nem bírom szöcskét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10066 Dátum: 11 dec 21, 15:33:05 » |
|
érzem,hogy most teszik fel. már csak a hajime no ippo maradt,úgy mint új manga,és azért tűnnek el az újnak titulált manga fejezetek,mert már kezdik fel tenni vagy hasonló a kövi mangákat. és nem is írták ki a mangastream-esek sem,hogy nem lesz,tehát százas,hogy lesz,és hogy ma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #10067 Dátum: 11 dec 21, 16:48:21 » |
|
Attól még, hogy a Hajime no Ippo a Naruto előtt szokott jönni, nem azt jelenti, hogy ez a hét első mangája. Sokkal inkább a hét utolsója. És teszem azt, a Narutoval indul az új hét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #10068 Dátum: 11 dec 21, 17:28:39 » |
|
Nem akarom senki kedvét sem elvenni, de szerintem ezen a héten nem lesz manga http://www.shonenjump.com/e/weeklyshonenjump/next.html1/4(Wed) elvileg Január 4. Szerda 2012.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10069 Dátum: 11 dec 21, 17:37:24 » |
|
óóó de kár! pedig most egy nagyon jó fejezet lenne! Nagyon kíváncsi vagyok rá hogy mit fognak csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10070 Dátum: 11 dec 21, 17:38:37 » |
|
Szerintem sem lesz most, viszont lesz a hétvégén, szombaton vagy vasárnap. Tavaly is így volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #10071 Dátum: 11 dec 21, 17:44:03 » |
|
A hivatalos japán megjelenés sem ad semmilyen támpontot nekünk, hiszen van amikor kilopják a nyomdából a fejezetet és 1 héttel hamarabb itt van, mint a hivatalos megjelenés. Ergo egyedül a MangaStream hivatalos közleményére támaszkodhatunk, hogy sikerült-e szerezniük scan-t vagy sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10072 Dátum: 11 dec 21, 17:44:47 » |
|
basszus,kishi akkor jól meg szopat ,és miközben ő röhög mi agyf.....t kapunk . de lehet,hogy lesz,azért a mangastream már rég kiírta volna. meg ahogy említettem két kínai oldalon is ki van írva holnapra=akkor mégis lehet,hogy nem az idő eltolódások a felelősek de nyugi,hatig még lehet,aztán már én is feladom,és holnapra jósolom.meg akkor a fejezet végén mért nem írta ki kishi? ez így zavaros. lehet hogy ma nem,de holnap azért illene,hogy legyen,mert eléggé parasztság lenne,hogy most(amikor várjuk már a részt) tudjuk meg,hogy nem lesz,pedig egész héten vártuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #10073 Dátum: 11 dec 21, 17:50:07 » |
|
Ez nem Kishi'-n múlik, hanem a kiadón... Kishi' "csak" a sztorit írja, meg rajzol. A kiadással kapcsolatos dolgok a kiadó alá tartoznak. A netre való felkerülésért meg azok a japán aktivisták a felelősek akik iphone29-cel bekúsznak a nyomdába/és vagy bescannelik az újságot, aztán nyomatnak pár pózolj ShounenJumppal fotót, amit az MS letisztít, lefordít és a sok fan örül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feraaaa32
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #10074 Dátum: 11 dec 21, 17:54:07 » |
|
meg amúgy is. a mangastream-eseknél most reggel 9 van. ők is aludhatnak,nem? lehet,hogy azért nem írták ki,mert kilopták már a nyomdából,és mikor felébrednek belekezdenek fordítani. jah és a saját időzónámbeli idő szerint írtam a hat órát,tehát magyarul 7-kor még jöhet,vgy még utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10075 Dátum: 11 dec 21, 18:02:16 » |
|
Mindenki 1000%on pörög mint látom régebben csütörtök/ pénteken jött ki a manga, szal most is lehet úgy lesz. Vki belinkelte azt a képet. Nem tudok japánul. Azért bizakodok, mert ha nincs manga a Mangastream-en mindíg kiírják. Eddig ez nem történt meg, szóval még bármi lehet. Addig ajánlom, hogy mindenki szúrja magát nyugtatóval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10076 Dátum: 11 dec 21, 18:39:37 » |
|
Szerintem felesleges túlságosan is belelovalni magunkat. Ha az 568 rész nem jelenik meg rendesen ( hivatalosan) csak jövőre 4-5 tájékán s mi ennek ellenére hozzájutunk s a héten lessz akkor is két hetet kell várnunk hisz mikor kijön 4-5 tájékán a manga az már nekünk régi lenne akkor. Tehát mindenképp cumi (remélem sikerült érthetően fogalmazni ) Persze ha hivatalosan is kijön idén akkor ez az egész tárgytalan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #10077 Dátum: 11 dec 21, 19:30:23 » |
|
Háhááá... végre megvan, 2 órás kutatás után, isten áldja a Google-t. A MangaStream és a NarutoForums által megerősített információk. Az első dátum a hivatalos megjelenés japánban. A félkövérrel kiemelt rész a netes scan - ez fontos nekünk. Legalul pedig egy kis magyarázat az egyik külföldi fórumról. [igaz, hasonlót már írtam pár poszttal előbb, de talán ez érthetőbb magyarázat] 2011. december 19: Weekly Shonen Jump #03-04 (netes megjelenés várhatóan: december 14.-ig) (Naruto fejezet #567)2011. december 26: Nem jelenik meg Weekly Shounen Jump magazin 2012. január 4: Weekly Shonen Jump #05-06 (netes megjelenés várhatóan: december 24.-ig) (Naruto fejezet #568) 2012. január 9: Nem jelenik meg Weekly Shounen Jump magazin 2012. január 16: Weekly Shonen Jump #08 (netes megjelenés várhatóan: január 11.-ig) (Naruto fejezet #569)
"Furcsállod, hogy miért van december 19-re írva a Naruto manga 567. fejezete, holott mi már december 14-én elolvashattuk? Nos, a válasz egyszerű. Mi, akik Japánon kívül élünk egy héttel hamarabb olvashatjuk a megjelenő fejezeteket, mint a japánok. Furcsa, nem? Az egyik barátom, aki Japánban él TheTokyoKit írta, hogy ő csak december 19-én olvasta a Naruto manga 567. fejezetét. Azért olvasunk egy héttel korábban Naruto mangát, mert valaki a nyomdából kiszivárogtatja a raw (nyers) változatot, majd elküldi a MangaStream, Binktopia, Mangareader, vagy MangaZone csapatoknak, akik szerkesztgetik (tisztítják, fordítják) és közzéteszik. Nos, nem kell pánikba esni, ha jelenleg a Naruto manga 568. fejezete még nem áll rendelkezésre se ma (szerda) se holnap (csütörtök), hiszen a Weekly Shonen Jump # 05-06-nak már van boritója, ami azt jelenti, hogy kiadásra készen áll, tehát ha minden jól megy, hamarosan kiszivárog az új fejezet." Nah mára ennyi voltam, várjuk az új fejezetet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 21, 20:01:14 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #10078 Dátum: 11 dec 21, 21:06:32 » |
|
Cart csókollak feldobtad az estém! nagyon köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10079 Dátum: 11 dec 22, 10:24:19 » |
|
De akk az előző végén miért nem volt, hogy következő héten nincs manga?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|