Krieg
|
|
« Válasz #9435 Dátum: 11 nov 09, 19:01:32 » |
|
Az utolsó oldalon látszik: ott van Naruto mögött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #9436 Dátum: 11 nov 09, 19:05:31 » |
|
Hát ez a fejezet...epic Az utolsó képnél pedig volt egy apróbb orgazmusom A harc jól alakul, minimum ennyit vártam a kagéktól. Ami meglepett, hogy a Raikage áttörte a "tökéletes védelem", a Susanoo csontját. ITTGaara kettős védelme is tetszett, örülök, hogy az anyukája nem "egyszerhasználaos", mint Naruto remeteköpenye. Én azt mai napig nagyon hiányolom. EZEN a képen pedig ahogy Tobi meglepett-megrémült szemét látjuk, teljesen szokatlan Kishitől. Általában nem szokta ilyen jól eltalálni rajzban a szem érzelmeit, de ezt most nagyon összehozta. ( Lehet rajzórákat vesz Kubo-tól, Kubo pedig történetírási órákat Kishitől xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9437 Dátum: 11 nov 09, 19:08:36 » |
|
hm maszk úgy tűnik eltörik és láthatjuk végre kis is van a maszk mögött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9438 Dátum: 11 nov 09, 19:10:42 » |
|
Hát az a duplavédelem Garaa meg az Öreg öszedolgozása, nem csak Garaaé egyedül. Viszont az utolsó oldal tényleg epic lett, tökeletes lezárás, ahhoz hogy felbassza a fanok agyát 2 teljes hétre. Grat hozzá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9439 Dátum: 11 nov 09, 19:11:35 » |
|
Talán jó ideje az első alkalom, hogy izgatottan várom a következő fejezetet...természetesen pont most van szünet. ) Én pont ellenkezőleg vagyok ezzel, amióta megidézték az igazi Madarát, kevésbé tetszenek a fejezetek. Jó persze, van sok csata meg "új" technika, de valami mégis hiányzik belőle :\. A fejezetről: Egy kicsit többet vártam a kage harcrtól, bár tudom még közel sincs vége, de azért megnéztem volna néhány új mozdulatot a Mizukagétől . Mellesleg meglepődtem hogy már az első oldalon egymásnak estek, azt hittem lesz valamiféle eszmecsere a két fél között . Nagyon tetszett Madara új Susanoos támadása, szómiszó nem sok hatása volt, de azért jólnézett ki . Kabutot meg lassan szét szivatja Kishi (nagy sajnálatomra), a Raikage már másodjára döngölte a földbe... Az utolsó oldal nekem nem tetszett. Narutoék tök random módon belebotlanak Tobiba, hát ez nem kicsit volt kiábrándító. Úgy érzem hogy nagyon elkezdetett kapkodni Kishi, remélem nam akarja összecsapni a dolgokat, van még miről irni bőven.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 09, 19:33:55 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9440 Dátum: 11 nov 09, 19:11:48 » |
|
Most már látom köszi . Azért az 5 kage csak legyőzi majd valahogy Madarát , ha már el kezdett töredezni az a borda .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #9441 Dátum: 11 nov 09, 19:15:16 » |
|
Röhögnék ha a maksz mögött még 1 maksz lenne. A fejezett jó volt bár az angol tudásom nem olyan nagy hogy teljesen megértsem várom a magyart. Oonokit és garát tsunade teljesen felhealelte úgy hogy 5 életerős kage vs madara lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #9442 Dátum: 11 nov 09, 19:19:47 » |
|
Mateee-kun, totál egy véleményen vagyok veled. Az egész fejezetet unott fejjel néztem végig. Csak nekem van már iszonyatosan elegem Gaarából? Már vagy 20 fejezet óta a pulcsiujjamból is homok ömlik... Oonoki esetleges halálát is már a háború kezdete óta jósolgatjuk. Most végre méltóképp el is távozhatott volna (2 üstökös után). Erre jön Tsunade, és felgyógyítja. A Raikage püföl, Tsunade gyógyít, Mizukage köpköd, Oonoki súlyokkal játszik, Gaara meg homokozik. Egyik Kage multifunkciósabb fegyvertárral rendelkezik, mint a másik. Érdekfeszítő harcra számíthatunk..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9443 Dátum: 11 nov 09, 19:27:27 » |
|
Igazából szinte az egész háború szörnyű. Van egy-két jó momentum, de igazából csak átlapozom, mert nem köt le. Anno bírtam madarát, most meg sem érintett, hogy feltámasztják. Anno bírtam kabutot, most minden ütőkártyáját elveszti. Anno bírtam a Narutot, most már nem.
Milyen már ,hogy Tobit csak úgy lefejeli Naruto? Nem látta a szemeivel, hogy jön? Az ilyesmit nem át szokta engedni magán? Miért van az, hogy annak ellenére, hogy szinte minden tápos karakter most harcol, semmi izgalmat nem érzek a mangában? Miért kezd el egy csomó szálat, és hagy befejezetlenül? Úgy érzem, hogy ez a háború csak a régi "nagyok" megcsúfolására jó. Az újak meg annyira erősek, hogy az már tényleg túl sok. Kishi rossz irányba halad :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9444 Dátum: 11 nov 09, 19:31:46 » |
|
Hát ez nem ért meg 1 hetet...
Semmi sem történt. A Kagék cirógatják Madarát, ő próbál visszacirógatni, a szokásos "mindenkiért harcolunk" prérifarkas baromság, Gaara még mindig szerepel, Naruto szétfejeli Tobit (?!) Kész káosz az egész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 09, 19:36:34 írta SSS »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsolti99
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #9445 Dátum: 11 nov 09, 19:32:54 » |
|
bocs de nem értek annyira angolul de azt jól vettem ki hogy most madarát lepecsételték? vagy csak azt hiszik hogy vége?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #9446 Dátum: 11 nov 09, 19:34:19 » |
|
Na ez jó rész volt, de tipikusan ilyenkor jön szünet... Raikage ismét bebizonyította, hogy erős mint egy bivaly. Amúgy most már nincs bal karja megint, 1 hét alatt gyorsan levágta biztosan Mizukage meg egy sexy beast remélem sokat látjuk még. Bízom abban is, hogy az a maszk most már lereped végre Tobi fejéről. Szerk.: Zsolti, nem pecsételték le Madarát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 09, 19:35:54 írta Chob »
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #9447 Dátum: 11 nov 09, 19:36:44 » |
|
Hát,kicsit jobb fejezetre számítottam azért.Az meg hogy hogy tobi miért nem engedi át magán narutót,nem igazán értem én se...De:én bízok kishiben,és mivel valószínűleg nem lessz a jövőhéten fejezet,ezért rendkívüli fejezetre számítok,hiszek benne hogy meg is lessz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #9448 Dátum: 11 nov 09, 19:39:40 » |
|
Én is úgy gondolom , hogy most mind a maximumot hozzák , még madara is, mert eddig azt vettem észre , hogy nem különösebben ad bele mindent. na ja jön Tsunade és mindenki meggyógyul. Komolyan olyan ez mint a Fairy Tail-ben ott sem tud egy jó sem meghalni, pedig nem lenne nagy veszteség , mert egy ekkora háborúban egy Kage minimum meg halhatna (fogadok most úgy lesz , hogy a Kage vs Madara harcról elfeledkeznek és a Naruto vs Tobi lesz a lényeg , és kb eddig tartott a részletes harc a kagekrol). Madara Yasaka no Magatamája tetszett . Valóban nagyon királyul néz ki de szerintem valamiért különbözik Itachitol , erőben vagy használatban mert ezek , úgy mentek mint a Shurikenek külön , míg Itaé egyben 3 , és jó lenne tudni az erejéről. Következő fejezettől most sokat várok mert ez nem volt olyan meggyőző. Utolsó kép az nagyon nagy Az azért sokért kárpótolt. Nem tudom nekem valami hiányzik ebből a fejezetből , sok minden , nem volt olyan "hú ez dejó volt" fejezet. Azt nem értem ha a Sharingan meg a Rinnegan is jó figyelő akkor mért nem látta , hogy jön. Ennyire felgyorsult talán ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #9449 Dátum: 11 nov 09, 19:58:37 » |
|
Hát én nekem is lapos volt a rész -.-''. Csak az tetszett benne hogy Naruto lefejeli Tobit...... DE....azt nem értem hogy tényleg ha tobi fullosan van akkor Naruto csak oda rohan és lefejeli? Lehetetlen.....najó azért annyira nem de 2 szemtechnikával jeleskedik tobi és azért láthatta volna akármilyen gyors is Naruto. Meglehet hogy ami után feloldotta a klónját akkor tapasztaltabb lett és felgyorsult de azért kikerülhette volna tobi. Aminek viszont örülnék ha már lefejelte akkor törjön el a maszkja és tudjuk meg végleg ki is tobi. madara vs 5 kage: Nem várok sokat a harc-tól de remélem mutatnak mindannyian valamit. tobi vs naruto és killerbee: Na ez ígéretesnek minősül és várom tobi képességeit meg bukását
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|