...elméletileg a rinnengan képes vérvonal képességeket is lemásolni ha jól tudom...
Erre nem emlékszem (talán mert nem is hangzott el ilyen...?). Adsz egy manga fejezet/oldalszámot?
... Az eddig látottak alapján a Raikage közelharcos és tudatában kell lennie, hogy más módon nem tudja legyőzni Madarát csak ha lepecsételi. Magyarán villámgyors mozgás közben, jobbkezében egy baromi pofon míg a balkézben egy léleklezáró pecsét. Más esélye nincsen a győzelemre. ...
Milyen bal kezében...?
Ettől függetlenül megnéztem a RAW-ot:
http://i42.tinypic.com/1ilu8h.jpgTényleg van ott valami kis kezdemény a bal keze helyén, nem csak a Mangastreames kollégák szúrták el esetleg. De mivel az előző oldalon látjuk, hogy igencsak lobog a köpenye bal úja, így csakis rajzolási bakinak vélhetem. De ha most nem is tudjuk ezt eldönteni, a kövi fejezet majd bizonyít.
... Szerintem ha már egyszer megidézte akkor utána csak úgy tudná megszüntetni ha a többiek is visszamennének, lehet ez a bukkanó ennél. Mert ha megbírná szüntetni csak felette és utána visszahívni akkor enyhén szólva kabutoék nyernének ...
Itt is visszahívta deidarát:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/514/17... Viszont h mennyit tudott gyakorolni Madara a Rinnegan-nal az meglátszik a meteorból, mivel ilyet Nagato-tól közelről sem láttunk... most tudom h mindenki azt gondolja h ez egy Chibaku Tensei, de nem.. és mért?
Mert a Chibaku Tensei egy kis fekete gömb ami hatalmas gravitációs erővel bír, és emlékeim szerint kell neki egy kis idő míg a környéken lévő szilárd dolgokat magához vonzza és olyan szép gömbbé váljon!
De Madara erre fittyet hányva a susanoo segítségével se perc teremtett egy olyan szikla db-ot ami szerintem simán kétszerese annak amit Nagato csinált a kyuubi naruto ellen! Ebből könnyen következik mivel nem láttunk apró gömböt, se a talaj felszedését ez egy teljesen más típusú Rinnegan jutsu, amit gyakorlással érhetett el és nem pedig most csak így kiszopta a kisujjából!
Nem hiszem, hogy más írta volna még, de Nagato is használ hasonlót:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/549/11 . Banshou Tenninnel magáhot rántja Narutót, közben egy sziklát "hajít" felé, ami vizes, és a következő oldalon látszik, hogy valami tó vagy folyó pártján állnak. Valszeg onnan/abból való a szikla, azért vizes. De a Banshou Tennint Narutón használta.
A fentiek alapján lehet, hogy Madara is föld körüli pályáról cibált le két "kavicsot"...
Valószínűleg az anime alapján fogunk megvilágosodni majd, mert ott látni fogjuk az egész "folyamatot". Vagy ha addig kijön egy következő adatkönyv a Narutóból és abban benne lesz ez is.
...
tévedsz
az a dojutsu, amiről te beszélsz és az egy szemtechnika
a doujutsu egy speciális képesség, amit vérvonal képességek tökéletesítése után érhetsz el, pl minatonak a teleportációs jutsuja, ami miatt konoha sárga villanásának hívták
Gratulálok. Még jó, hogy mindkettő ugyanaz.
Persze a vérvonal képesség és a szemtechnika már nem ugyanaz. Hiszen a Sharingan vérvonal képesség, de nem szemtechnika. Szemtechnika pl. az Amaterasu vagy a Tsukuyomi. Persze a szemtechnikához kell egy szem alapú vérvonal képesség.
...
Köszi Morause,kifejtetted a lényeget
meg én annyit tennék hozzá,h én pontosan tudom h az EMS de nem én mondtam h MS,hanem Oonoki,bocsika
A FMS/EMS is MS. Attól, hogy örök, még Mangekyo Sharingan. Ugyanúgy, ahogy az FMS is Sharingan.