Nah végre gépközelben vagyok
A fejezet nem ütött annyira, mint Madara felbukkanása, de nem volt gyenge fejezet.
Most egy gyors összegzést írnék
-Tetszik Oonoki kitartása, és hogy ennyire meg akar küzdeni Madarával, de azért gondoljunk már bele, hogy ki ez a 2 ember. Az egyik a valaha élt (egyik) legnagyobb shinobi, rendelkelkezik pár Rikudou-sennin úttal, ellenfele pedig egy öregedőfélben levő nagypapa, aki már így is túl van hajszolva... a vesztébe rohant volna az öreg. (Ezt a harcot Sasuke vs Orochimaru harchoz tudnám hasonlítani, ahol a nagy tehetség, a 17 éves Sasuke megöli a nálánál sokkal öregebb, TAPASZTALTABB, és betegebb Orochimarut-->sima ügy volt, ez is az lett volna)
-A maszkos fickó, aki Madarának adta ki magát, ugyebár a Mugen Tsukuyomival akarja elhozni a világbékét/uralni a világot, de mivel kiderült, hogy a csávó egy kamu (a dolgok jelen állása szerint ő nem Madara), így a jutsu létezése, és elérése is megkérdőjeleződött. DE, aminek megintcsak örülök, hogy Madara megemlíti (6. oldal 2. kép), hogy a Mugen Tsukuyomi mégis létezik, így legalább a valódi, és a kamu Madarának ez a terve egyezik.
-Yondaime teleportációs jutsujában kicsit csalódtam (Hiraishin no jutsu). Azt hittem, hogy csak ő tudja használni, de Shikaku (Shikamaru apja) mondja Tsunadénak, hogy nem csak a Felhő-országbeli teleportot tudná használni, amibe belehalhat, hanem ezt is. Kicsit demotiváló volt, amint ezt olvastam, mert azt hittem, hogy ezt a jutsut csak Yondaime tudja használni. Igaz, hogy 3emberes a jutsu, de jobban tették volna, ha meghagyják Yondaime privilégiumának,
-Sötét-Zetsuban is csalódtam a fejezetet olvasván, elég hamar legyőzték, és még csak nem is Naruto (annak örülök, hogy a kardforgató gyűrte le, Narutonak nem kell ennyire középpontban lennie) Amikor Sötét-Zetsu beolvadt a fába, és kijelentette, hogy "Én vagyok a föld", és utána egy bazinagy tájkép volt látható, azt hittem, hogy az valami ultraspéci jutsu, de ezek szerint maximum csak kémkedés céljából volt jó ez a jutsu. És mivel most legyőzték (azt hiszem), nem fog tudni eljutni a földesurakhoz.
-És hogy egy kis vicceset is tegyek a hozzászólásba: Az utolsó képen olyan, mintha Naruto feje baszorult volna Oonoki s*ggébe xD