amikor mutatják shodaime arcát, akkor mint ha egy kéz (illetve mint danzou-nak a sh-os kezén a pecsétek) ilyen nagy fémből készült vmi lenne, de valszeg csak hasisráma páncélzatának egy része...
de tuti, hogy mit ott volt vele, mert kushina is mondta, hogy az első hokage az irányítása alá vonta, addig ő lepecsételte...
plusz ésszerű volna, ha ott lett volna az első meg a második is + mito mert míg a 2. lefoglalja madarát (második híres volt az erős víz elemű támadásairól míg az uchihák a tűz tamadásaikról-tehát feltartani lenne esélye...), addig az 1. meg mito lepecsételik a rókát
igen amikor oro megidézte hasisrámát akkor tényleg nem láthattunk tőle fát, de azon a képen amikor harcol madarával meg a kyuubi-val ott igen, vegyük figyelembe, hogy Oro-nak nem volt tökéletes az edo tensei-e, így teljesen ki se tudta használni a két hokage erejét
madarától meg most nem várok sokat, elhiszem, hogy ő Uchiha Madara, de az akkor volt (jó tudom FMS meg irtózatos chakra meg ki tudja még mi) de emlékezzetek kakuzu-ra vénember egy letűnt generáció, és ahogy kakashi is megmondta, az új generáció mindig túl tesz a régin
bááár az is igaz, hogy a másik csapatban meg mindenki hót ki van merülve (gaara egymaga leverte az apját + megküzdött a mizukage-val sőt egy kicsit harcolt a múmiával is, Oonoki (attól eltekintve, hogy király- de szép is volt amikor padlóra küldte a szöcskét, húú de irritáló egy szereplő az, na mind1) egy lépést se tud mozdulni (nem mert annyira király
) a dereka miatt + ő is kimerült a múmia harcok alatt, meg van a csupa meglepetés ninja naruto, meg egy rakás golyófogó...
szóval szerintem nem sok mindent fogunk madarától látni, csak egy "életem története" című előadást amiből rájövünk a dolgokra...
2 dolog fúrja1., honnan tud madara nagato-ról
2., ki a f***om az a tobi (magyarázat: Tobi jó fiú
)