IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #8355 Dátum: 11 szep 02, 21:16:45 » |
|
Igen,ezen én istűnődöm.És lehethogy már nem képes olyan sebbeségre mint "A,,-nál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8356 Dátum: 11 szep 02, 22:31:59 » |
|
ez kicsit hülyeség... ez olyan lenne mintha itachi susano'oja sem lenne olyan erős... amúgy szerintem ez az igazi naruto... de hol van bee?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #8357 Dátum: 11 szep 02, 22:39:38 » |
|
Ezen is eltűnődtem már Amúgy túl durva lenne, ha 1 klón képes lenne felvenni a harcot,egy sérthetetlen kagéval,ezért is gondolon azt hogy ez az igazi narutó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8358 Dátum: 11 szep 02, 22:47:36 » |
|
Szerintem pedig nagyobb esélye van egy sima kagebunsinnak. Az előző Nagató elleni csatában ha nem Naruto lett volna akkor simán megsemmisült volna a klón. Az pedig ide messze volt, tehát nem ért volna még ide ráadásul jött volna Bee is. Tehát ez valószínűleg klón. Azt is megmerem kockáztatni, hogy Madara és embereivel is egy klón fog találkozni először és ebből Narutonak értékes információi lesznek róluk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8359 Dátum: 11 szep 02, 22:52:14 » |
|
Szerintem is csak egy klón. Ha az igazi lenne ott lenne Bee is, a másik meg, hogy Itachinál próbált újabb klónt létrehozni, egy klón nem fog további klónt létrehozni. Éppen ezért nagyon erős most Naruto, nagyon gyors, csinál 50 féle rasengant, szinte kifogyhatatlan chakrával rendelkezik stb stb és csinál magából 1000ret, akik ugyan ezt csinálják. Nem kell őt félteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 03, 08:42:25 írta Sobbi »
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8360 Dátum: 11 szep 03, 07:43:20 » |
|
Azért én jobban örültem volna hogyha ezt úgy oldják meg hogy a mangában is egyképen mutatják hogy naruto több helyen van mert akkor bebizonyosodott volna hogy azok csak klónok és az igazi más felé tart, de mindegy így legalább lehet találgatni. Egyébként szerintem is klón mivel lehetséges hogy ha még megvanneki a gyorsasága akkor ideért volna enyi idő alatt, de nem hiszem hogy magára haggya Beet azt nem nézem ki belőle főleg amiatt amit Itachi mondott neki hogy ne oldjon meg mindent egyedül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #8361 Dátum: 11 szep 03, 09:26:09 » |
|
Sobbinak: az egy dolog, h a róka miatt szinte végtelen a chakrája, de a sajátja nem, és miközben lámpás módban van a róka folyamatosan kajálja a chakráját. és ha egyszer elfogy akkor jön a kyuubi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8362 Dátum: 11 szep 03, 18:23:15 » |
|
Én azon tűnődöm hogy mielőtt Sáska meg a Lámpás megint bunyózni kezd,nem kéne visszatölteni Naruto chakráját?mert kagebunshin,10.000 féle rasengan meg minden...csak fogy a chakrája,nem?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8363 Dátum: 11 szep 03, 22:44:26 » |
|
Én pedig azon tűnődöm, hogy Itachi most Kabutohoz igyekszik vagy esetleg máshova? Netán a porhüvelyekhez, amivel megidézték a zombikat? Kabuto tartózkodási helyét nem biztos, hogy ismeri viszont a másik helyet ismerheti. Ha azokat lepecsételi vagy elpusztítja akkor megszűnhet az idézés. Ha viszont Kabutohoz megy akkor a célja nem Kabuto elpusztítása lehet hanem az idézés megszüntetése. Ebben az esetben Ankot is kiszabadíthatja. Anko viszont egy fontos információ forrás, hiszen tud a barlangról és a fáról. Így kiszabadíthatják Yamatot is és megszüntethetik Madara Zetsu utánpótlását ráadásul még az erejüket is csökkenthetik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8364 Dátum: 11 szep 03, 23:05:51 » |
|
Elnézést, lehet hogy csak én vagyok hipermeghajtásúláma, de.. Mit értesz az alatt, hogy "porhüvely"?^^" Én ettől a résztől kezdve elvesztettem a fonalat.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8365 Dátum: 11 szep 03, 23:24:11 » |
|
Azokat az élő személyeket akiket beállítanak a jutsuba. Orochimarunál mutatták amikor a 3. leverte az első és második hokagét. Őket hívom porhüvelynek mert őbeléjük kell pecsételni az elfogott lelkeket. Ha a tárolót elpusztítják akkor a lélek is kiszabadulhat. http://www.mangareader.net/93-128-13/naruto/chapter-123.html
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 03, 23:31:59 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #8366 Dátum: 11 szep 04, 00:11:36 » |
|
Nem hiszem, hogy kéne neki útikalauz Kabutohoz, mert Ita tőe indult Ha az edotenseies zombikban az ex élő áldozatokhoz megy Itachi akkor minden feltámasztotthoz elmegy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 00:17:14 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8367 Dátum: 11 szep 04, 09:03:50 » |
|
@Rini67: Én is elvesztettem a fonalat. Minek menne oda a "porhüvelyekhez"? Azok már be vannak építve egy-egy idézésbe. Anko szerintem kizárt, hogy életben maradt. Ráadásul ahhoz, hogy visszaszerezze le kell, hogy vetkőztesse Kabutót mert eldugta a köpenye alá Ankot. Fáról? Milyen fa? Ja, rájöttem a Gedou Mazo-ra gondolsz. Am. fene tudja, hogy hova fog menni, csak annyit mondott hogy Kabutot bízza rá. Abban elég sok minden benne lehet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 04, 09:05:59 írta Razengan »
|
Naplózva
|
|
|
|
balint002
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8368 Dátum: 11 szep 04, 09:58:14 » |
|
Razengan én azt vettem ki Rini szavaiból hogy a "fa" az nem hasirama vagy Yamato? Mert barlag fa? ez nekem nagyon össze cseng bár lehet hogy én vagyok ilyen hülye
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8369 Dátum: 11 szep 04, 10:10:31 » |
|
Lehet tévedek de hibát találtam a mangában. Ugyebár Temari azt mondta h ö az egyetlen szép elem használó az ottani ESH. Na már mos de az elözö mangában meg láttam ahogy 2-3? szélhálót (vagy valami hasonlót) küldtek a Rejkagéra. Akkor ez most h van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|