24 nov 16, 21:30:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 551 552 [553] 554 555 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2538954 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
titius
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Sharingan

« Válasz #8280 Dátum: 11 aug 29, 08:28:25 »

Valami olyasmi volt ,hogy az emberek szívében lévő sötétséget kihasználva manipulálja őket.Nem emlékszem pontosan ki mondta ,de azt tudom hogy Nagato legyőzése és a kage gyűlés környékén volt.
Madara meg uralni akarja a világot és jobbá tenni azt ,az által hogy mindenkit irányít ,ez egy elég gonosz módszer.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #8281 Dátum: 11 aug 29, 09:22:08 »

Minato mondta ezt. Pontosan megfogalmazta a lényeget amit Narutonak lekell majd győznie valamilyen szempontból
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8282 Dátum: 11 aug 29, 10:04:02 »

Morause , szerintem amire te gondolsz, az ez volt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/545/11 

Naplózva
Szimonetta
Újonc
*

« Válasz #8283 Dátum: 11 aug 29, 10:18:25 »

Tényleg, arról teljesen megfeletkeztem, hogy Kabuto említette, hogy Jiraiya DNS-ét sem tudta megszerezni, így mostmár megnyugodtam, hogy legalább nem ő lesz az. Mosolyog
Viszont, szerintem még így se Naruto lesz Gaara arckifejezéséből ítélve.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8284 Dátum: 11 aug 29, 10:24:29 »

Nem értem miért gondolják sokan azt h az nem Narutó.
Hisz rasengan és a kéz is azt az utalást adja h ö az.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 10:25:34 írta naru-kun » Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #8285 Dátum: 11 aug 29, 16:09:53 »

És hírtelen 3 perc alatt odarepült a tőle mérföldekre lévő gaaraékhoz...és Kishi csak poénból takarta ki a 3/4-ét.
Igen, valószínűsíthető, hogy az naruto.  smirksweat
Naplózva
zs
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #8286 Dátum: 11 aug 29, 17:35:41 »

Azt honnan veszitek, hogy rögtön ott termett?
Nincs odaírva, hogy 2 perc múlva, akár egy hét is eltelhetett, ha Kishi úgy gondolja Nevet.
Naplózva
jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8287 Dátum: 11 aug 29, 19:09:01 »

Gara azért is lepődhetet meg annyíra mert ő még nem látta Narutó új formáját,hogy lángol az egész teste,te nem lepődtél volna meg??Szinte biztos hogy Naruto az,csak csodálkoztak,hogy felbukkant,hisz úgy tudták a szigeten van biztonságban,erre lángolva megjelenik a csata kellős közepén,úgy gondolom az elég ok a hitetlenkedő arckifejezésekre...
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8288 Dátum: 11 aug 29, 20:48:58 »

Miért ne lehetne Naruto? Gaara arckifejezése? Ki a fene ne lepődne meg rajta? Úgy tudja, Naruto a szigeten van, és ráadásképpen őket kellene megvédeni.
Minek kellet volna neki 3 perc alatt ott lennie? Elvileg Naruto csinált több klónt is. Nem lehetne az véletlenül az egyik?
Rasengan, égő kéz, ki más lehetne? A rasengant is kevesen ismerik, és aki esetleg szóba is jöhetne, az vagy él, vagy nem megidézhető. Na akkor még az égő kézről ne is beszéljünk.
Naplózva
Itara
Gennin
*

Az akatsuki 3 legerősebb tagja(Nagato nem fért rá)

« Válasz #8289 Dátum: 11 aug 29, 21:15:51 »

De kishimoto azért rakta bele hogy azt hogy eltűnik a kyuuby forma az igazi narutonal mert akkor klonok sem lehetnek nem?
Naplózva

"Nem csak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat."- Churchill
"Fanatikus az, akit lehetetlen meggyőzni, de témát sem hajlandó váltani."-Churchill
Kész vagyok a teremtővel való találkozásra. Hogy a "Teremtő felkészült-e erre a megpróbáltatásra, az más kérdés."-Churchill
Csak két hatalom létezik a világon: a kard és a szellem. "Hosszú távon azonban a szellem mindig meghódítja a kardot."-Bonaparte Napoleon
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8290 Dátum: 11 aug 29, 22:40:49 »

Ömm, lehet, hogy csak én vagyok vak, de Gaara arcán szerintetek ez meglepődés????? Hát hogy is mondjam: ez igen távol áll a tipikus "na most megdöbbentem" arctól. A Narutoban nem így vannak megrajzolva a megdöbbent arcok. (legalábbis nem azok a tipusúak, aminek itt lennie kéne, ha Naruto lenne az) Nem vagyok egy nagy arckifejezés elemző, de a szája és a szeme egyértelműen nem azt a meglepődést fejezi ki,hogy  egy régi ismerős fura formában fölbukkan. Őszintén, Ti ilyen arcot vágnátok, ha a régi, átlagos kinézetű haverotok hirtelen gothos fejjel jönne szemben az utcán? :-)
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 29, 22:41:30 írta yis » Naplózva
Razengan
Gennin
*

« Válasz #8291 Dátum: 11 aug 29, 23:24:20 »

Szerintem ezen felesleges vitázni, egy fél kézfejből kész összeesküvés elméleteket gyártotok.  Nevet Most meg szerencsétlen Gaara "Mia fa**om!?" arckifejezését elemzitek. Szerintem egy Naruto klón. Repül majd, tolná a rasengant, de mielőtt becsapódik  lemerül az elem. Szerintem ennyi.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8292 Dátum: 11 aug 30, 06:17:00 »

Moderátor:
Elég sok elmélet elhangzott arról, hogy kihez is tartozik az a Rasenganos kéz és már csak az ismételgetés megy. Megkérek mindenkit, hogy előbb olvasson vissza és csak akkor írjon, ha új elmélete van. Ha mégsem, akkor a hozzászólás törölve lesz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #8293 Dátum: 11 aug 30, 20:01:54 »

Komolyan Chakra te ebbe szektorba (vagy nevezzük szekciónak Nevet) ha írsz egy komit mindig azt hiszem lezárod a témát ikszdé... túl sok spoilert olvasok és már hozzászoktam vhogy, bár ilyenkor kicsit rémisztőnek is találom mert, mindig az az érzés fog el hogy nem tudok már hova postolni! =(

Na de aztán nekem édes mindegy, bár most jókat nevetek ezen a "kié az a kéz?" commenteken, lassan már mindenki azt fogja mondogatni hogy ez egy túltöltött svájcinéger terminátor, vagy a tsuchikage olyan büdöset fingott hogy hogy gaara elkezdett fintorogni hogy mennyire büdös és pont felnézett mikor meglátta narutót!

De mivel idáig csak 1 komit írtam azt is még Chakra egyik komijára reagálva, most jöjjön akkor az elemzés vagy mi... Nos hát nagato lepecsételve, mindenki nyugi!
Tetszett naruto arckifejezése mikor Itachi azt mondta hogy nehogy olyan legyen ilyen viselkedéssel mint "Madara" (de csak azért írok most Madarát mert ő is azt mondta, de attól nekem még Tobi), Itachi hogy maga akarja elintézni az Edo Tenseit szerintem már tudja mi lesz a sorsa... bár tudtam hogy nem lesz sokáig a mangába szerepeltetve így feltámasztva, de legalább újra láttuk a "nagy kedvencet", lényegében egészen tetszett ez a rész, a kage harc folytatása meg nem igazán izgat, de ha ide akarja kishi "kabuto aduját" elsütni nagy izgalommal fogom várni a mangát!
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 30, 20:04:32 írta Morause » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8294 Dátum: 11 aug 31, 13:52:38 »

Na kint van az új fejezet Nevet én azon csodálkoztam, hogy Ott van a mizukage és körülötte vagy 100 sérült a földön, elég kemény a csávó Nevet De kár, hogy nem mutatták, hogy milyen jutsuval csinálta ki őket.

Sasuke új Susanoja meg a kardjával Amaterasu jellegű lángokat csinál.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 31, 13:56:12 írta Domynyk » Naplózva
Oldalak: 1 ... 551 552 [553] 554 555 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins