24 nov 01, 02:19:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511838 alkalommal)
0 Felhasználó és 81 vendég van a témában
vegita
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8250 Dátum: 11 aug 26, 14:14:05 »

Valaki betudná nekem linkelni azt a mangarészt amikor kabuto átadja az akatsukiról szóló jegyzeteket narutoéknak aztán meg testvillantással elmenekül?
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #8251 Dátum: 11 aug 26, 14:15:11 »

ok, lelkizés kell, és Itachi mondandója komoly értékű de azért ez már csöpögött..... Az öreg Mizukage nagyon viccess, tettszik bene hogy nem 1 értelműen beszél, legalábbis az ellenfelei nem sokat értenek belőle. ikszdé  Nyelvesít
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8252 Dátum: 11 aug 26, 15:28:15 »

Igen, valóban. Az első változat nem MS-es volt, így nem annyira megbízható.
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8253 Dátum: 11 aug 26, 17:40:08 »

egyébként egy ötlet a rasenganra... itachi... sharingannal simán lemásolhatta..
bár naruto valószínűbb..
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8254 Dátum: 11 aug 26, 17:48:16 »

Domynyk:

Javítottam is.

vegita:

Ebben a bejezetben van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/356/1

Picasso':

Ez még szerintem jócskán messze áll a csöpögős lelkizéstől. Menyét egyszerűen közölte Narutóval, hogy ne szálljon el magától, mert Anakin Skywalker... akarom mondani Uchiha Madara sorsára juthat, olyanná válhat, mint ő.

És ez volt az első utálás nem Tobi szájából, hogy Madara eleinte nem is lehetett rossz fiú. Lehet ki fog derülni, hogy őt is csak a gyűlölet temette maga alá. És Nagatóhoz hasonlóan csak emiatt választott rossz utat.
Bár szerintem lesz itt valami csavar, mert Kishimoto M. sensei nem fog Tobiból egy Nagato 2.0-át csinálni. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 17:49:08 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8255 Dátum: 11 aug 26, 18:34:16 »

Rendben Mosolyog

nem hinném, hogy Itachi lenne. Ennyi idő alatt nem ér oda, és sztem nem használna rasengant.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 18:35:03 írta Domynyk » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #8256 Dátum: 11 aug 26, 18:47:07 »

Lehet, hogy felesleges vitatkozni ezen, hogy ki is lehet az a "kéz" de szerintem nem Naruto.Gaara az utolsó képen elég komoly fejet vág, plusz ez a mondat, hogy "végre megérkezett" Kishi szájából hangzik el és nem valamelyik szereplőjéből.Nagyon remélem, hogy nem Naruto az de azt is hogy nem megint Konohamaru keménykedik.  >.<# Én Jiraya-nak nagyon örülnék!  Kúl
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8257 Dátum: 11 aug 26, 21:41:06 »

De szerintem  Jiraya csak edo tenseiesként léphetne színre . Hát kétlem hogy Konohamaru lene az elég gáz lene sztem . Kakashi-t is kétlem mert anak nem őrülnének ennyire xD vagyis nem tom de nagyon kíváncsi vok rá Nevet
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #8258 Dátum: 11 aug 26, 23:44:52 »

Picasso':

Ez még szerintem jócskán messze áll a csöpögős lelkizéstől. Menyét egyszerűen közölte Narutóval, hogy ne szálljon el magától, mert Anakin Skywalker... akarom mondani Uchiha Madara sorsára juthat, olyanná válhat, mint ő.

És ez volt az első utálás nem Tobi szájából, hogy Madara eleinte nem is lehetett rossz fiú. Lehet ki fog derülni, hogy őt is csak a gyűlölet temette maga alá. És Nagatóhoz hasonlóan csak emiatt választott rossz utat.
Bár szerintem lesz itt valami csavar, mert Kishimoto M. sensei nem fog Tobiból egy Nagato 2.0-át csinálni. Nevet

Madara mint Darth Vader........tWOW!!!! Ez nagyon találó volt chakra sempai!  Ezzel vitatkozni sem tudok nagyon a tények melletted és magukért beszélnek. Na viszont a milánó-Bergamo gyors elé teszem a fejem ha Kishimoto Nagato 2.o updrade-et játszana Tobival. Azt már tuti nem nyelném le....
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 23:47:30 írta picassopeter » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #8259 Dátum: 11 aug 27, 00:08:16 »

De ha Madara lenne Vader, akkor kellene lennie egy Uralkodónak is.  Gondolkozik

De komolyan, ha Madara Vader, és nem Sasuke az a kezében, akkor, ha nem is egy személy, de valami a múltjában biztos, hogy ráterelte erre az útra ismert dolgokon kívül is. Tehát Kishi, ha igazatok van, és Madara, az ismert, értett okain kívül még kap egy felmentést, akkor szépen ki fogja fejteni a múltját.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 00:11:42 írta STM » Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #8260 Dátum: 11 aug 27, 07:37:43 »

De szerintem  Jiraya csak edo tenseiesként léphetne színre . Hát kétlem hogy Konohamaru lene az elég gáz lene sztem . Kakashi-t is kétlem mert anak nem őrülnének ennyire xD vagyis nem tom de nagyon kíváncsi vok rá Nevet

hát jiraya nem lehet, mert kabuto mondta, h túl méjen van, és nem tud lemenni érte... Pontosan
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8261 Dátum: 11 aug 27, 08:04:53 »

Nagy valószínűséggel Naruto egyik klónja érkezett csak meg (a kézfej eléggé bijjupalástosnak néz ki) mivel Itachi vállalta magára az edo-tenseies zombikat... úgyhogy csak beetetés az utolsó kép...
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #8262 Dátum: 11 aug 27, 09:23:38 »

itachi nem azt mondta hogy elintézi a zombikat ,hanem hogy megtöri az egész jtsut ,azaz valószínűleg kabuto felé tart.
Az meg nem feltétlen jó érv ,(mondjuk nem látok rá sok esélyt h Itachi ugorna be rasengannal)hogy nincs elég ideje oda érni ,mivel simán ugorhatunk az időben.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #8263 Dátum: 11 aug 27, 10:27:06 »

Egyértelmű,hogy madaráról kiderül hogy jó.Ez már akkor kiderült,amikor kifejtette a hold szeme tervét.Ha belegondlunk minden szereplő jó valamilyen szinten,mindenki a saját céljáért küzd.Amúgy narutó miért tudná kiszúrni muut?1:Nincs chakrája,a másik hogy narutó csak negatív chakrát  érzékel,muu meg nem gonosz.De amúgy nagyon érdekel muu igazi ereje,mert azért nem semmi hogy a láthatatlanságon felül még repülni is tud smirksweat Kíváncsi vagyok mi lehet a gyengepontja.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 10:27:53 írta IndianA » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8264 Dátum: 11 aug 27, 11:30:16 »

A jó és rossz, mindig relatív. a saját szempontjából mindenki jó
Naplózva
Oldalak: 1 ... 549 550 [551] 552 553 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins