vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 11 aug 26, 14:14:05 » |
|
Valaki betudná nekem linkelni azt a mangarészt amikor kabuto átadja az akatsukiról szóló jegyzeteket narutoéknak aztán meg testvillantással elmenekül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 11 aug 26, 14:15:11 » |
|
ok, lelkizés kell, és Itachi mondandója komoly értékű de azért ez már csöpögött..... Az öreg Mizukage nagyon viccess, tettszik bene hogy nem 1 értelműen beszél, legalábbis az ellenfelei nem sokat értenek belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 11 aug 26, 15:28:15 » |
|
Igen, valóban. Az első változat nem MS-es volt, így nem annyira megbízható.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 11 aug 26, 17:40:08 » |
|
egyébként egy ötlet a rasenganra... itachi... sharingannal simán lemásolhatta.. bár naruto valószínűbb..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8254 Dátum: 11 aug 26, 17:48:16 » |
|
Domynyk: Javítottam is. vegita: Ebben a bejezetben van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/356/1Picasso': Ez még szerintem jócskán messze áll a csöpögős lelkizéstől. Menyét egyszerűen közölte Narutóval, hogy ne szálljon el magától, mert Anakin Skywalker... akarom mondani Uchiha Madara sorsára juthat, olyanná válhat, mint ő. És ez volt az első utálás nem Tobi szájából, hogy Madara eleinte nem is lehetett rossz fiú. Lehet ki fog derülni, hogy őt is csak a gyűlölet temette maga alá. És Nagatóhoz hasonlóan csak emiatt választott rossz utat. Bár szerintem lesz itt valami csavar, mert Kishimoto M. sensei nem fog Tobiból egy Nagato 2.0-át csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 17:49:08 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 11 aug 26, 18:34:16 » |
|
Rendben nem hinném, hogy Itachi lenne. Ennyi idő alatt nem ér oda, és sztem nem használna rasengant.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 18:35:03 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 11 aug 26, 18:47:07 » |
|
Lehet, hogy felesleges vitatkozni ezen, hogy ki is lehet az a "kéz" de szerintem nem Naruto.Gaara az utolsó képen elég komoly fejet vág, plusz ez a mondat, hogy "végre megérkezett" Kishi szájából hangzik el és nem valamelyik szereplőjéből.Nagyon remélem, hogy nem Naruto az de azt is hogy nem megint Konohamaru keménykedik. Én Jiraya-nak nagyon örülnék!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
david-naruto
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 11 aug 26, 21:41:06 » |
|
De szerintem Jiraya csak edo tenseiesként léphetne színre . Hát kétlem hogy Konohamaru lene az elég gáz lene sztem . Kakashi-t is kétlem mert anak nem őrülnének ennyire xD vagyis nem tom de nagyon kíváncsi vok rá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 11 aug 26, 23:44:52 » |
|
Picasso': Ez még szerintem jócskán messze áll a csöpögős lelkizéstől. Menyét egyszerűen közölte Narutóval, hogy ne szálljon el magától, mert Anakin Skywalker... akarom mondani Uchiha Madara sorsára juthat, olyanná válhat, mint ő. És ez volt az első utálás nem Tobi szájából, hogy Madara eleinte nem is lehetett rossz fiú. Lehet ki fog derülni, hogy őt is csak a gyűlölet temette maga alá. És Nagatóhoz hasonlóan csak emiatt választott rossz utat. Bár szerintem lesz itt valami csavar, mert Kishimoto M. sensei nem fog Tobiból egy Nagato 2.0-át csinálni. Madara mint Darth Vader........tWOW!!!! Ez nagyon találó volt chakra sempai! Ezzel vitatkozni sem tudok nagyon a tények melletted és magukért beszélnek. Na viszont a milánó-Bergamo gyors elé teszem a fejem ha Kishimoto Nagato 2.o updrade-et játszana Tobival. Azt már tuti nem nyelném le....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 23:47:30 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #8259 Dátum: 11 aug 27, 00:08:16 » |
|
De ha Madara lenne Vader, akkor kellene lennie egy Uralkodónak is. De komolyan, ha Madara Vader, és nem Sasuke az a kezében, akkor, ha nem is egy személy, de valami a múltjában biztos, hogy ráterelte erre az útra ismert dolgokon kívül is. Tehát Kishi, ha igazatok van, és Madara, az ismert, értett okain kívül még kap egy felmentést, akkor szépen ki fogja fejteni a múltját.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 00:11:42 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #8260 Dátum: 11 aug 27, 07:37:43 » |
|
De szerintem Jiraya csak edo tenseiesként léphetne színre . Hát kétlem hogy Konohamaru lene az elég gáz lene sztem . Kakashi-t is kétlem mert anak nem őrülnének ennyire xD vagyis nem tom de nagyon kíváncsi vok rá hát jiraya nem lehet, mert kabuto mondta, h túl méjen van, és nem tud lemenni érte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 11 aug 27, 08:04:53 » |
|
Nagy valószínűséggel Naruto egyik klónja érkezett csak meg (a kézfej eléggé bijjupalástosnak néz ki) mivel Itachi vállalta magára az edo-tenseies zombikat... úgyhogy csak beetetés az utolsó kép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 11 aug 27, 09:23:38 » |
|
itachi nem azt mondta hogy elintézi a zombikat ,hanem hogy megtöri az egész jtsut ,azaz valószínűleg kabuto felé tart. Az meg nem feltétlen jó érv ,(mondjuk nem látok rá sok esélyt h Itachi ugorna be rasengannal)hogy nincs elég ideje oda érni ,mivel simán ugorhatunk az időben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #8263 Dátum: 11 aug 27, 10:27:06 » |
|
Egyértelmű,hogy madaráról kiderül hogy jó.Ez már akkor kiderült,amikor kifejtette a hold szeme tervét.Ha belegondlunk minden szereplő jó valamilyen szinten,mindenki a saját céljáért küzd.Amúgy narutó miért tudná kiszúrni muut?1:Nincs chakrája,a másik hogy narutó csak negatív chakrát érzékel,muu meg nem gonosz.De amúgy nagyon érdekel muu igazi ereje,mert azért nem semmi hogy a láthatatlanságon felül még repülni is tud Kíváncsi vagyok mi lehet a gyengepontja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 10:27:53 írta IndianA »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|