24 nov 24, 05:34:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 548 549 [550] 551 552 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550621 alkalommal)
0 Felhasználó és 224 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #8235 Dátum: 11 aug 25, 13:21:54 »

100% hogy naruto.... de már kifejtettem pár hsz -el ezelőt... anyit még róla, hogy naruto ugyan visza változott sima módba, de mikor itachi elhúzta a csíkot, visza is változot...
nha mind1 naruto az 100%
U.I valaki írta hogy  a mizukage, ugyan azta jutsu használja mint tobi, neki üzenem, bár lehet hogy már tudja, hogy az genjutsu szimplán.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8236 Dátum: 11 aug 25, 13:44:13 »

Én voltam az. Mosolyog Igen, már nekem is leesett.
Csak amikor még raw volt, szöveg nélkül eléggé félreérthető volt az a képsor.

Valami trükk biztosan lesz a fejezet zárósorában. Majd meglátjuk.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8237 Dátum: 11 aug 25, 20:33:55 »

És mi van, ha az a kéz, a rasengannal Rikodou sennin?
Most mielőtt leírnátok gondoljatok bele. Mikor Nagatot lepecsételték, utána Kabuto mondta, hogy ideje bevetnie az ütőkártyáját. Tehát azt aki abban a koporsóban volt, akitől még Madara is beszart. Rikudou sennin is rendelkezhetett szerintem bijuu móddal, hiszem belé volt pecsételve a 10 farkú. Sőt még talán a rasengannal is, hiszem Bee megmondta, hogy ugyan az a működési elve mint a Bijuu bombának, és a Bijuuk megfigyelése során készült. 
Szerintem azért nem lehet Rikudou,mert az ő fiai vérvonalából jöttek a senjuk,meg az uchihák=>ergo a klánoknál is idősebb,és nem hiszem hogy sok maradt volna már az oszló testéből xD

Most hogy így mondjátok teljesen elbizonytalanodtam ezzel a Rasengannal kapcsolatban... Gondolkozik
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8238 Dátum: 11 aug 25, 20:47:07 »

Hát akárhogy nézem az Naruto keze. A mester biztos csak azért rajzolta meg a kezét h legyen miről beszélgetni jövő hétig Nevet
Naplózva
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8239 Dátum: 11 aug 25, 21:55:45 »

Idézet
A mester biztos csak azért rajzolta meg a kezét h legyen miről beszélgetni jövő hétig

Az azért lenne fura, mert engem pl. kicsit lelombozna, ha "csak" Naruto lenne az. (annak ellenére, hogy én is azt tartom valószínűbbnek)
(de azért itt jegyezném meg, hogy azt beírni, hogy 100%, hogy Naruto az /egy kommentben 2* is ráadásul/ az kicsit olyan irritáló)

Mindenestre ez a Rikodu-s ötlet ez megfogott. Az, hogy nagyon régen élt meg ilyenek, az nem sokat jelent. Kabuto valahogy Deidara dns-t is szerzett, pedig belőle még atomok sem maradtak. Meg hát nem tom. Az, hogy ez nem egy olyan fontos helyszín, az sem igaz. Itt van egy porelem használó, meg a kazekage is. Meg Gaara nézése se volt olyan "hűű, itt van Naruto" nézés. (ezt akkor is fenntartom, ha kiderül, hogy Naruto az) Sőt, az is lehet, hogy egyszerűen csak útbaesett.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8240 Dátum: 11 aug 25, 22:01:29 »

szerintem is naruto (de azért itt megjegyezném hogy 6§ Csak akkor idézz egy másik felhasználótól, ha feltétlenül fontos, és kerüld az idézetek felhalmozását. Akik figyelemmel követik a témát, tudni fogják kinek a hozzászólására válaszolsz ez kicsit olyan irritáló.)Nevet
egyébként jó kis fejezet volt csak nem történt benne semmi :S
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #8241 Dátum: 11 aug 26, 00:07:56 »

Csalóka...Ha az valóban Naruto amire sok esélyt látunk ,akkor miért csak egy rasengant rajzolt meg ez a felkiáltás ,hogy "Végre megérkezett?"most ki más érkezett volna meg rasengannal és valószínűleg kyubi móddal. yis kommentjével is egyet értek ,Gaara reakciója fura.Bár lehet meglepődött hogy Narto olyan mint egy fáklya.érdekes....

Rikodos elmélethez annyit ,hogy narto az ő tehcnikáját használta a pecsételéshez és a haja hasonlított is rá ,szóval a Rikod kyuubi müdjára lehetne ez a magyarázat ,viszont akkor hogy tudná a rasengant?

Én szerintem elég valószínű ,hogy Naruro az ,Kishi nagyon váratlanat húzna ,ha valami más karakter kerülne oda.

u.i.:Megnéztem megint és igazából nem is értem min elmélkedünk ,annyira egyértelmű
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 00:10:34 írta titius » Naplózva
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8242 Dátum: 11 aug 26, 00:24:32 »

Szerintem már csak az a kérdés, hogy elég-e agy naruto klón, muu kiütéséhez. Elvileg simán, mert akárhogy is, de narutó megtalálja, még ha elrejti is magát, és kitérne sem tud előle olyan gyors, elvileg. Szóval ilyen alapon ez a harc eldöntetett. Nevet smirksweat
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #8243 Dátum: 11 aug 26, 01:03:46 »

1:Honnan szeded ,hogy az csak 1 klón?
2:A látottak alapján Muu egy nagyon erős kage ,ráadásul érzékeli is a chakrát ,szóval tudja hogy Naruto ott van mögötte.
3:Ha naruto be is találna ,semmit nem ér ,mert Muu regenerálódik
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8244 Dátum: 11 aug 26, 06:18:52 »

Ja, csak amíg újra összeáll, addig le lehet pecsételni.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yis
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8245 Dátum: 11 aug 26, 08:17:44 »

Az viszont kiderült már, hogy a gyorsaság nem minden, mert pl. Nagato röhögve elkapta Narutot egy apró csellel.
Az lenne jó, ha végre kiderülne, hogy Naruto tud-e lepecsételni.
Naplózva
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #8246 Dátum: 11 aug 26, 09:57:35 »

Szerintem Gaara reakciója egyáltalán nem furcsa, hisz úgy tudja, Naruto a szigeten van és mit sem tud a háborúról. Erre meg Naruto potyog az égből, ráadásul Kyuubi formában, én is meglepődnék. (Persze csak, ha tényleg Naruto az Nevet)
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #8247 Dátum: 11 aug 26, 10:14:14 »

Amúgy csak nekem tűnik úgy vagy Naruto tényleg nem használja a sebességét. Eddig csak Kisame és a kage ellen használta mindössze egyszer.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #8248 Dátum: 11 aug 26, 12:03:06 »

Én bírtam nagyon a Mizukagét, Nevet ahogy próbálja irányítani az embereket, hogy hová célozzanak Nevet de vagy 3-szor is elvétik Nevet jó az a kagyló nekem bejön ez a kagylós illúziós jutsu kacsint meg amúgy a mizukagék a kedvenceim.

nem akarok okoskodni vagy ilyenek, és ez csak egy észrevétel:

A manga angol verziójában a Mizukage kagylója nem illúziót, hanem délibábot használ, tehát nem az  "illusion" , hanem a "mirage" szót használják, és szerintem a délibáb kifejezés találóbb erre a technikára, hiszen az illúziókból ki lehet törni, ha leállítod a chakrád áramlását, de ez nem olyan jutsunak tűnik, ami így kivédhető.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 26, 12:09:45 írta Domynyk » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #8249 Dátum: 11 aug 26, 13:58:13 »

Látod, látod, ez nekem is feltűnt fordítás közben. Csak ugye akkor még nem volt kint a MS-es verzió és nem volt mivel összehasonlítani. A korábbi angol verzió pedig nem annyira megbízható, így maradtam az "illúziónál". Javítani fogom.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 548 549 [550] 551 552 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins