kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8130 Dátum: 11 aug 05, 06:21:18 » |
|
Amíg fekete fehér a manga addig igen ^^ Amúgy szerintem is hasonlít, de valószínűleg vörös a haja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #8131 Dátum: 11 aug 05, 11:09:42 » |
|
Itachinak most eltűnt a mangekyou sharinganja.. ez nem lehet, hogy azért van, mert már függetlenné vált az Edo Tenseitől? Mert az "igazi" mangekyouja már Sasuke szemeiben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8132 Dátum: 11 aug 05, 11:15:20 » |
|
annyi az egész hogy offolta a msét:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8133 Dátum: 11 aug 05, 15:40:00 » |
|
A varjúé tűnt el itachi csak kikapcsolta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blaha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #8134 Dátum: 11 aug 05, 20:36:41 » |
|
Jővő héten nincs manga!!! Nem bírom ki! Pont mikor Nagato Narutoval akasztja össze a bajszát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #8135 Dátum: 11 aug 05, 20:51:01 » |
|
legalábbis az MS-en ezt írták... de a Shounen Jump oldalán azt írják lesz.. o_O és az Obon (ami miatt elmaradna) aug 13.-16. ig van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dexter6
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Full-idiot Alchemist :D
|
|
« Válasz #8136 Dátum: 11 aug 06, 07:57:20 » |
|
Lenne egy kérdésem Itachival kapcsolatban: ha Madara kiszedte a szemeit és beültette Sasukenak, akkor hogyan is tudja használni a mangekyo sharingan-ját? Lehet, hogy korábban már beszéltetek erről, én csak 2-3 oldalt lapoztam vissza. Az ok hogy az edo tensei az egyén halála előtti énjét hozza vissza, de akkor ez azt jelenti, hogy le tud másolni egy mangekyot? Mert ugyebár az biztos, hogy Sasuke megkapta a bátyja szemeit, láttuk bekötözött fejjel. Sőt akkor ha lenne Kabutonak Shisui-ból egy darabkája, akkor Ő is mindkét ép szemével térne vissza? Túlzásnak tartom. Még maga Haku mondta Kakashinak, hogy kekkei genkait nem lehet másolni, legalábbis Sharingannal nem, de az edo tensei tudná? Kicsit homályos ez nekem. Madara-ból még kinézném, mert nála ott van az uchiha-k ereje és a senju clan-é is, plusz a rinnegan, ezekkel pedig már simán tudna teremteni bármilyen ninjutsut, mert birtokában van minden, amivel a Rikudou Sennin rendelkezett. Vélemények? Most ugrott be egy másik kérdés, ami régebb óta foglalkoztat. Valószínűleg erről is volt már szó, de megkérdezem: Ki lehetett abban a koporsóban, amit Kabuto mutatott Madara-nak a 6 akatsuki tag után, amikor bemutatta mire is képes az edo tensei? Madara kicsit csúnyán nézett, hogy hol szerezte. Nekem 2 ötletem van, de gondolom egyik sem helyes. Tippeim szerint vagy az öccse teste, vagy a saját eredeti teste. A mangában volt utalás rá, hogy csak egy átmeneti testet használ, ebből is ugrott be, lehet hogy az eredeti van Kabuto-nál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8138 Dátum: 11 aug 06, 10:06:27 » |
|
Dexter6: Ha megnézed Itachinak a halála előtt megvolt mind2 szeme így szerintem egyértelmű, hogy 2 szemmel fog visszatérni, viszont Shisuinak csak 1 szeme volt a halála előtt ergo ő csak 1el fog visszatérni ha visszatér.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8139 Dátum: 11 aug 08, 16:48:18 » |
|
Vagy csak olvassatok mangát és... "Ha megnézed Itachinak a halála előtt megvolt mind2 szeme így szerintem egyértelmű, hogy 2 szemmel fog visszatérni, viszont Shisuinak csak 1 szeme volt a halála előtt ergo ő csak 1el fog visszatérni ha visszatér."butaságot NE írjatok: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/1Tudom hogy lesz akinek ez nem fog tetszeni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8140 Dátum: 11 aug 08, 18:04:12 » |
|
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a mangába benne vannak az akatsukisok vs jinjurikik harcai?(pl: Hidan és Kakuzu vs Nibi, vagy Kisame vs lávaköpködő). Ha igen akkor linkeljetek pls. előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8141 Dátum: 11 aug 08, 18:23:01 » |
|
Most, hogy Nagato visszatért eredeti formájába, szerintetek Narutonak nehezebb lesz legyőzni, mint mikor a6 testtel harcolt? Szerintem nehezebb, mert itt igaz, hogy egy embert kell támadnia, de az bármilyen jutsut használhat, nem csak a kiszabott fajtákat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #8142 Dátum: 11 aug 08, 18:29:53 » |
|
vegita nem kell megkérdezned ötvenszer.
Domynyk ,igaz hogy egy ember azaz Nagato fogja most használni az összes technikát ,ami nem feltétlen előny ,mivel Narutonak most már csak egy ellenfélre kell figyelnie ,annak is tisztában van a képességeivel ,(kivéve ha rejteget még valamit nagato ,vagy épp nem tudott még valamit bemutatni.)Ezenfelül naruto is sokat erősödött azóta ,mint láthattuk ,csak annyi a bökkenő ,hogy nagato halhatatlan ,szóval valakinek le kell őt pecsételnie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #8143 Dátum: 11 aug 08, 18:36:13 » |
|
És szerintem itt fog belépni, hogy az uzumakik sok pecsételő technikát tudnak, lehet hogy Naruto is tanult egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
komja
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #8144 Dátum: 11 aug 08, 18:48:00 » |
|
Most, hogy Nagato visszatért eredeti formájába, szerintetek Narutonak nehezebb lesz legyőzni, mint mikor a6 testtel harcolt?....
Erre már azóta kíváncsi vagyok mióta csak megismertem Nagatot. Egy dolog szól Nagato mellett hogy most hallhatatlan a "feltámasztó technika" miatt. Naruto mellett azonban 3 is: 1. Ezzel az új formával biztos hogy jóval erősebb mint akkor volt. 2. Ott van mellette Bee akit szintén nem kell félteni. 3. Elvileg most Itachi is velük, segíthet nekik. Hirtelen ennyi jutott az eszembe, egészítsétek ki ha valamit lehagytam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|