24 nov 01, 01:30:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511619 alkalommal)
0 Felhasználó és 73 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8115 Dátum: 11 aug 04, 17:44:59 »

bocsi nincs kedvem linket keresni de az 510es mangában található az utolsó oldalon Mosolyog
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #8116 Dátum: 11 aug 04, 17:57:09 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/19
itt van dani
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8117 Dátum: 11 aug 04, 18:21:01 »

Köszi, de nekem nem kell linkelni.xD Nagyon jól tudom mit mondott Tobi. Erre utaltam, hogy furfangosan fejezti ki magát. Nem pedig konkrétummal felelt.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Putir
Vendég
« Válasz #8118 Dátum: 11 aug 04, 18:23:07 »

szerintem azért elégé konkrétan mondta ,de mindegy
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #8119 Dátum: 11 aug 04, 18:27:40 »

Kiskakas2: te mégis egyértelműbben kifejezted magadat... szerintem.

Idézetet írta: Dani
Ha Kishi tudatni akarná velünk, hogy Nagato Uzumaki volt, akkor egyértelműen tenné.
Érdekes... szerintem meg jellemző rá az hogy apránként adagolja a dolgokat, ezzel nem állok egyik oldalra sem, nem azt mondom hogy ezt akarta tudatni, de ez a mondat így ebben a formában nem teljesen helytálló.

Azért hozzáteszem hogy a mangából idézett mondat egyik kijelentést sem támasztja alá.. kétesélyes, úgyhogy ezen nem vitáznék senki helyében sem.

Idézetet írta: rougon
a varjúba ültetett sharingan viszont nekem kicsit magas, vagyis inkább erőltetettnek tűnik... komolyan eldugott Narutoba 1 igazi varjút?  vagy ez is vmilyen chakraállatka, mint a kyuubi? akárhogyis, ez szerintem utólag lett kitalálva
Azt a leborult szivarvégét.. gyerekek..
Ahogy már előttem is elmondták ez nem egy igazi varjú.. Mosolyog

Egyébként ahogy korábban is beszéltük Itachi számított rá hogy Sasuke Konoha ellen fordul, és ezért ültette bele Narutoba a varjút.. amiben az a parancs volt belekódolva hogy "védd meg Konohát"
Összességében azért tette hogy Sasukét irányítsa vele..
Viszont maga ellen használta el hogy kiszabadulhasson Kabuto irányítása alól. Azáltal hogy aktivála a jutsut rá lett érvényes ez a "parancs".. (illuzió)

Azt meg hogy mi lett utólagosan kitalálva egyikünk sem tudhatja.. maximum találgathatunk.

!:)! <- smiley hogy ne legyek olyan nyers.. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 18:29:56 írta Ejfel » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #8120 Dátum: 11 aug 04, 19:03:13 »

Idézetet írta: Dani
Ha Kishi tudatni akarná velünk, hogy Nagato Uzumaki volt, akkor egyértelműen tenné.
Érdekes... szerintem meg jellemző rá az hogy apránként adagolja a dolgokat, ezzel nem állok egyik oldalra sem, nem azt mondom hogy ezt akarta tudatni, de ez a mondat így ebben a formában nem teljesen helytálló.

Azért hozzáteszem hogy a mangából idézett mondat egyik kijelentést sem támasztja alá..

OFF: Én is vhogy azon a ponton vagyok mint Dani, ráadásul hiába linkelgettek magyar mangát, mert azt nem kishi csinálta, a fordításba lehetnek hibák mint régen mikor naruto belerúgott kisame-ba azon az edzőhelyen ahol a kyuubit irányította először és egy kirabis rapp meg mondta hogy ez egy teleport jutsu volt... ekkor kavart nagy port hogy naruto teleportál juhúúú azt közben nem mert az angol csapat hogy hangzatosabbá fordította a teleportra és nem shunsin no jutsura, emlékszem mert Chakra keresett rá és szólt hogy javították a hibát!
Illetve lehetne még ragozni Killer Bee nevével mert nem régiben tudtam meg hogy japánban nem Méh vagy Bee hanem szimplán 'B' a neve csak a külföldi fordítók ismét jópofák akartak lenni hogy hangzatosabbá teszik azzal hogy a 'B' betűből Bee azaz Méhet csinálnak!
A lényeg az hogy ez a mondat magyarul két értelműnek hangzik de lehet raw formában vagyis japánul eléggé egyértelmű!

ON: Azon én is elgondolkoztam hogy most nagato ha jól emlékszem emberi birodalom képességet használt naruton, de aszhem nála két esélyes mert a testében két tudat létezik (saját és kyuubi) és lehet kell némi idő míg kitépi vmelyiket a testéből, még az is megfordult a fejembe hogy a róka most döbbenhet rá hogy talán mégsem lenne rossz ötlet szövetkezni narutóval! Nevet
Persze ez csak az én álom világomba létezik, de pont ezért tetszik! Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 19:04:48 írta Morause » Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #8121 Dátum: 11 aug 04, 19:38:55 »

Igen, ezzel az fordítós-eredeti mangás dologgal "hihetetlenül" egyetértek..
Legalábbis az  angol verzióba szokott némi elhajlás lenni.. a magyarok is imádnak magyarosítani.. ez szerintem a legtöbb nemzetre jellemző. Viszont az eddigiek alapján, a Naruto-kun angolról fordítása megbízható.

Mindenesetre.. ez butaság hogy Kishi egyértelműen fejezi ki magát..
Pont hogy apránként vezet rá a megoldásra elejt egy két megjegyzést..és nem feltétlenül egyértelműen.
Ez az én véleményem..

"Off" vége
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8122 Dátum: 11 aug 04, 19:59:42 »

nem hiszem hogy off volt hisz a mangáról beszéltél.
egyébként shisui szemét danzo ültete be magának nem?
danzo is képes lett volna úgyanilyen erős illúzióra?
meg azt nem értem hogy kabuto azt mondta hogy 1etlen jutsu van ami ilyen erős akkor shisui illúziója erősebb mint a izanagi vagy mi?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 20:02:05 írta Putir » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8123 Dátum: 11 aug 04, 20:07:04 »

Morause, Éjfél:

Gyilkos Méh nevének "eredetét" már leírtam párszor a fórumon, keressetek rá.

Az izanagi igenis erősebb mint a  kotoamatsukami. ...

Az Izanagi nem genjutsu. Legalábbis hat úttal használva nem. Szimplán "csak" teremteni lehet vele.
Azon a szinten, ahol Danzou vagy Tobi használták, ott még illúzió kategória.

... naruto mindíg is egyszerű techinikákat használ sasukéhez képest mégis ugyan azon a szinten van , ha nem magasabban.Gonduljunk bele a a chidori vs rasenganra, vagy amaterasu vs rasenshurikenre(mármint h szöszi jutsujai bonyolultabbak) ...

Jó poén. Nevet Naruto felsorolt technikái mind A-, vagy S-szintűek. És olyan nyalánkságokat tartalmaznak, mint formai és elemmanipuláció...
Sz'al nincs itt "semmi" különbség. Csak a technikák természete tér el. kacsint

off: hát még az milyen állat lenne, ha megtanulnál egyetlen mondatot normálisan leírni

on: érdekes fejezet volt az már biztos, az viszont különösen meglepett, hogy Nagato azáltal hogy elszívta Bee bijuupalástját, elkezdett kifeketedni kivörösödni a haja, és milyen fitt lett Nevet idáig azt hittem hogy az edo-tensei egy egészséges "egyedet" hoz vissza bármiből, de ez Nagatonál nem teljesen így működik, remélem Kishi kifejtei majd később hogy nála miért nem a megszokott módon történik (én a rinneganra gyanakszom mindenesetre) Mosolyog ...

Az Edo Tensei a harcos halála előtti, sértetlen állapotába hozza vissza az egyént (vagyis a lelkét). Ez konkrétan nem lett kijelentve, de minden példa ezt támasztja alá. Pl. az előző Raikage is viszonylag idősebb emberként tért vissza, semmit sem fiatalodott.
Nagatónak a csontsoványsága valszeg a hátában lévő chakrarudaknak és a jutsujai erőltetésének volt köszönhető. Láttuk, hogy a haja is attól őszült meg. Most pedig elszipkázta Méh bijuu chakrájának egy részét és feltöltődött. Duracel-Nagato! Nevet

...
Egyébként ahogy korábban is beszéltük Itachi számított rá hogy Sasuke Konoha ellen fordul, és ezért ültette bele Narutoba a varjút.. amiben az a parancs volt belekódolva hogy "védd meg Konohát"
Összességében azért tette hogy Sasukét irányítsa vele..
Viszont maga ellen használta el hogy kiszabadulhasson Kabuto irányítása alól. Azáltal hogy aktivála a jutsut rá lett érvényes ez a "parancs".. (illuzió)
...

Hmm.. Itachi nem direkt hozta most elő maga ellen a varjút. Egyszerűen csak az Edo Tensei befolyása alatt aktiválta a MS-ját, de persze agyilag tudatánál volt és tudta, mi következik. Még kommentálta is. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Éjfél
*

« Válasz #8124 Dátum: 11 aug 04, 20:23:36 »

Az első mondatodhoz csak annyit fűznék hogy én nem firtattam a Bees dolgot, de köszi a tippet..
Utolsóhoz: Hmm.. iggen basszus.. igaz. Valóban nem szándékos volt.. (nem gondoltam bele mélyebben) viiiszont.. kapóra jött egy bizonyos szinten. kacsint
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8125 Dátum: 11 aug 04, 20:32:08 »

tényleg most itachi szeme jó? vagy most is vak?
egyébként nem hiszem hogy kapóra jött hisz ha nem itachin használta volna akkor sasuke nem támadta volna konohát hanem védte volna
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #8126 Dátum: 11 aug 04, 20:43:21 »

Igen, csupán egy kérdés:
és akkor hol maradna a várva várt Naruto vs Sasuke? =))

Plusz egy önmagamtól való idézés:
...kapóra jött egy bizonyos szinten. (nem kell megküzdeni Itachival egy probléma kilőve..) kacsint
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #8127 Dátum: 11 aug 04, 20:53:46 »

Chakra, nekem ezt legkevésbé sem kell ajánlgatnod, és hogy ha éber szemmel járnál láthatod hogy csak példának hoztam fel... öcsém komolyan néha kisütitek az agyamat!
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8128 Dátum: 11 aug 04, 21:34:54 »

Én megőrülök. Hogy nem tudja egy ember ennyire fogadni a kritikát? Rögtön vagdalózol. Rájöhettél volna már arra, hogy nem mind úgy van ahogy te akarod. Amint valaki más véleményen van, akkor rögtön lehordod, hogy egy hülye barom, pedig csak más szemszögből látja a dolgokat. Én megértem Chakrát, rengeteg dolgot kell csinálnia az oldallal kapcsolatban, és ez által érted és értem, sőt mindenkiért tesz valamit. Nem figyelhet oda minden kis apróságra, amit egy ember elszór előtte. Légy szíves, mielőtt így bírálsz másokat, gondolj bele, hogy a szó amit használsz, milyen éles.

Nah a mangával kapcsolatban:
jó fejezet volt, Nagato megmutathatja mire képes.  Itachin nem lepődtem meg. Viszont Shisui storyán igen is. Új értelmet  nyert előttem az, hogy Danzuo miért csak bizonyos időközönként használta azt a bizonyos szemet. És mivel nem a birtokos volt, így gondolom ezért rakta magába Hashirama DNS-ét is, hogy a szemet tudja használni. 
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #8129 Dátum: 11 aug 05, 00:39:43 »

Ja csak egy apró megjegyzés, szerintem nagato mikor elszívta a hachibi chakrát, a haja meg arcra kicsit hasonlított szerintem madara öccsére:

Madara öccse: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/386/7
Nagato: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/550/19
Naplózva
Oldalak: 1 ... 540 541 [542] 543 544 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins