24 nov 24, 06:00:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 534 535 [536] 537 538 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551178 alkalommal)
0 Felhasználó és 197 vendég van a témában
marioV
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8025 Dátum: 11 júl 31, 17:00:13 »

Már most mindenkét ellenfél elvesztette a hadereje felét (1 nap alatt) nem lesz ez olyan hosszú háború szerintem kb. 3 nap .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Tawnahroore
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8026 Dátum: 11 júl 31, 17:07:17 »

A fejezet jó volt. Úgy érzem, Kishi megtalálta a duma és bunyó közti optimális egyensúlyt. Sőt, még humort is tudott keverni egy ilyen ígéretes csatába. Ami a kimenetelét illeti, valóban sok múlik Kabuto tervén. Elég ha képes a jinchuk mellett tartani ezt a kettőt, ki tudja húzni velük, amíg Madara odatalál, akkor összeállhat velük ellene. Például.
Persze Naruék még az Ita-Naga kombóra is veszélyt jelentenek (valamelyik csak tud pecsételni, szöszi nem tudná akár azt használni, amit a róka ellen?), de csak összehasonlítás képpen: ha Sasuket tekintjük Naru végső ellenségének, az már Itachit is épp elég veszélyessé teszi, aki egyrészt rendelkezik ugyanazokkal a nagy jutsukkal (susano, amaterasu chidori helyett tyukuyomi), másrészt anno az öccsét is legyőzhette volna, ha akkor úgy kívánja (bár Sasu azóta fejlődött). Most jobban kihasználhatja a szemét (nem vélem tutinak, hogy az Edo-lét védi a látását, de most akár rögtön Susanozhat anélkül, hogy mással építené le a szervezetét... amennyiben az le tud).
Egy dolog lesz, amitől nem lesz itt fölényes győzelem: a holló, amire mondom is az én elméletem. Mint láttuk ugye arra mászott elő, hogy Itachi behozta a MS-ját. Na már most azt kizártnak tartom, hogy a visszatérését előrelátta. Honnan kellett volna tudnia, hogy valaki edozombik ezreivel (több ezer van ugye? nem emlékszem) dobja föl ezt a háborút? Még ha tudta is, hogy Oro tud ilyet (amit nem tudunk), őt épp megölni készült, Kabuto átalakulására depláne nem számított. Nem, a madárkát egy másik MS ellen ültette be. Úgy gondolta akár Sasukevel akár Madarával kerül szembe Naruto, szüksége lesz némi megsegítésre. A fennmaradt kérdés, hogy mi vetekedhet a MS-nal? Félve gondolok arra válaszra, hogy egy másik MS, de ettől kreatívabb megoldást sejtek (márcsak azért is, mer ha így át lehetne adni egy családon kívülinek ezt a do-jutsut, biztos fordult volna már elő a történelemben). Mivel a holló előbújni látszik én azt sejtem, hogy maga a madár is rátámad a MS-t használóra és azt teszi, amit jó hollóhoz illik - kivájja azt (amely esetben persze egy szuper hollóról beszélünk Nevet ).
Viszont ebből is ered egy kérdés: lehet, hogy ezt az áldást mindössze egyszer (netán max kétszer) lehet fölhasználni, és pont most megy tönkre Itachi nagy terve, hogy őrá pazarolódik el? Alighanem igen, és épp ezáltal lesz Sasuke később annál nagyobb ellenfél Naruto számára, hogy mindkettő csak a saját erejére támaszkodhat (na meg a rókáéra - csalás Nyelvesít ).
Elnézést ha valakit bealtatott a hosszú commentem.
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8027 Dátum: 11 júl 31, 18:33:28 »

Figyu én egy pár dologt nem értek az első : Amikor Kakashi meg halt találkozót az apjával , de azok akiket felélesztetek mind azt mondja hogy csak egy pillanat volt az egész és nem látak semmit ugye bár nah akor ez hogy van?
a másik pedig hogy Naruto hogy tud kutya formába Rasengant csinálni amikor mondta hogy csak Biju bombát tud csinálni . meg hogy tok anyi árnyék klónt csinálni ? amikor mondták hogy nem csinálhat ?
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8028 Dátum: 11 júl 31, 18:44:29 »

1.:baki
2.:te hol élsz?Nevet milyen kutya forma?  remélem nem tea kyuubi chakra módjára gondolsz mert akkor bilógiából 1-es...
és amúgy meg tanulj meg olvasni.... épp hogy biju bombát nem tud csinálni...
Naplózva

miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8029 Dátum: 11 júl 31, 19:20:07 »

Így van. Amikor tanult, akkor is Rasengant próbált meg csinálni, mert a Bijuu bomba elvileg csak akkor megy, ha teljesen tudja irányítani a Kyuubit. És a Rasenganra mondta Bee, hogy tiszta olyan, mint a Bijuu bomba. Ha jól emlékszem.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #8030 Dátum: 11 júl 31, 21:04:53 »

kiskakas szerintem jól értetted a kutyaforma lenne naruto zseblámpás chakra formája (gondolom poénkodni akart), és a kérdése teljesen érthető mivel narutonak mikor mesélte bee a bijuu bomba elkészítését a rasengan jutott róla eszébe és mikor naruto azzal próbálkozott akkor jött elő a fehér fekete chakra és nem rasengan hanem egy béna bijuu bomba született belőle és ez zavarhatta meg hogy miként csinál rasengant ebbe a formába hogyha egyből a bijuu chakrás cuccok jöttek először, de ez a kérdés nekem is elég fura mert énsem értem!
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 31, 21:05:47 írta Morause » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8031 Dátum: 11 júl 31, 21:07:45 »

szerintem ha elemi csakrát használ akkor rasenshuriken lesz sima rasengan meg a bijuu bomba
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8032 Dátum: 11 júl 31, 21:27:59 »

kiskakash nem kell egyből neki álnia az embernek -.-" és csak poénkodni akartam
az árnyék klonoknál ara céloztam hogy . a kyubi eszi a chakráját és mondta neki aszem a nyolcfarku hogy ne nagyon csináljon klonokat de ő viszont elég sokat csinálnt gondolom ez is baki . és ugy volt hogy ebe a formába nem tud sima rasengant csinálni csak bijuu bombát amit persze még nem tudd . de az idézet három fejű kutyára (kiskakas előre is bocs hogy kutyát írok mert nem tom hogy micsoda az ) azt mégis egy hatalmas rasengant használt rá szal csak eza érdekes és ha igy nézük elég sok sztem a baki
Naplózva
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8033 Dátum: 11 júl 31, 21:43:11 »

Az nem rasengan, hanem rasen shuriken volt. Ha jobban megnézed látod, hogy az nem rasengan, hanem RS amikor megnő. Animében is megnézheted amikor eltalálja az egyik pein-t...
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8034 Dátum: 11 júl 31, 21:44:58 »

Jah lehet bene valami de akor meg aza másik probléma hogy az elzárja a chakrját mint amikor Kakuzoval harcolt . és ezt meg tartja ott van a tetjén ha jol veszem ki .
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #8035 Dátum: 11 júl 31, 21:52:48 »

Attól független hogy a kutyákon rasenshurikent használt, ugyanúgy csinált sima rasengant is bijuu chakra formában ami szerintem sem logikus:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/545/14
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/546/6

Úgyhogy szerintem ezen is ellehetne gondolkozni! Nevet
Naplózva
david-naruto
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8036 Dátum: 11 júl 31, 21:57:22 »

Nah igen ez meg amásik sztem Kishi egy kicsit elkapkodja . Elég sok furcsa dolog van mostanában .  De ezekra rá lehet ne mondani hogy " megtanulta " viszont a másik az hogy most van tulvilág vagy nincs .
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8037 Dátum: 11 júl 31, 22:27:19 »

Álj, Kakashi nem a túlvilágon volt amikor meghalt Pein ellen, hanem valahol a túlvilág és a Valódi világ közt. Ha emlékeztek az apja a végén azt mondta, hogy végre újra találkozhat Kakashi anyukájával és továbbsétált. Szerintem az apja azért nem juthatott át a túlvilágra mert Kakashi nem bocsájtott meg neki azért amit tett, és miután megbocsájtott neki (és ugye az apja meg is köszöni ezt), utána továbbléphetett, szóval olyankor még Kakashi sem volt a "túlvilágon".

Amúgy nincs itt semmi, gond egyszerűen a felélesztett emberek nem emlékeznek a túlvilágra, hiszen Kakashi sem beszél róla 1x sem és nem is néz ki úgy mint aki emlékszik rá. Amikor feléleszti Nagato, akkor is olyan mint aki hirtelen nem tudja hol van vagy hogy mi történt.
Naplózva

kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8038 Dátum: 11 júl 31, 23:20:32 »

Miért ne tudna rasengant? Ugyanúgy használja a chakráját mint pl az árnyékklónoknál. Persze azt nem tudni, hogy lehet-e a róka chakráját "normális" jutsukra használni.  Szerintem nem.
Amúgy chakrásdolgokról jut eszembe, hogy naruto amikor nagatoval beszélt (mikor még élt), akkor senjutsu chakrát keverte a sajátjával (plus az elméjével, vagy mi), és akkor jött még erre a róka chakrája amikor mérges lett, tehát akkor egyszerre 5 féle dolgot kellet egyensúlyban tartania? (lévén a róka chakrája két részből áll össze.)
(illusztrálva: senjutsu mód és ehhez még a róka kétféle chakrája... elég extrém Nevet) Lehet hülyeség, de ez csak vélemény/ötlet, nem tény. Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8039 Dátum: 11 aug 01, 06:29:11 »

A Rasenganos témával menjetek át a "Technikák > Rasengan" témába.
A Kilencfarkú chakra + Remete formával pedig a "Technikák >Senjutsu" témába.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 534 535 [536] 537 538 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins