hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #7980 Dátum: 11 júl 27, 21:05:22 » |
|
Húú ez tetszett, imádom amikor úgy harcolnak, hogy közben barátok, és megmondják az "ellenfélnek", hogy mi lesz a következő lépésük. ^^ Örülök, hogy Naruto és Itachi megvitatták a Sasuke-témát. =) A madárka, te jó ég... Az előbb épp animéztem, pont akkor kapta meg Naruto.^^ Amúgy érdekel, hogy most ez mi is lehet. Rég nem kívántam ennyire, hogy legyen már jövő hét szerda.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7981 Dátum: 11 júl 27, 21:35:21 » |
|
Itt repül Sasu2 . Kíváncsi vagyok mi lesz a következő fejezetben . Mert én most kíváncsi vagyok a második mizukagéra is .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7982 Dátum: 11 júl 27, 22:44:29 » |
|
Szerintem a harc megkezdéséhez tökéletesen jó volt ez a rész. Mindenki mutatott valamit, de a kedvenc akkor is killer bee Kisame kardjávan tartani a sajátjait, meg kettévágni a tűzlabdát Nem is ő lenne. Örök kedvenc. A harc közben is van humor. Kishi zseniális. A másik, hogy a narutóból kijövő dolog, szerintem bármeik ms-re aktiválódott volna. Nem hiszem, hogy Itachi előre látta, hogy egymássál fognak harcolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 22:45:54 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7983 Dátum: 11 júl 28, 06:38:02 » |
|
Jah en is kivancsi vagyok.....De az a bigyo Naruto szajaban,mert az szerintem egy hollo aminek vagy a felszeme latszott vagy valami mas.........valaki felokosithatnaXDXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #7984 Dátum: 11 júl 28, 08:32:22 » |
|
Hmm... szerintem felokosítani a jövőheti manga fog, addig kénytelenek leszünk találgatni. Bár én inkább megvárom a jövőhetet, mert túlságosan is borult ötleteim szoktak lenni Kivan csukva hogy Itachi előre tudta hogy összefutnak, de ha már így hozta akkor teszteli a dolgot, azt azért sejtettem hogy az "ajándéknak" valahogyan az ms-hez lesz köze. Már ha ez tényleg az volt. Kivételesen úgy fest Madara bácsi igazat mondott az Uchiha klánnal kapcsolatban ez azért nem semmi tőle.
|
|
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7985 Dátum: 11 júl 28, 10:05:30 » |
|
nagyon jó rész volt! Mind Itachi, mind Nagato annak ellenére hogy harcolniuk kell Narutóék ellen, mindent megteszenek hogy segítsenek nekik nyerni a harc közben is! Az a varjús dolog szerintem megint 1 genjutsu, ami által vagy Itachi tud beszélni Narutóval anélkül hogy be kéne aprítaniuk egymást, vagy most vissza vesz valamit , amit Narutóban rejtett el az első alkalommal! Nem azt mondom hogy Itachi számolt a háborúval z Edo Tensei-el, meg mi egymás, de gondolom azt tudta hogy Sasuke nem egy könnyű eset, nem lehet kész érvekkel 1 könnyen meggyőzni, csak náhány pofonnal. Vagy többel.....Nagato nagyon állat most hogy mind a 6 Pein képességeét 1 maga használja! WOW P.S: Bee előbb utóbb cápa pikkely sültet csinál Samehadából ha vele védi ki Itachi minden katon jutsuját...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 10:07:32 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7986 Dátum: 11 júl 28, 10:18:49 » |
|
nekem az jutott eszembe, hogy Itachi mondta Narutonak, hogy jó döntés volt megbízni benned, és lehet, hogy Itachi tudta, hogy Sasuke nem fog megbékélni, ezért ez a varjú valamilyen fontos tényt, vagy üzenetet tartalmaz sasuke részére, ami nagy hatással lehet rá, és ami megnyugtatja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7987 Dátum: 11 júl 28, 12:33:47 » |
|
"Az a varjús dolog szerintem megint 1 genjutsu, ami által vagy Itachi tud beszélni Narutóval anélkül hogy be kéne aprítaniuk egymást, vagy most vissza vesz valamit , amit Narutóban rejtett el az első alkalommal!"
ami kimaradt: vagy esetleg Mivel Sasuke nem jobbra hanem a balra ment, Itachi vagy teljessé azt az erőt amit egyszer már átadott " megosztom veled az erőm 1 részét" vagy nem tudom, de valami köze van az első varjúhoz amit Narutóval lenyeletett régebben.
1: beszélgetni tudnak harc nélkül
2: vagy teljessé teszi azt amár említett erőt, vagy kiveszi és maga hasznája fel hogy képes legyen saját maga által cselekedni
3: a tények meg ismerése után Narutónak még valami pluszt ad a már meglévőhöz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 12:42:11 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7988 Dátum: 11 júl 28, 13:14:41 » |
|
szerintem a hármas mondjuk az lenne a faja ha naruto sharingant kapna:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #7989 Dátum: 11 júl 28, 13:18:45 » |
|
Ms naruto kyubi csakrájával szerintem sasuke akkor már semmit nem érne ellene
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7990 Dátum: 11 júl 28, 14:02:41 » |
|
Annak meg mi értelme lenne már? Naruto sharinhannal, Kyuubival és sennin móddal is felruházva? Akkor elveszne mind a harc mind az erő egyensúly....
Ha már nagy harcról van szó, Kabuto nem százas. 3 nagyon komoly aduász is a kezében van. De nem használja ki! Miért is nem?
1: Madara-Itachi vagy Madara-Nagato Na ezek lennének komoly harcok. Madarától a szobor megidézésen kívűl és a teleporton kívűl semmit sem láttunk, a pasas egy puding, egy nulla! Itachi már nagyon beteg volt mikor Sasukéval nyomták. Nagatót meg a 6 pein test irányítása és a konohai holtak feltámasztása vitte el. Most mindketten hallhatatlanok, és Nagato 1 maga képviseli mind a 7 pein testet. WOW
2: Kabuto sasukét akarja igaz? Itachi a csicskása, mi kell még?
Ennek ellenére ezek a sharingannal feltúrbózott Naruto ötletek röhejesek.Mind azt ami most Naruto, az értelmét vesztené.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 14:04:06 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7991 Dátum: 11 júl 28, 14:10:46 » |
|
Annak meg mi értelme lenne már? Naruto sharinhannal, Kyuubival és sennin móddal is felruházva? Akkor elveszne mind a harc mind az erő egyensúly.... Miért veszne el? Sasuke vs Naruto harc így is érdekes lenne, de naruto nyerne a naruto vs madaránál meg kiszámíthatatlan lenne mert Madara tapasztalt, és három úttal már rendelkezik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7992 Dátum: 11 júl 28, 14:14:08 » |
|
Igencsak jóra sikeredet ez a chapter, mondjuk azt hiányoltam hogy Nagato kimondja: Shinra Tensei. A madárnak a szeme az akár baki is lehetne, mert ugye Itachi MS-nek mintázata 3 ágú, míg a varjúnak 4 ágú. Az is lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7993 Dátum: 11 júl 28, 16:26:56 » |
|
Igencsak jóra sikeredet ez a chapter, mondjuk azt hiányoltam hogy Nagato kimondja: Shinra Tensei. A madárnak a szeme az akár baki is lehetne, mert ugye Itachi MS-nek mintázata 3 ágú, míg a varjúnak 4 ágú. Az is lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz... Ha jobban megnézed a 2 sharingan tökre máshogy néz ki.. érdekes baki lenne. Egyébként a naruto szájából távozó békára visszatérve, nem vagyok benne biztos, hogy az éppen kimászik.. legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, hogy bemászik a szájába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7994 Dátum: 11 júl 28, 18:01:06 » |
|
Nagyon jó kis fejezet volt. Jó volt eddig a harc, és remélem ennél jobb is lesz. Pont a legizgissebb résznél kell abba hagyni, szerintem a következő részben megtudjuk, hogy Itachi mit adott Narutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|