24 nov 27, 22:19:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559220 alkalommal)
0 Felhasználó és 126 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #7980 Dátum: 11 júl 27, 21:05:22 »

Húú ez tetszett, imádom amikor úgy harcolnak, hogy közben barátok, és megmondják az "ellenfélnek", hogy mi lesz a következő lépésük.  Pojén ^^ Örülök, hogy Naruto és Itachi megvitatták a Sasuke-témát. =)
A madárka, te jó ég... Az előbb épp animéztem, pont akkor kapta meg Naruto.^^ Amúgy érdekel, hogy most ez mi is lehet. Gondolkozik
Rég nem kívántam ennyire, hogy legyen már jövő hét szerda. >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7981 Dátum: 11 júl 27, 21:35:21 »

Itt repül Sasu2 .  Nevet

Kíváncsi vagyok mi lesz a következő fejezetben . Mert én most kíváncsi vagyok a második mizukagéra is .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #7982 Dátum: 11 júl 27, 22:44:29 »

Szerintem a harc megkezdéséhez tökéletesen jó volt ez a rész.  Mindenki mutatott valamit, de a kedvenc akkor is killer bee Nevet Nevet Nevet Kisame kardjávan tartani a sajátjait, meg kettévágni a tűzlabdát Nevet Nem is ő lenne. Örök kedvenc. A harc közben is van humor. Kishi zseniális.

A másik, hogy a narutóból kijövő dolog, szerintem bármeik ms-re aktiválódott volna. Nem hiszem, hogy Itachi előre látta, hogy egymássál fognak harcolni.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 22:45:54 írta Duuu » Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7983 Dátum: 11 júl 28, 06:38:02 »

Jah en is kivancsi vagyok.....De az a bigyo Naruto szajaban,mert az szerintem egy hollo aminek vagy a felszeme latszott vagy valami mas.........valaki felokosithatnaXDXD ikszdé ikszdé
Naplózva

Norgreid
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #7984 Dátum: 11 júl 28, 08:32:22 »

Hmm... szerintem felokosítani a jövőheti manga fog, addig kénytelenek leszünk találgatni. Bár én inkább megvárom a jövőhetet, mert túlságosan is borult ötleteim szoktak lenni  ikszdé

Kivan csukva hogy Itachi előre tudta hogy összefutnak, de ha már így hozta akkor teszteli a dolgot, azt azért sejtettem hogy az "ajándéknak" valahogyan az ms-hez lesz köze. Már ha ez tényleg az volt. Kivételesen úgy fest Madara bácsi igazat mondott az Uchiha klánnal kapcsolatban ez azért nem semmi tőle.
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7985 Dátum: 11 júl 28, 10:05:30 »

nagyon jó rész volt!
Mind Itachi, mind Nagato annak ellenére hogy harcolniuk kell Narutóék ellen, mindent megteszenek hogy segítsenek nekik nyerni a harc közben is! Az a varjús dolog szerintem megint 1 genjutsu, ami által vagy Itachi tud beszélni Narutóval anélkül hogy be kéne aprítaniuk egymást, vagy most vissza vesz valamit , amit Narutóban rejtett el  az első alkalommal! Nem azt mondom hogy Itachi számolt a háborúval z Edo Tensei-el, meg mi egymás, de gondolom azt tudta hogy Sasuke nem egy könnyű eset, nem lehet kész érvekkel 1 könnyen meggyőzni, csak náhány pofonnal. Vagy többel.....Nagato nagyon állat most hogy mind a 6 Pein képességeét 1 maga használja! WOW

P.S: Bee előbb utóbb cápa pikkely sültet csinál Samehadából ha vele védi ki Itachi minden katon jutsuját... ikszdé  Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 10:07:32 írta picassopeter » Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7986 Dátum: 11 júl 28, 10:18:49 »

nekem az jutott eszembe, hogy Itachi mondta Narutonak, hogy jó döntés volt megbízni benned, és lehet, hogy Itachi tudta, hogy Sasuke nem fog megbékélni, ezért ez a varjú valamilyen fontos tényt, vagy üzenetet tartalmaz sasuke részére, ami nagy hatással lehet rá, és ami megnyugtatja.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7987 Dátum: 11 júl 28, 12:33:47 »

"Az a varjús dolog szerintem megint 1 genjutsu, ami által vagy Itachi tud beszélni Narutóval anélkül hogy be kéne aprítaniuk egymást, vagy most vissza vesz valamit , amit Narutóban rejtett el  az első alkalommal!"

ami kimaradt: vagy esetleg Mivel Sasuke nem jobbra hanem a balra ment, Itachi vagy teljessé azt az erőt amit egyszer már átadott  " megosztom veled az erőm 1 részét" vagy nem tudom, de valami köze van az első varjúhoz amit Narutóval lenyeletett régebben.

1: beszélgetni tudnak harc nélkül

2: vagy teljessé teszi azt amár említett erőt, vagy kiveszi és maga hasznája fel hogy képes legyen saját maga által cselekedni

3: a tények meg ismerése után Narutónak  még valami pluszt ad a már meglévőhöz.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 12:42:11 írta picassopeter » Naplózva
stan322
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7988 Dátum: 11 júl 28, 13:14:41 »

szerintem a hármas mondjuk az lenne a faja ha naruto sharingant kapna:D
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #7989 Dátum: 11 júl 28, 13:18:45 »

Ms naruto kyubi csakrájával Nevet szerintem sasuke akkor már semmit nem érne ellene
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7990 Dátum: 11 júl 28, 14:02:41 »

Annak meg mi értelme lenne már?  Naruto sharinhannal, Kyuubival és sennin móddal is felruházva? Akkor elveszne mind a harc mind az erő egyensúly....

Ha már nagy harcról van szó, Kabuto nem százas. 3 nagyon komoly aduász is a kezében van. De nem használja ki! Miért is nem?

1: Madara-Itachi vagy Madara-Nagato Na ezek lennének komoly harcok. Madarától a szobor megidézésen kívűl és a teleporton kívűl semmit sem láttunk, a pasas egy puding, egy nulla! Itachi már nagyon beteg volt mikor Sasukéval nyomták. Nagatót meg a 6 pein test irányítása és a konohai holtak feltámasztása vitte el. Most mindketten hallhatatlanok, és Nagato 1 maga képviseli mind a 7 pein testet. WOW

2: Kabuto sasukét akarja igaz? Itachi a csicskása, mi kell még?

Ennek ellenére ezek a sharingannal feltúrbózott Naruto ötletek röhejesek.Mind azt ami most Naruto, az értelmét vesztené.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 28, 14:04:06 írta picassopeter » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7991 Dátum: 11 júl 28, 14:10:46 »

Idézet
Annak meg mi értelme lenne már?  Naruto sharinhannal, Kyuubival és sennin móddal is felruházva? Akkor elveszne mind a harc mind az erő egyensúly....

Miért veszne el? Sasuke vs Naruto harc így is érdekes lenne, de naruto nyerne a naruto vs madaránál meg kiszámíthatatlan lenne mert Madara tapasztalt, és három úttal már rendelkezik.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7992 Dátum: 11 júl 28, 14:14:08 »

Igencsak jóra sikeredet ez a chapter, mondjuk azt hiányoltam hogy Nagato kimondja: Shinra Tensei.  Kúl

A madárnak a szeme az akár baki is lehetne, mert ugye Itachi MS-nek mintázata 3 ágú, míg a varjúnak 4 ágú. Az is lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz...
Naplózva

Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #7993 Dátum: 11 júl 28, 16:26:56 »

Igencsak jóra sikeredet ez a chapter, mondjuk azt hiányoltam hogy Nagato kimondja: Shinra Tensei.  Kúl

A madárnak a szeme az akár baki is lehetne, mert ugye Itachi MS-nek mintázata 3 ágú, míg a varjúnak 4 ágú. Az is lehet, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz...
Ha jobban megnézed a 2 sharingan tökre máshogy néz ki.. érdekes baki lenne.
Egyébként a naruto szájából távozó békára visszatérve, nem vagyok benne biztos, hogy az éppen kimászik.. legalábbis nekem nagyon úgy tűnt, hogy bemászik a szájába.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7994 Dátum: 11 júl 28, 18:01:06 »

Nagyon jó kis fejezet volt. Jó volt eddig a harc, és remélem ennél jobb is lesz. Pont a legizgissebb résznél kell abba hagyni, szerintem a következő részben megtudjuk, hogy Itachi mit adott Narutonak.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins