Engem is nagyon érdekel az a Naruto szájából kimászó valami, de az dombméretű rasengan sen semmi.
Az Rasenshuriken volt pörgés közben, azért látszott ilyen hatalmasnak.
Szerintem kb még egy évig lesz manga, talán kicsit tovább.
1 év alatt maximum 50 fejezet kerül ki. Annyiba belesűrítve mindent pedig kapnánk egy iszonyatosan összecsapott valamit. Közeledik a 600. kiadás felé a manga, kilogikázható hogy jelen helyzetben 50 fejezetnél még jóval nagyobb mennyiségre számíthatunk.
Persze, a 10 év már tényleg egy nagyon erős túlzás.
A mangát illetően: én kicsit csalódtam a harcban, bár eddig még nem történt sok minden, ez való igaz. Remélem a későbbiekben a két "nagyágyú" megmutatja, hogy nem egyszerű őket legyőzni! Röpködjön egy kis Amaterasu, meg Shinra Tensei
Szerintem pont így volt tökéletes! Talán utoljára a Danzou vs Sasukénél élveztem ennyire egy harcot.^^ Hogy miért?
Az egész háborúsdi brutális kapkodásokból és helyzethez nem illő hirteleni áthidalásokból, jelenetváltásokból állt.
Most végre egy egész fejezetet rászánt a mi Kishink egy szálra. Bevezetésnek ennyi tökéletes is volt.
Itachi is, Nagato is, valamint Naruto és Kirabi is mutatott valamit a fegyvertárából. Volt egy kis eszmefuttatás is. És zárásként megkaptuk a spirituális mágnes adagunkat, ami jövő héten garantáltan a gép elé vonz minket.
Plusz azt se felejtsük el, hogy amikor Nagato utoljára látta Narutot, még nem rendelkezett a Kyuubi teljes erejével.
Itachi pedig még a senjutsu megtanulása előtt találkozott utoljára Nárcisszal.
Így teljesen érthető, hogy jelenleg teljesen más a felállás. Most tudatosul igazán az emberben, hogy mennyit is fejlődött a főhős.