24 nov 01, 02:21:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511886 alkalommal)
0 Felhasználó és 113 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7965 Dátum: 11 júl 27, 17:30:20 »

Állat rész volt!Ezek után csak még jobban favorizálom Itachi-t! (fu anti itachi fanok  ikszdé )
Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #7966 Dátum: 11 júl 27, 17:33:34 »

Engem is nagyon érdekel az a Naruto szájából kimászó valami, de az dombméretű rasengan sen semmi. Őszintén szólva kicsivel többet vártam volna Nagatotól, mint 1 idézés meg 1 Shina Tensei.
Kabuto hozta a sajátos kis sunyi formáját, de éppen ezért szeretem a karakterét, eléggé rokonszenves, és talán ő is be fog segíteni egy kicsit Madara legyőzésekor.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7967 Dátum: 11 júl 27, 17:41:04 »

Hát engem nem érdekel Itachi Nevet és mellesleg Nagato Banshou- ten'in-t használt  Hümm-hümm Ja és nagato nemk tud járni szóval csodát ne várj tőle Mosolyog Illetve várhatsz Mosolyog én is azt teszem Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 17:41:40 írta Domynyk » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7968 Dátum: 11 júl 27, 17:42:27 »

Jó lesz ez a fejezet, megint Naruto vs. Nagato és kíváncsi vagyok, hogyan győzik le a két nagy ágyút a két nagy ágyú... akarom mondani Bijuu Nevet Nevet
Így olvastam a fejezetet angolul, de már kíváncsi lettem, amúgy még mindig látszik, hogy Itachit még mindig a kisöccse érdekli Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7969 Dátum: 11 júl 27, 17:48:42 »

Szerintetek hány évig lesz még naruto manga?
kubo még 10 évig csinálja a bleach mangát,akkor lehet,hogy a naruto manga is még 10 évig lesz nem?
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7970 Dátum: 11 júl 27, 17:53:49 »

Én csak reménykedni tudok, hogy már nem fog addig tartani. Így is eléggé szét van már nyújtva. A Bleach más, de ez off. Elnézést.

A mangát illetően: én kicsit csalódtam a harcban, bár eddig még nem történt sok minden, ez való igaz. Remélem a későbbiekben a két "nagyágyú" megmutatja, hogy nem egyszerű őket legyőzni! Röpködjön egy kis Amaterasu, meg Shinra Tensei Nevet
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7971 Dátum: 11 júl 27, 17:57:46 »

ja.azok is lehetnének benne.lekéne verni az 50000 zetsut meg az edosokat,aztán mehetnének az igazi harcok.naruto vs sasuke,naruto vs madara.szerinted ha még csak  2 napja van a ninja háború,akkor mikor lesz vége?egy évig talán eltart nem vagy másfél évig.
Naplózva
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7972 Dátum: 11 júl 27, 18:02:03 »

Szerintem kb még egy évig lesz manga, talán kicsit tovább.

A fejezetről: Nah tévedtem, csak Itachiékról volt szó, pedig azt hittem belőlük csak a Kage harc után láthatunk valamit.
Mindenestere nekem tetszett a fejezet, egész pörgősre sikeredett a harc, én élveztem Mosolyog.Pláne hogy az előző csatában nem eröltették meg magukat ezen a téren.Az utolsó képen jót mosolyogtam Naruto arcán, szegény már megint nem teljesen ura a testének smirksweat.
Naplózva
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7973 Dátum: 11 júl 27, 18:05:06 »

szerinted csak egy évig lesz manga?nem huzza szerinted kishi a harcokat pár évig?végülis van harmincpár edos ninja,talán annyi már nincs.az nem lenne rossz,ha pörögnének az események.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7974 Dátum: 11 júl 27, 18:27:32 »

Az "Isten és az Ördög" megmutatta miért is a legjobbak még mindig.

Ez olyan tessék-lássék fejezetre sikerült, az lett amire mindenki számított ami nem jó, valami +t még bedobhatott volna kishi ennek elkerülése végett, akkor talán nem lenne egy átlagos fejezet.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7975 Dátum: 11 júl 27, 18:43:23 »

Szerintetek hány évig lesz még naruto manga?
kubo még 10 évig csinálja a bleach mangát,akkor lehet,hogy a naruto manga is még 10 évig lesz nem?

Ugyanazt kérdezem meg, amit te csak egy kicsit másképp:

Ha ez a sportoló, aki 20 éves még 10 évig sportol, akkor az a másik sportoló, aki 30 éves ő is még 10 évig fog sportolni?
A bleach és a naruto nem összehasonlítható. Ráadásul Kubo és Kishi között sincs semmilyen kapcsolat.

=> A válasz: A Naruto manga maximum 3 évig fut még.(Bár szerintem reálisan egy 1,5 évig fog tartani.) Ha ennél tovább húzza a szálakat Kishi akkor élvezhetetlen lesz. Arra pedig az életemet is feltenném -teljes nyugalommal-, hogy 10 évig biztosan nem fog tartani a manga.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
t.felix
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7976 Dátum: 11 júl 27, 19:00:54 »

jó lenne,ha csak 3 vagy másfél évig lenne a naruto manga.engem a naruto harcok érdekelnek a leginkább.végülis ö a füszereplö.a naruto vs madara,naruto vs sasuke és a naruto vs kabuto harcok lesznek a legkirályabbak.az tuti!
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7977 Dátum: 11 júl 27, 19:18:13 »

Jaja igazad van Félix,de lehet hogy Sasuke vs Kabuto lessz vagy Madara vs Kabuto ikszdé ikszdé.....Húúúú remélem,és lehetséges is,hogy megtudunk valami kis részletet vagy valami dolgokat az Uzumaki klán múltjáról!!!!!!!! Pontosan Pontosan
Naplózva

Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7978 Dátum: 11 júl 27, 19:39:03 »

hát én nagyon le vagyok maradva honan tudjátok hogy lesz naruto vs madara meg naruto vs kabuto valamit mutassatok már hol van leirva hogy lesz mert én sehol nem olvastam még ilyet Gondolkozik
A fejezetről: Negativ oldal hogy a kage harc megint el lett tolva és már unalmas ez az események közötti ugrálás a harc nem volt annyira rosz és nagato állapotához képest jól teljesitett Nevet A végén ezt a madár szemet nem értem lehet hogy ilyen lesz Sasuke szeme is szerintem nagyon valószinü bár ez csak a saját véleményem
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7979 Dátum: 11 júl 27, 19:40:37 »

Engem is nagyon érdekel az a Naruto szájából kimászó valami, de az dombméretű rasengan sen semmi.

Az Rasenshuriken volt pörgés közben, azért látszott ilyen hatalmasnak. kacsint

Szerintem kb még egy évig lesz manga, talán kicsit tovább.

1 év alatt maximum 50 fejezet kerül ki. Annyiba belesűrítve mindent pedig kapnánk egy iszonyatosan összecsapott valamit. Közeledik a 600. kiadás felé a manga, kilogikázható hogy jelen helyzetben 50 fejezetnél még jóval nagyobb mennyiségre számíthatunk.
Persze, a 10 év már tényleg egy nagyon erős túlzás. Mosolyog

A mangát illetően: én kicsit csalódtam a harcban, bár eddig még nem történt sok minden, ez való igaz. Remélem a későbbiekben a két "nagyágyú" megmutatja, hogy nem egyszerű őket legyőzni! Röpködjön egy kis Amaterasu, meg Shinra Tensei Nevet

Szerintem pont így volt tökéletes! Talán utoljára a Danzou vs Sasukénél élveztem ennyire egy harcot.^^ Hogy miért?
Az egész háborúsdi brutális kapkodásokból és helyzethez nem illő hirteleni áthidalásokból, jelenetváltásokból állt.
Most végre egy egész fejezetet rászánt a mi Kishink egy szálra. Bevezetésnek ennyi tökéletes is volt.
Itachi is, Nagato is, valamint Naruto és Kirabi is mutatott valamit a fegyvertárából. Volt egy kis eszmefuttatás is. És zárásként megkaptuk a spirituális mágnes adagunkat, ami jövő héten garantáltan a gép elé vonz minket.

Plusz azt se felejtsük el, hogy amikor Nagato utoljára látta Narutot, még nem rendelkezett a Kyuubi teljes erejével.
Itachi pedig még a senjutsu megtanulása előtt találkozott utoljára Nárcisszal.
Így teljesen érthető, hogy jelenleg teljesen más a felállás. Most tudatosul igazán az emberben, hogy mennyit is fejlődött a főhős.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins