24 nov 01, 01:06:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 523 524 [525] 526 527 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511449 alkalommal)
0 Felhasználó és 137 vendég van a témában
kakairuRULEZ
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

lasse

« Válasz #7860 Dátum: 11 júl 13, 12:20:44 »

Látom, hogy a zombi-kagéknek nagy a szájuk, de mekkora szájuk van! Egymást szapulják és szidják  ikszdé
Marha jó!  ikszdé

Ez a fejezet nagyon tetszett nekem. Már azt hittem, sose fogják mutatni Gaara anyját, mivel nem ő a főszereplő....
De gyanítom, hogy Gaara apja Kabuto irányításával próbálja érzelmekkel legyengíteni a fiát, mint ahogy az előző zombi-csatákban olvastunk.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7861 Dátum: 11 júl 13, 12:52:19 »

Melyik csatában gyengültek le emiatt? Asszem Chouji éppen hogy übertáp lett tőle, Kakashi meg úgy bepöccent, ahogy még soha, Hanzou "öngyilkos" lett, Sasori eltávozott... ennél lehetne kedvezőbb hatása az érzelgős edo zombiknak?
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7862 Dátum: 11 júl 13, 16:21:29 »

Innét veszem(és nem hiszem hogy egy számára tök ismeretlen kagéra gondolt): http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/547/15 (ajánlom figyelmedbe temarit)

------------------------------------------------------

Xtoon több manga?... mért tán ilyen fairy tail, bleach, dragonball vagy másba megemlítették a naruto szereplőket? Kiröhög
Najó de komolyra véve a szót, az összes részt elolvastam de egyben sem volt benne hogy vmilyen vérrokonságban állnának, egyszerűen tényleg másra gondoltam de én amikor azokat olvastam le is zártam az egészet mert nem fontos, csak ez a rész így meglepett!
Naplózva
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7863 Dátum: 11 júl 13, 16:52:48 »

Megmondom őszintén nekem nem tetszett ez a manga.
A part1 egyik legnagyobb drámáját, a Gaara történetét mosdatta.
Igazándiból szerintem jobb lett volna, ha Gaara csak simán lecsapja az apját és kész.
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #7864 Dátum: 11 júl 13, 17:54:07 »

Melyik csatában gyengültek le emiatt? Asszem Chouji éppen hogy übertáp lett tőle, Kakashi meg úgy bepöccent, ahogy még soha, Hanzou "öngyilkos" lett, Sasori eltávozott... ennél lehetne kedvezőbb hatása az érzelgős edo zombiknak?

Amikor Sai találkozott a testvérével, hezitálni kezdett. Mert akit szeretünk, azt nem akarjuk megölni. Tehát érzelmekkel gyengítik le. Szerintem ezért csinálja ezt Kabuto. Viszont a feltámadtak követelik az élőktől, hogy öljék meg...
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7865 Dátum: 11 júl 14, 06:38:33 »

... Najó de komolyra véve a szót, az összes részt elolvastam de egyben sem volt benne hogy vmilyen vérrokonságban állnának, ...

Akkor valszeg elsiklottál felette:
Temari: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/252/4
Kankuro: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/254/12
Korábban is említik, de ha nem gond, azt most nem keresem ki.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
*

« Válasz #7866 Dátum: 11 júl 14, 09:10:47 »

Kakairu: Igen, mind hezitál, aztán mind még erősebb lesz tőle. Mondjuk nem tom anno Dan-t minek  hozta fel, mert nem mutatott semmit, de tsunadevel se futott össze :S

Chakra: Akk csak jól emlékeztem... Ez a féltestvér dolog is biztos régen fel lett dobva vki által, és elterjedt Nevet

Szerk:
Am az hogy van, hogy Sakura Kakshiéknál harcolt, aztán legközelebb már orvos volt?
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 14, 12:56:38 írta Zer0 » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7867 Dátum: 11 júl 14, 14:55:01 »

Kakashiéknál is a sebesülteket intézte...  estére pedig visszavonulót fújtak a szövetséges erők minden fronton. (balekok lettek volna ha Sakurát harcoltatják este a legendás kardforgatók ellen akik Zabuza ködében tucatra ölték a shinobikat Nevet )

A kagék elleni harcnál én várok egy olyan jelenetet amikor a 3.Raikage leüti Gaarát ha Leenek sikerült neki is fog alapon és talán onnantól izgibb lesz a harc.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7868 Dátum: 11 júl 14, 15:05:21 »

... A kagék elleni harcnál én várok egy olyan jelenetet amikor a 3.Raikage leüti Gaarát ha Leenek sikerült neki is fog alapon és talán onnantól izgibb lesz a harc.

Pedig tudhatnád, hogy Leet nem "szabad" felűlmúlni sebességben (legalábbis úgy értem, ha jönnének az ilyen mondatok akkor: ő a második ember aki meg tudta ütni...), mert ezzel Kishi azt sugallná, hogy hiába dolgozol irdatlan keményen, akkor is lesz majd valaki aki jobb nálad. Szóval szerintem ez nem jönne ki jól, ha a raikage megtudná ütni Gaarat (tudom kagét összehasonlítani egy geninnel az durva  ikszdé), meg ugye azóta sokat fejlődött Gaara sztem.  Pontosan
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #7869 Dátum: 11 júl 14, 15:32:01 »

Kakesz: Kakashiéknál harcolt leevel és gai-val együtt. MEllesleg ott úgy maradt abba, hogy kakashi bepöccent. De este lett, így eltette a dühét holnapra? Nevet Olyan bénán lett megcsinálva az utóbbi 10 fejezet kb hogy az már fáj... Összecsapott moslék. Nah mind1.

Kopasz: "mert ezzel Kishi azt sugallná, hogy hiába dolgozol irdatlan keményen, akkor is lesz majd valaki aki jobb nálad" Simán sugallhatja, mert ez így van.
Am honnan tudjuk, hogy a 3. ennyire fürge? Asszem róla csak annyit tudunk, hogy fekete villámokat szór. És mellesleg, őket elfogta gaara a homokkal, így jutsut nem nagyon tudnak használni. Sztem a kage arcnak vége a következő fejezetben.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7870 Dátum: 11 júl 14, 15:48:48 »

Ha van villámpajzsa, akkor a homokból simán ki tudna szabadulni, annak aktiválásához nem kell kézjel sem.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7871 Dátum: 11 júl 14, 20:30:48 »

Egyetértek Zer0-val. A háború tényleg összecsapott néhány helyen. De nem csak a szereplők helytartozkodásán (például Sakuránál,hogy egyik pillanatba Kakashi hadosztályába harcol, estére meg már a sátrakba van. Végülis nekem nem olyan elképzelhetetlen,hogy estére átmegy oda csak fura,hogy nappal még ott volt,miért nem az orvosokkal ment egyből.) hanem a szereplők kinézeténél is itt most Saji jutott egyből eszembe. A két képen a haját érdemes összehasonlítani:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/517/7
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/21

De ami engem a legjobban zavar az az idővel való bakik:
-Ahogy elöbb Zer0 is említette a Kakashis példát,hogy bepöccent, nem mutattak róla semmit. Akkor most eltette másnapra a dühét vagy mi?!
-Mizukagéék este összefutottak fekete Zetsuval.Mit csináltak másnapig??
Most így hirtelen több nem jut eszembe.Kicsit jobban megkellett volna tervezni ezt a háborút.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7872 Dátum: 11 júl 14, 21:15:01 »

Szerintem a lehetetlen várjátok Kishi-től.Egy ilyen kaliberű háborút nem könnyű levezetni.Főleg hogy ennyi új( régi, halott, stb.) szereplőt behozott.Igaz, hogy látszik rajta a kapkodás de ha mindent sziszifuszi pontossággal bemutatna akkor asszem még mindig az elején tartanánk.Ha egy embert mondjuk Hanzou-t (én ő rá vártam a legjobban) sokkal hosszadalmasabban mutatott volna be akkor meg sok embernek az lenne a baja.....Semmi nem jó nekünk, na jó talán az ha hetente háromszor hosszabb chapter-eket kapnánk tele tömve képekkel, színes oldalakkal.  Kúl
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #7873 Dátum: 11 júl 14, 21:46:05 »

a pontosság nem lehetetlen, csak lehet, hogy idő kéne rá. biztos összeszedettebb lenne az egész, ha fejezetenként két hetet kapna rá. ez talán még a kivitelezést is megoldaná, de akkor is, ha már a manga eleje óta megtanult szebben rajzolni, akkor ne most felejtsen el. :,3
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7874 Dátum: 11 júl 14, 22:37:59 »

E heti fejezet is jó volt, tetszett, hogy végre Gaara is előtérbe került.
+ kaptunk a múltjáról is sok infót.
Aranyos volt látni a Gaara-t kis baba formájában Nevet Nevet
Amúgy csak nekem tűnik kicsit túlságosan unalmasnak és erőltetnek ez a háború?
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 523 524 [525] 526 527 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins