24 nov 01, 01:13:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511535 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7845 Dátum: 11 júl 09, 09:15:21 »

Szerintem kár ezen rágódni, hogy mi mennyire mágnesezhető. Én nem emlékszem rá, hogy amikor Gamabunta először felbukkant, akkor bárki is lázadozott volna, hogy: "De hát biológia órán azt tanultuk, hogy a béka kisebb, mint az ember! Úristen! Hogy lehet ez? Egy fikciós japán képregényben? Na neee, lehetetlen! Anyám borogass, menten lehidalok!" Nevet Persze, értem mi a probléma, valóban nem nagyon valósághű a dolog, és a valósághűt most úgy értelmezem, hogy kicsit a Naruto Univerzum eddig megszokott rendjéhez sem nagyon akar passzolni, de tény, hogy az aranyhomok egy stílusos, néhai Kazekagéhoz jól illő jutsu, ezért szerintem ne bántsuk még.

A Yondaime Kazekage körül pedig valóban van némi következetlenség, mert amikor Kishi a Part I-ben használta őt, valószínűleg nem gondolt rá, hogy részletesen ki kéne dolgozni a karakterét, ha már úgy is meghal az első valamire való jelenetében, illetve valószínűleg rajta akarta demonstrálni Orochimaru erejét, jelezve, hogy mekkora veszély leselkedik Konohára. (Törvényszerű, hogy ha megjelenik egy erős antagonista a sztoriban, akkor az ő kiemelkedőségét többször és vastagon aláhúzva hangsúlyozni kell.) Hogy Gaara apja mennyire volt valójában erős, az pedig szerintem kiderül a jövő héten. Én nem gondolom, hogy gyenge lett volna, de szerintem azért nem tartozik a kimondottan erős Kagék sorába (A, Minato, Muu, Sarutobi, Hashirama).
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 09, 09:17:31 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7846 Dátum: 11 júl 11, 09:57:52 »

Tomimaru-samanál a pont. Ilyeneken rágódunk, hogy az aranynak mekkora a mágnesezhetősége, vagy, hogy honnan nyeri ki a földből stb?.... Amikor itt az emberek 20 métereket ugranak, tűzet köpnek, halottakat támasztanak fel, más dimenzióból idéznek kézmozdulatokkal...jah igen, ezek nem nagy dolgok, mert már régóta benne annak a mangában... ebben a storyban értelmetlen párhuzamot húzni a valósággal.

Amúgy meg jó kis rész volt, csak most olvastam el. Naruto és Méh alkotnak és a Kage harc rövid bemutatója is jó lett. Kíváncsi vagyok Gaara fatherjára mikre képes még, illetve a Mizukagera is érdekes lehet, ha már kinyírta Muu-t, anno. A következő harctér meg igazán lehetne már Kakashi hadosztálya, illetve a maszkos produkciója, ahogy teljes bedobással harcol.
Naplózva
Blaha
Gennin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7847 Dátum: 11 júl 11, 20:12:44 »

Most így újraolvasva a részt jó látni, hogy azér ezek a vérprofi gyilkos szupersinobik is tudnak humorizálni!  Nevet
Igaz, hogy amit a Mizukage benyögött, az már szakállas viccnek számít Shukaku felbukkanása óta (Konoha elleni támadás), de azér én jót nevettem rajta!  Nevet Aszonygya a fél sivatagra, hogy megvan pár "talicska" (sic!) homok!!!  Nevet Nevet Nevet
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7848 Dátum: 11 júl 12, 16:32:16 »

Jó kis fejezet ez , ismerős pillanat mikor Gaarat az anyja mellé teszik mint anno Narutot. A vége úgy ahogy érdekes , de az kevésbé tetszik , hogy ilyen rövid. De végül is kellet ide ez , egy kis emlékezés meg rövid sztorik. majd csak lesz hosszabb , de legalább a jövőheti jó lesz mert kevesebb visszaemlékezés lesz benne előreláthatólag.Az utolsó oldalon Gaara és az anyja pillanata nagyon jó lett , kicsit megható de jól kifejezi mit érez egy anya az újszülöttje iránt Mosolyog .
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 12, 16:41:47 írta dosreis » Naplózva
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7849 Dátum: 11 júl 12, 16:34:40 »

Egész vegig lassan lapozgattam, hogy "tovább tartson"...  smirksweat de így is nagyon rövid volt szerintem... Szomorú
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7850 Dátum: 11 júl 12, 18:09:10 »

Mi az, hogy van ma manga?  Hmm? Kedd van!  Hmm?
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7851 Dátum: 11 júl 12, 18:10:37 »

Én olyan ember vagyok akik meg tud hatódni , minden hatás vadász szaron , de nem tudom. Annyira eltávolodott tőlem a Naruto , hogy ez sem tudott meghatni most. Majd animében , szinkronnal és valami szomorú zenével lehet , hogy majd jobban átérzem majd...
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7852 Dátum: 11 júl 12, 19:04:25 »

Hát én is meglepődtem a korai megjelenésen.A rész nem volt rossz, előbukkant pár új infó is.Garra-t a homok nem a Shukakuku miatt védi meg hanem az anyjától örökölte a képességet.A kagek meg jó fejek hogy elmondják majd minden gyenge pontjukat! Nevet Mintha Kabuto hagyná őket! xD
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7853 Dátum: 11 júl 12, 22:05:22 »

Nem szeretem az ilyen töltelékmondatokat mint például: "majd elmondjuk a titkainkat", vagy: "most meghalsz, hiszen ez a legerősebb támadásom, ami ellen még senki sem tudott semmit tenni". Miért nem kezdi el szó nélkül ilyenkor?

Na mindegy. Az tetszett, hogy Gaara homokirányítására lett egy válasz. Az viszont furcsa, hogy ilyen gyakori a Homokban a különféle "aprólékos" jutsuk alkalmazása: vashomok, sima homok 2x is, aranypor, stb. Ezek közül viszont bőven a Gaara-féle a leggyengébb, viszont eddig úgy volt beállítva, mint az egyik legerősebb és legsokoldalúbb jutsu.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7854 Dátum: 11 júl 13, 00:58:24 »

Ez olyan mint az elemes dolog, hogy tűz erős mondjuk szél elem ellen, szél erős villám ellen stb. stb.
Amúgy titeket nem lepett meg hogy temari meg gaara akkor ezek szerint kankuro is mind fél vagy egész testvérek? Idáig csak azt hittem ez vmi hagyomány hogy testvérekként nevelik fel őket, és azért bántak egymással úgy ahogy, na mind1!
A rész elment egynek... bár ennél kicsit mozgalmasabbra vágytam...  smirksweat
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #7855 Dátum: 11 júl 13, 01:43:30 »

konkrétan a sima natúró óta várok további jeleneteket Gaara gyerekkoráról, az apjáról, az anyjáról, mondjuk kettejük kapcsolatáról, a Shukaku beültetése mögötti eseményekről, meg minden, és... csalódás. nem ilyennek képzeltem. c'est la vie, le kell szoknom a képzelgésekről. ;C
szvsz a vérkomoly karakterek akkor sem facepalmolnak, ha tényleg degenerált a sarjuk, elintézik egy elegáns ujjratámasztott fejjel. pour l'amour du ciel, kishi, akinek más se megy, mint a klisé meg a vérkomolyság, az ilyet ne csináljon már. a rajzolás helyenként ismét ocsmány [miért mindig a jó részeknél?], szemöldöktelenkagét megütném, de nagyon vicces, viszont Gaara új homokkalodája menő, Karura meg cuki, róla nem is gondoltam mást. :,3
bwaaah, a hét pokol nyolcadik bugyra összeomlott bennem.

up. azt hittem az internet elterjedése óta mindenkinek egyértelmű, hogy ők tényleg tesók. :C viszont ha itt most a negyedik lelke lenyugszik Gaara teljesítményétől és szétporlad, akkor Kankuro lemarad róla. ha ez tényleg így lesz, még mérgesebb leszek.
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7856 Dátum: 11 júl 13, 06:31:16 »

...  Az tetszett, hogy Gaara homokirányítására lett egy válasz. Az viszont furcsa, hogy ilyen gyakori a Homokban a különféle "aprólékos" jutsuk alkalmazása: vashomok, sima homok 2x is, aranypor, stb. Ezek közül viszont bőven a Gaara-féle a leggyengébb, viszont eddig úgy volt beállítva, mint az egyik legerősebb és legsokoldalúbb jutsu.

Miért lenne gyenge? Mert a homok könnyebb, mint az arany, vagy nem olyan kemény, mint a vas?
Ami képes megfogni Kimimaro támadásait, vagy Deidara falugyalulóját az minden csak nem gyenge. Apucinak a szeme így is gúvadt eleget.

Nem így kell ezt felfogni szerintem. Amíg le tudja vele győzni a másikat, addig semmi gond. Meg ugye az is sokat számít, ki használja az adott technikát, mennyi tapasztalata van benne, stb...

Firecat:

Fordítást is mellékelhetnél az idegen szövegekhez, mert van aki nem érti. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 13, 06:32:23 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7857 Dátum: 11 júl 13, 09:25:52 »

Egy fokkal jobban tetszett az előzőnél. Am jól gondolom hogy a blood prisonos covert kapjuk majd? Annak örüök, hogy í kövi mangában lesznek szines oldalak.

"Amúgy titeket nem lepett meg hogy temari meg gaara akkor ezek szerint kankuro is mind fél vagy egész testvérek?"
Ezt honnan veszed?

Mondjuk annyiban rosszabb a homok, mert ha úgy hasonlítanánk össze őket, hogy egyenlő szinten használják, akkor a vashomok nagyobb védelmet ad, és a támadóereje is nagyobb (valszeg ezért volt a 3. a legerősebb kazekage) Az arany, meg jó pénzforrás Nevet De ettől függetlenül gaara mind2-t túlszárnyalja majd, mert így kell lennie. Am a 3. kazekagét is fel lehetett vna támasztani sztem Nevet

Ami nem tetszett: Gaara apjának ez az "értékszámolgatós" jelleme. Hogy jött ez? Enélkül is el tudta vna mondani hogy büszke rá meg ilyenek. Az is oké, hogy aranyirányító, és ez is közrejátszhat, de eddig semmit sem tudtunk róla, most meg hirtelen ennyi mindent.

Ami tetszett: A mizukage szövegei xD
Naplózva
Xtoon
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7858 Dátum: 11 júl 13, 10:26:51 »

"Amúgy titeket nem lepett meg hogy temari meg gaara akkor ezek szerint kankuro is mind fél vagy egész testvérek?"
Ezt honnan veszed?

Ha jól emlékszem már több mangában is meg volt említve. Pl. amikor elrabolják Gaarat, de szerintem Konoha támadásánál is esett róla szó. (Utóbbiba nem vagyok biztos.)

Jó volt jó volt, csak már kicsit uncsi Nevet Túl sok ember múltja tárul elénk. Persze ez nem lenne baj, ha nem így egymásután történne. Mondjuk értem én, ez a legjobb időhúzás.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7859 Dátum: 11 júl 13, 11:21:15 »

Szerintem nem volt unalmas.Jó vannak unalmas visszaemlékezések,de ez nekem például nagyon tetszett. A második Mizukage is mutathatna már az erejéből, meg a harmadik Raikage is. Azt tudjuk,hogy azokat a fekete villámokat használja,de hátha tud még valami mást is. Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 522 523 [524] 525 526 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins