rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7395 Dátum: 11 máj 20, 11:32:39 » |
|
Ez mondjuk igaz lehet, de lehet hogy mégis csak kötözés történt, meg fertőtlenítés... és nem chakrával kezelték
külsőleg nem láttam Nejin semmilyen komolyabb traumás sérülést, és egy háborúban ahol sok a súlyosan sérült beteg biztosan van vmilyen protokoll hogy milyen súlyosságú sérülésnél kezdenek chakrával kezelni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 11:33:33 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7396 Dátum: 11 máj 20, 14:15:55 » |
|
Szerintem most így végig gondolva, Naruto találkozni fog Madarával a csata téren lesz 1 kis csevej, megjön Kabuto még 1 kis csevej és megmutatja neki Sakurat, feltéve ha Nejit tényleg ő kényszeríti valamelyik bábjával:D
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #7397 Dátum: 11 máj 20, 17:34:56 » |
|
Naruto elszabadul és lesz kapsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7398 Dátum: 11 máj 20, 18:02:49 » |
|
Én most nem Nejire vagyok kíváncsi . Nekem ő semleges szereplő . Én a kagék harcára vagyok kíváncsi főleg a második mizukagéra . De azért érdekes ez a háború 2 napos lesz .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7399 Dátum: 11 máj 20, 18:11:42 » |
|
Ó igen, a mizukagek a legjobak ^^ én az összesre kíváncsi vagyok harc közben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7400 Dátum: 11 máj 20, 18:14:37 » |
|
Hát ha most egyből minden harcot bedobtak volna akkor tényleg 2 napig tartott volna, amúgy ilyen offenzívánál persze hogy nem tart sokáig, főleg hogy ugye állandóan megy a harc és 1 nap alatt lefeleződtek a seregek így egyértelmű hogy nem fog sokáig tartani a háború ez inkább most arra jó, hogy teljesen össze kavarják a háború végére a szálakat új ellenségekket, szövetséget kreálva, szerintem ez a háború nem is a manga csúcspontja lesz ez amolyan új kezdet is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7401 Dátum: 11 máj 20, 18:16:21 » |
|
Azt mondja meg nekem valaki, hogy Ita meg Nagato miért ölelkeznek úgy, mintha nem bírnának talpon maradni? Miben fáradtak el? Nejinek utoljára nagy jelenete a chuunin vizsgán meg a sasori fight mellékágán volt. Nekem mindegy, hogy önszántából gyilkolja az embereket vagy sem.Végre szerepet kapott!!! Sokáig toplistás volt nálam a kedvenc narus karaktereim között. Arra nem gondoltok, hogy 1-2 rész és lehet, hogy már Naruto is pacsizik a Rókával, mint Bee-ék?
Nem vagyok egoista, hogy magamtól idézek, de...EZT egyre valószinűbbnek látom.
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7402 Dátum: 11 máj 20, 18:28:53 » |
|
Őszinte leszek, nekem az a képsor olyan, mintha Itachi cipelné Nagatot. Lehet azért, mert nem tudom a gedo szobor meg az a kis székecske mennyire rontotta le az izomzatot Nagato testében. Ez a legjobb érvem a cipekedést érintve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7403 Dátum: 11 máj 20, 18:38:35 » |
|
Pontosan, Nagatonak egy gramm izma sincs, szóval nem tud mozogni, bár nem értem, hogy akkor hogyan fog harcolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7404 Dátum: 11 máj 20, 19:33:52 » |
|
Ha szemmel verni lehetne, egész nap....... Azért azt nem mondanám, hogy egy csepp izomzata sincs, mivel a a végső jutsut maga végezte el, ergo a kezeit még tudja mozatni, de a lábaiban már erősen kételkedek, hogy megtudja tartani magát segítség nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7405 Dátum: 11 máj 20, 20:08:22 » |
|
Jó ez csak barokkos túlzás volt a részemről, de értitek, hogy mire gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7406 Dátum: 11 máj 21, 07:07:07 » |
|
Szerintemis,Itachi segít Nagatonak,és nem egymás vállán próbálnak ténferegni. Itachi húúúúzza Nagatot. Neji-re meg kiváncsi vagyok. De Sakura a szempontba kerül az btos. Lehet,olyan lessz,mint a Bleachben Orihime. Elrabolják,és valami nagyon fontos sérüléseket kell meggyógyítania.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Norgreid
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Totálisan Klinikai Agyhalott
|
|
« Válasz #7407 Dátum: 11 máj 21, 17:15:12 » |
|
Hát ez érdekes volt.Mikor Sakura mondta h neki van valaki biztos Narutora gondolt(bár nem érdemli meg).
Hmm... ezek szerint csak én képzeltem azt, hogy Szöcskére gondol? Vagy lemaradtam valamiről. Valószínűleg... Neji tuti nem önmaga, kíváncsi leszek, hogy az általatok felsorolt lehetőségek közül melyik fog beválni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 17:17:36 írta Norgreid »
|
Naplózva
|
\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7408 Dátum: 11 máj 21, 17:55:47 » |
|
Pontosan, Nagatonak egy gramm izma sincs, szóval nem tud mozogni, bár nem értem, hogy akkor hogyan fog harcolni Hát ezen én már a legelejétől fogva gondolkozom. Eddig még csak azt tudtam elképzelni, hogy Itachi a Susanoo-val behajítja a szövetségesek közé, ő pedig lök nekik egy Shinra Tenseit. Komolyabbra fordítva a szót: Nagatonak valóban a tömegpusztító fegyverként való bevetése az egyetlen lehetséges harci mód. Hagyományos, taijutsuval kombinált harcra nyilván nem képes, de most, hogy a "edo-teste" gyakorlatilag bármilyen sérülésből képes regenerálódni, simán használható élő bombaként. Ha pedig valaki mégis meg tudná érinteni, abból egyszerűen kitépi a lelket (Emberi Birodalom képessége).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 21, 17:56:28 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #7409 Dátum: 11 máj 21, 20:26:56 » |
|
Szerintem nem kéne lebecsülni Sakurát Neji modhatni nem tud kárt tenni Sakurában amíg el nem találja és mint azt tudjuk Sakura a gyógyító jutsuk mellett, elsősorban a támadások elkerülésére lett kiképezve (bár ezt néha jól álcázza ). Szerintem fog ő még meglepetéseket okozni
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
|