25 feb 17, 15:33:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2636388 alkalommal)
0 Felhasználó és 133 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7365 Dátum: 11 máj 19, 04:34:49 »

Nah sikerült végigolvasni... hát én olyan 4 alát adnék rá. A rajzok tetszettek, főleg, hogy mindenki konohai egyenruhában van, sztem nejinek elég rossz volt az a bigyó eddig a fején. És Kiba is jó volt.
Ita és Nagato csak azért volt benne, hogy ne nyavalyogjanak az olvasók, ezért az nem tetszett, de legalább jól volt megcsinálva a rajz. A szerelmes fickóról azt hittem az elején, hogy ő irányítja nejit Nevet de a vége jó volt Mosolyog És neji ördögi arcai 5/5
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7366 Dátum: 11 máj 19, 07:43:39 »

Jó kis rész volt. Én azt is eltudom képzelni, hogy Nejiben a fehér zetsuk spórái dolgoznak, túl könnyű volt legyőzni őket, ahhoz képest, hogy még erősítve is lettek. Én azt is kinézem, hogy az, hogy legyőzték őket csak a kezdet volt és minden egyes "hulla" egy spórákkal teli "zsák" volt, ami irányítja az embereket. Kabutoban is vannak ilyen spórák, Tobi szerint, lehet pont arra az esetre, ha elszabadulna... Aztán kitudja, majd kiderül.

Amúgy a 9 farkún tényleg előbukkant más érzelem is a haragon kívül, kicsit döcögősen, de kezdenek megbékélni egymással, kíváncsi vagyok mi fog kisülni ebből.
Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7367 Dátum: 11 máj 19, 09:10:15 »

Nem volt ez rossz fejezet, ez a Nejis dolog érdekes, jól keveri Kishi az egészet  Mosolyog
Én még Shintenshin no Jutsu-ra gondoltam, hogy azzal irányítják Nejit, de azt meg kitől kaphatott volna...
Lehet h valójában Ino az áruló  ikszdé
No mindegy, amúgy esküszöm, az utolsó képen Neji úgy néz ki, mint Orochimaru.
Az a vékony száj, mosoly Nevet
Naplózva
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #7368 Dátum: 11 máj 19, 09:15:11 »

Remélem most már ki békül Naruto a kyuubi-val hogy olyan párost tudjanak alkotni mint Bee a Hachibival.
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #7369 Dátum: 11 máj 19, 09:43:42 »

Az is egy lehetőség, hogy már Madara aktiválta a hold szeme tervet. Neiji viselkedése már ennek a következménye.
Lehet a spórák arra is jók, hogy ha már működik a nagy terv és akiben van spóra, azokat tudja így is irányítani.....
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #7370 Dátum: 11 máj 19, 12:02:45 »

Én szerintem az történt mint Kisame első "halálakor", hogy egy Zetsu leklónozta valahogy, míg őt félreállították vagy csak kiütötték, de az is lehet , hogy irányítják őt.Mindenesetre érdekesek lettek az események, csak nehogy az legyen , hogy Sakura leveri őt.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7371 Dátum: 11 máj 19, 12:14:41 »

Miért ne verhetné le? A másolatnak az ereje meg sem közelíti az eredetit mint fentebb írták. Ebből pedig kikövetkeztethető, hogy az előnye a másolatnak csak addig van meg míg úgy tud ölni, hogy ismeretlen a kiléte. Ha lebukik akkor semmi idő alatt végeznek vele. Viszont az a tény, hogy ilyen személyek is lehetnek köztük, az mindenképp elbizonytalanítja az orvosi ninjákat. Már ezzel lelassíthatja a gyógyítások ütemét hiszen komolyabb vizsgálatokat vagy azonosításokat kell elvégezni a vizsgálatok előtt. Legalábbis amíg meg nem találják a gyors azonosítások módját. Természetesen csak akkor ha egy másolat.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 12:19:07 írta rini67 » Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7372 Dátum: 11 máj 19, 14:00:18 »

Ha végig gondoljátok Madara csak Zetsukkal akart háborúzni, mivan hogy ha az volt a terve, hogy minden éjszaka belopózik egy zetsu klón és elintéz pár embert,vagy esetleg több zetsu klón, ez lehet még egy ésszerű magyarázat Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7373 Dátum: 11 máj 19, 16:45:26 »

Ez a fejezet.. áh.. Itachi *-* Végre valami nagyon jó is történik. De mi van Nejivel? :O
Naplózva
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #7374 Dátum: 11 máj 19, 17:17:58 »

Én is azt gyanítom, hogy fehér Zetsu van a dologban.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/524/17
A mostani fejezet után nem hiszem, hogy ez az oldal csak tölteléknek lett volna ott.
Vagy ugyanazt a technikát látjuk, mint Kisaménél, vagy Zetsu átvette az irányítást Neji teste felett. Az előbbi szerintem valószínűbb.
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7375 Dátum: 11 máj 19, 18:04:40 »

Van egy elméletem lehet hülyeség lehet nem , azért leírom.

Madara hold szeme terve azt foglalja magába hogy egy gigantikus genjutsuban mindenkit ö irányitson mint 1 bábut. Ehhez kell neki a 9 bijuu. Mármint ahhoz hogy teljesen irányitani tudja a világot. Na mármost Madaranak már van a birtokában a kilencfarkú és 8 farkú chackrájából is, bár csal elenyésző mennyiségben de van. Lehet hogy ezzel a kis chackrával egy mini hold szeme tervet hajtott végre ami csak 1-2 emberre terjed ki.

Elég abszurd elmélet de érdekes lenne ha beigazolodik.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #7376 Dátum: 11 máj 19, 18:07:00 »

Az ember azt hinné , a lopakodó sunyi kisgyerek a kém , erre Neji. Végre 1 váratlan fordulat , rég volt már ilyen (Y) Nevet
És Nagato meg Itachi lazán szétkapnák Madara-t , én nekik szurkolok!:P
Naplózva

eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7377 Dátum: 11 máj 19, 18:15:34 »

Az 524 - es fejezetben, amit Rincewind belinkelt, lehet valami...így újraolvasva nem is tűnik annyira valószínűtlennek. Nagyon szeretném, ha nem Neji lenne az, csak irányítva, mert alapból megszerettem és nem szeretném gonosznak látni. Félelmetes volt az a pszihopata feje, amit vágott...kirázott a hideg smirksweat
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7378 Dátum: 11 máj 19, 18:57:53 »

Amúgy sztem tuti nem neji az, mert amikor keresi sakurat, akkor nem úgy kérdezni, hogy hol van sakura( ez lenne az alap, hiszen mindenki ismeri őt) hanem hogy hol van haruno sakura. Szóval sztem valami kívülálló lehet. Bár lehet, hogy ez nem bizonyít semmit, de én így gondolom.
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7379 Dátum: 11 máj 19, 19:07:43 »

Hát ez érdekes volt.Mikor Sakura mondta h neki van valaki biztos Narutora gondolt(bár nem érdemli meg).
Furcsa h Naruto feje az elöző részeknél milyen durva volt most meg lazán trécsel a rókával Nevet
Azon gondolkozom h lehet 2 Neji van az eredeti és 1 kém........És az kém Naji Sakurára pályázik h ezzel sakban tudja tartani Narutot.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 19:08:26 írta naru-kun » Naplózva
Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins