Szilike
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7380 Dátum: 11 máj 19, 19:08:08 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/539/6http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/539/14Az első rész sztem arra bizonyíték,hmindenképpen az eredeti Neji fölött vették át az irányítást,mert ha másikat csinálnak akk ugye min2 az orvosi táborban lett volna az meg elég cinkes,h öszzetaliznak.Tehát v önszántából ment v genjutsu v vmi ami nem jut most az eszembe A 2. pedig sztem elég érdekes mert elég hülye dumát vág le Neji és ha tovább nézzük,még csak megse jelenik neki a byakugan. Am domynyk,mivel itt minden nemzetből vannak,így nem biztos h mindenki ismer mindenkit,szal ez nem bizonyíték. De azért remélem h irányítják Nejit,mert ha nem,akkor az 1 picit erőltetett lenne. De hát bármi megtörténhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #7381 Dátum: 11 máj 19, 20:09:27 » |
|
Neki tuti nem támad a sajátjaira saját akaratából, benne nem volt meg soha az elárulásnak még csak halvány szikrája sem. Még a sima Narutoban mikor nem volt egy barátságos ember, akkor sem fordult elő ennek még csak halvány jele se, itt meg már egész kis beszédes Az irányítást meg szerintem azért tudták átvenni felette, mert eléggé ki volt már így is ütve... Ha ő orvoshoz megy akkor tényleg gáz van (utoljára asszem akkor volt orvosnál sérüléssel, mikor Orochimaru embere kis híján megölte) De hogy mi lesz Sakurával :S Bár ő még csak chunin, de Konoha legjobb orvosai közzé tartozik. De remélem nem lesz baja :S
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7382 Dátum: 11 máj 19, 20:19:55 » |
|
Szerintem nem véletlenül mutaták itachit és nagatot. És a szemeikől beszéltek szerintem nejit egy genjutsu irányítja és Itachi csinálja azt, vagy Zetsu több megoldást nem látok valószínűnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7383 Dátum: 11 máj 19, 20:24:53 » |
|
Hmm tényleg, ez se rossz teória, hogy azért keresi Sakurat, hogy elrabolja és ezzel 1 bizonyos helyre csalja Narutot, amennyire oda van Sakuraért oda menne szó nélkül, kivéve ha a rókával közbe jóba lesz és megbeszélik mit kéne tenni
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chidori-san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
NaruSaku és Minato fan :D
|
|
« Válasz #7384 Dátum: 11 máj 19, 20:28:21 » |
|
Szerintem nem véletlenül mutaták itachit és nagatot. És a szemeikől beszéltek szerintem nejit egy genjutsu irányítja és Itachi csinálja azt, vagy Zetsu több megoldást nem látok valószínűnek.
Tényleg!! Ez eszembe se jutottXD Viszont mint kiderült Itachi genjutsuját is lehet semlegesíteni, csak egy másik embert chakrája kell hozzá. Bár akkor csak másolatokkal harcoltak Narutoék, de gondolom az eredetire is igaz. Mindenesetre szerintem túl egyszerű lenne, ha elrabolnák Sakurát. Most majd Nejit kell visszahozni a valóságba és ezzel el tudják húzni még egy kötetig, hogy Naruto v égre odaérjen a csata közepébe
|
|
|
Naplózva
|
Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
|
|
|
Preda
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7385 Dátum: 11 máj 19, 21:03:41 » |
|
Én tippem hogy Neji mikor pásztázta a tájat akkor belenézet Itachi szemébe vagy hasonló. És genjutsu áldozata lett, ezért esett össze Kiba mellet. Szerintem ez lesz a magyarázat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7386 Dátum: 11 máj 19, 21:40:11 » |
|
A genjutsus magyarázat nekem is átfutott az agyamon, de ebben az esetben az őröknek nem kellett volna zavart érezniük a chakrájában? Vagy ők nem elég prok hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7387 Dátum: 11 máj 19, 21:48:48 » |
|
Most a magyar fordításból elolvastam az Itachis részeket (angolul szoktam olvasni a mangát), nem szeretek beszólni, de 1 félrefordításszerűség azért van, Itachi a magyarban túl arrogánsnak hangzik a "Szerintem többet, mint te"-vel, ha angolról fordítottátok, akkor az "Azt hittem, hogy többet, mint te, de.." szöveg jobban illett volna szerintem, mivel így Pein reakciója reálisabb Mellesleg én is a genjutsu elméletet támogatom. Ha megfigyelitek, akkor Neji olybátűnik, hogy mielőtt eldőlt a holdat nézte, amikor pedig Itachi és Nagato beszélgetnek, és Itachi az illúziótechnikájáról beszél, akkor is a hold van. Véletlen egybeesés lenne csak? Én többet nézek bele
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 19, 21:55:51 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7388 Dátum: 11 máj 19, 23:01:17 » |
|
énis a holdra gyanakszom ez ügyben...érdekes lesz szerintem a kövi rész :PP de itachi meg nagato mint két 90 éves ...az de nagyvolt xD de örülök hogy belerakták őket remélem még jövőhéten is kapnak valami szerepet:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mr.busta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7389 Dátum: 11 máj 20, 09:07:48 » |
|
Lehet csak én vagyok vele így, de így is ezer érdekes rész van, amit láthatnánk ( Kage-k, Kakashi stb.stb.) és erre bejön egy másik rész, ami nem baj, csak gondolom Kishi most ezzel fog foglalkozni...Lehet, hogy ez azért van ,mert nem nagyon kedvelem Neji-t és szívesebben elnéztem volna mással ezt az egészet, fogalmam sincs. Na mind1, ez egy privát vélemény. Itachinak és Nagatonak nagyon örültem, hogy láthattuk őket:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7390 Dátum: 11 máj 20, 09:47:15 » |
|
De amúgy ezzel énse értek egyet. Gaarahoz odajöttek a volt Kage-k,jött a következő történetszál,mire ottis besötétedett és még nemvolt semmi? Akkor most mivan ott? Szerintem is a hold van a dologban
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7391 Dátum: 11 máj 20, 10:26:51 » |
|
A legvalószínűbb hogy valamilyen erős genjutsuban van, én is egy "kisebb" Hold Szemére gondolok... http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/539/7az utolsó 3 kép eléggé árulkodó "A genjutsus magyarázat nekem is átfutott az agyamon, de ebben az esetben az őröknek nem kellett volna zavart érezniük a chakrájában? Vagy ők nem elég prok hozzá?" elvileg kellene, de tobi az előző mizukagét is tudta valahogyan manipulálni, csak Ao vette azt észre, tehát a genjutsuk között is van amit nehezebben vesznek észre...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 10:30:19 írta rougon »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7392 Dátum: 11 máj 20, 10:56:48 » |
|
Tudod nekem ezzel az a bajom, hogy addig rendben is van, hogy az őrök nem érzékelték a változást, hogy genjutsuban lenne. Viszont amikor Sakuráék ellátták a sérüléseit akkor nem gondolnám, hogy nem használtak chakrát a felületi sebek gyógyításához. Ez pedig valahogy azt jelenti, hogy chakrát vezetnek a testbe. Ha viszont ezt megteszik akkor a genjutsunak azonnal meg kellene szakadnia hiszen megzavarják a személy chakráját.
Szerintem ez egy olyan jutsu ami Nagato specialitása volt anno. Talán emlékeztek amikor ment az Itachi & Naruto valamint Kisame & Gai mérkőzés a shippuuden elején Gaara megmentése történeténél. Ott sem tudták megmondani, hogy valójában mi történt. Itt pedig Nagatonak besegített Itachi is. Röviden Megfogta Itachi egy genjutsuval és addig megtartotta amíg Nagato át nem vette felette teljesen az irányítást. Azért nem gondolok a sok Zetsura mert náluk nincs igazán gondolkodás. Ők azonnal megtámadtak volna mindenkit. Itt viszont tervezett lépéseket történnek amelynek a gyógyítok likvidálása és rémületkeltés az oka. Másrészt nem nézném le Sakurát még Neji ellen sem. Sok mindent tanulhatott amit még nem mutattak meg nekünk. Tehát ha nem tudja váratlanul meglepni vagy elhibázza akkor komoly problémákkal fog szembenézni Neji.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NaruTom
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7393 Dátum: 11 máj 20, 11:27:11 » |
|
Szerintem is valamilyen genjutsu van a háttérben amit Nagato és Itáchi csinált . Ennek két oka is lehetett ,egyik a byakugan amivel künnyedén kiszúrhatja őket amit így meggátoltak, a másik meg Sakura elrablása csak nem Madarának hanem Kabutónak mert ne felejtsük el hogy ő irányítja őket amit meg is említenek mikor egymással beszéltnek. Madarának meg amúgy sem lenne szüksége csalira mert ott van Sasuke meg mellette tele konohai ninjával a hadszíntér ,ez bőven elég neki ahhoz hogy Narutot oda csalja. Valószíneleg Kabuto így akar bekapcsolódni az események folyásába ,hogy nála is legyen valami ütőkártya Naruto ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7394 Dátum: 11 máj 20, 11:32:18 » |
|
Hát azért, ha legyőzné Nejit, akk néznék egyet... Naruto után ő a legerősebb Konohai fiatal shinobi (mármint Naruto generációjából, kivéve ugye Sasukét, de ő elhagyta Konohát, őt nem számolom)... Az meg h Sakura megállta a helyét Sasori ellen, nagyban hozzásegítette Chiyo-baa...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|