24 nov 27, 20:21:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2558115 alkalommal)
0 Felhasználó és 147 vendég van a témában
Narutoasdasd
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7350 Dátum: 11 máj 18, 19:45:10 »

Hát nemtudom... az hogy csak a gyökereikkel csapkodjanak a zetsuk meg szívják a csakrát az kevés sztem:D lehet ez a Kabuto féle tápolás eredménye^^:D
Naplózva
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #7351 Dátum: 11 máj 18, 19:49:35 »

Ez a zetsus huzás nemrossz és tényleg nem használta a Byakugant
Naplózva

robozsog
Gennin
*

« Válasz #7352 Dátum: 11 máj 18, 21:15:12 »

Vajon Madara nem tart attól, hogy Itachi és Nagato átveszik az irányítást a saját testük felett?
Mert szerintem Itachi és Nagato-nak elég nagy esélye van arra, hogy legyőze Madarát.
Pedig mikor mutatta az embereit Kabuto, nem riadt meg se Itachitól se Nagatótol furcsa...
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #7353 Dátum: 11 máj 18, 21:18:56 »

Ha meg is törnék az Edo Tenseit, kabuto biztosan elpusztítaná őket valahogyan.
Ha nem sikerülne, akkor sem hiszem, hogy legyőznék Madarát. Maximum leállítanák vagy hátráltatnák, de nem győznék le.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7354 Dátum: 11 máj 18, 21:19:16 »

Szerintem Tobi az erősebb.... Mert ha nem igy lenne Nagato már megtámadta volna régen.  Milyen isten az aki hagyja hogy parancsoljanak neki?Mosolyog
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7355 Dátum: 11 máj 18, 21:19:40 »

Gondolkozik Érdekes fejezet, összességében tetszett. Most csak átfutottam, majd a magyart olvasom tüzetesebben, már nincs energiám angolozni Nevet
A legkiakasztóbb: NEJI!!! miéért?? Már annyira megszerettem!!
Nagyon bízom az előttem szólók elméleteiben, Zetsutól kitelik...De akkor is, miért pont Nejit? Valami komoly dolog előzménye lehet ez... Pontosan
Itachi és Nagato az a 2 karakter, akiket már nagyon vártam Nevet
Úgy vagyok vele, hogy saját akaratukra ébredhetnek és akkor Madara kicsit megijedhetne...Jut is eszembe vele most akkor mi is van? Legyúlta a tesókat és ennyi volt a nagy megjelenése? smirksweat
Naplózva
robozsog
Gennin
*

« Válasz #7356 Dátum: 11 máj 18, 21:20:55 »

Nagatónak oké, hogy parancsolt, de azért Itachival szemben mindig megtartotta a 2 lépés távolságot  smirksweat
Naplózva

Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #7357 Dátum: 11 máj 18, 21:48:01 »

Neji-re azért tippelnék mert ugye zetsu képes 100%-os klonokat létrehozni(Chakra,kinézet) és pár fejezettel előbb elkapta csak Neji ugye kiszabadult:P Zetsu meg lemásolta...de ha igy van akkor bajban van a jo oldal Nevet
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7358 Dátum: 11 máj 18, 21:50:51 »

Hát eddig röhejesen keveset mutattak a klón-Zetsuk, szóval valamilyen "extrának" biztosan lennie kell, amivel bejön a ":O" effekt Mosolyog.
Naplózva
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #7359 Dátum: 11 máj 18, 21:56:02 »

Hát eddig röhejesen keveset mutattak a klón-Zetsuk, szóval valamilyen "extrának" biztosan lennie kell, amivel bejön a ":O" effekt Mosolyog.

ne legyen igazam de ha igy van akkor nem tom Kishi hogy oldja meg hogy ne 1 oldalu legyen:D
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #7360 Dátum: 11 máj 18, 21:58:12 »

Neji az elején meg is rázkódik vagy mi, mielőtt még lecsúszik a szikláról. Azt nem tudom, hogy gyorsan helyet cserélt vele úgymond Zetsu (már ha ő az), vagy megszállta őt. Elsőre nekem az utóbbi ugrott be, aztán majd kiderül. Mosolyog

Sakura nagyon aranyos volt. =D Szóval így alakulnának ki szerelmek a háborúban. =D
"Van valaki más, akit..." Remélem, Narutóra gondolt. :3 Nevet

Külön tetszett, hogy ki lett emelve az orvos ninják szerepe, így még értékesebbnek tűnnek. :] Szerencse, hogy Sakura még nem jounin, bár... jól vettem ki, hogy Neji pont Sakura sátra felé tart? Lenne majd esetleg egy kis Sakura vs. "Neji" fight? :O Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg Kishi. Mosolyog
Naplózva
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #7361 Dátum: 11 máj 18, 22:06:34 »

Neji az elején meg is rázkódik vagy mi, mielőtt még lecsúszik a szikláról. Azt nem tudom, hogy gyorsan helyet cserélt vele úgymond Zetsu (már ha ő az), vagy megszállta őt. Elsőre nekem az utóbbi ugrott be, aztán majd kiderül. Mosolyog

Sakura nagyon aranyos volt. =D Szóval így alakulnának ki szerelmek a háborúban. =D
"Van valaki más, akit..." Remélem, Narutóra gondolt. :3 Nevet

Külön tetszett, hogy ki lett emelve az orvos ninják szerepe, így még értékesebbnek tűnnek. :] Szerencse, hogy Sakura még nem jounin, bár... jól vettem ki, hogy Neji pont Sakura sátra felé tart? Lenne majd esetleg egy kis Sakura vs. "Neji" fight? :O Kíváncsi vagyok, hogy oldja meg Kishi. Mosolyog

Sakuránál nem is tudom hogy kifelé hajlok:S de amugy nekem az Iat nagato beszélgetés tetszett nagyon Nevet "Tudják hol a helyük "Nevet
Bár Sakurát rühellem is mint a .. Nevet Sasukénak kellett volna..Nevet
Naplózva

peti40
Újonc
*

« Válasz #7362 Dátum: 11 máj 18, 22:35:29 »

Jó fejezet volt. Nekem tetszett. Ha a Zetsuk képesek másolni akkor Naruto szenzoros képessége jól fog jönni. Sztem Sakurát megmenti Naruto. Durva lenne ha Nagato almondaná Narutonak, hogy rokonok. Plusz lehet, hogy Naruto megkapja Nagato szemeit. De ez csak erős spekuláció.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7363 Dátum: 11 máj 18, 22:49:26 »

Ez így tényleg jó lenne, leszámítva a szemes részt. Kíváncsi vagyok, Sakura mit reagálna Naruto villanyfényes állapotára Mosolyog

(Ugye az egyik Rinnegan Madarának van beültetve és valószínű, hogy a másik pedig a szemraktárában található.)
Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7364 Dátum: 11 máj 18, 22:51:52 »

Nagato sem tudja jó eséllyel, hogy rokonok mivel kiskorában meghaltak a szülei és nemhiszem, hogy azzal foglalkozott, hogy mégis milyen klánba tartozik. Másrészről szerintem Narutonak nem kellenek Nagato szemei, arról nem is beszélve, hogy még ha akarná se tudná odaadni Narutonak, mert amint kivenné porrá válnának és visszaregenerálódnának a helyükre köszönhetően annak, hogy Nagato jelenleg Edo zombi, a valódi szemei meg Tobinál vannak.

Nejivel kapcsolatban én inkább valami brutális Genjutsura tippelnék vagy valami hasonló dologra amivel irányítható valaki, mert a Zetsu sereg tagjai eddig semmi jelét nem mutatták annak, hogy osztanák az eredeti másoló képességét. Esetleg még azt el tudom képzelni, hogy az eredeti Fehér Zetsu alkot valamit.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 18, 22:54:14 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 489 490 [491] 492 493 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins