Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #7335 Dátum: 11 máj 15, 20:00:58 » |
|
Fuu meg Torune is ANBU volt azt nem sokra mentek Madara ellen és akkor még Rinneganja sem volt. Én is remélem, hogy már nem csak holtan fogjuk látni... majd elválik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #7336 Dátum: 11 máj 18, 18:40:50 » |
|
Neji a kém Háááááát:D ez meglepett de nagyon xD biztos valami erős jutsu uralkodik rajta ő nemhiszem hogy ilyent csinálna önszántából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7337 Dátum: 11 máj 18, 18:41:44 » |
|
Megjegyzem: én nem láttam, hogy használná a Byakuganját, tehát nem is biztos, hogy valóban Neji lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7338 Dátum: 11 máj 18, 18:50:30 » |
|
Hűűű, ez most meglepett... Kishi-sensei végre sikerült visszahozza az izgalmat a mangába... Neji a kém... De szerintem is valami Jutsu uralkodik rajta, szerintem Neji önszántából nem tenne ilyet. Bár, ki tudja... Na de, a rész nagyon király volt, Sakura aranyos volt a Tsunade-s hajával.
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #7339 Dátum: 11 máj 18, 18:55:21 » |
|
Nocsak, egy újabb meglehetősen érdekes fordulat a mangában Hogy pont Neji legyen a kém, az kemény. Mondjuk valószínűleg valami technikát használtak rajta, magától erősen kételkedek benne, hogy elárulná Konohát. Nagato + Itachi beszélgetése meg kifejezetten tetszett, remélem folytatják majd még ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7340 Dátum: 11 máj 18, 18:58:47 » |
|
Remélem ő kém. Nejinek idáig semmi szerepe sem volt, antikarakternek meg tökéletes. Ideje volt már kezdeni vele valamit...
Kabuto meg Itachit akarja használni hogy egy ellen-genjutsuval Tobi ellen fordítsa a hold szem tervet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #7341 Dátum: 11 máj 18, 19:01:43 » |
|
azz igen.. a kyuubiszemeiben meghatódást vagy valami pozitív dolgot látni
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7342 Dátum: 11 máj 18, 19:05:37 » |
|
Lehet Zetsu lemásolta Nejit... nem láttam a Byakuganját:D. Mondjuk vicces lenne mert a harc stílus valóban Nejis:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7343 Dátum: 11 máj 18, 19:05:59 » |
|
taktikailag okos, de nagyon 1 béna rész volt. Az viszont nagyon tetszett hogy Itachi és Nagato együtt. WOW!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7344 Dátum: 11 máj 18, 19:19:35 » |
|
Még Neji se olyan vagány , hogy lássa byakugan nélkül a tenketsukat. ^^" Szerintem nem Neji az aki a "kém". Teljesen logikátlan húzás lenne szerintem. Viszont néhány képen őőő elég furcsán van megrajzolva Sakura. Kicsit vaskosabbnak véltem felfedezni őt. :'C *Pl. 8as kép ms-en* Viszont az utolsó képen Neji árnyékolása nagyon irritált. Olyan primitív volt , talán még én is tudnék 20-30 párhuzamos vonalat rajzolni. x'D Illetve szóljon még Neji ellen az is , hogy ha jól látom akkor ököllel támadtak az öregékre. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7346 Dátum: 11 máj 18, 19:33:12 » |
|
Hát ebben a részben engem csak 2-3 oldal fogott meg, amikor nagato meg itachi dumáltak, ez a neji a kém, nekem nem jön be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7347 Dátum: 11 máj 18, 19:35:29 » |
|
Igen de azok a Harci fehér Zetsuk, azok eddig semmi jelét nem mutatták, hogy képesek lennének alakot váltani, csak sima "rohamosztagosnak" tűnnek, a rendes Zetsu aki másolni tud pedig tudtommal még nem került közeli kapcsolatba Nejivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7348 Dátum: 11 máj 18, 19:41:16 » |
|
Itt kezdik mutatni annak a jelét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7349 Dátum: 11 máj 18, 19:43:07 » |
|
Én is a zetsus-alakfelvevős dologra hajlok. De gy látom, már itt van Dant-C is, majd ő megmondja a tutit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|