24 nov 01, 03:29:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 486 487 [488] 489 490 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512181 alkalommal)
0 Felhasználó és 148 vendég van a témában
picassopeter
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

STRATEGIST

« Válasz #7305 Dátum: 11 máj 12, 10:17:35 »

Bár ha belegondolunk, azért érthető hogy kezd bekattanni, őszintén szólva szívesen nézném Narutót mint bekattant őrültet, tuti mindenki visszavenne a hangnemből amit vele szemben lassan már 1 óvodás is megengedhet annak ellenére mennyit tett a falujáért és másokért eddig is.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 10:18:34 írta picassopeter » Naplózva
Hórusz87
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7306 Dátum: 11 máj 12, 10:21:59 »

Kettő, kezd egészen úgy beszélni-viselkedni mint Madara. "Segítesz vagy meghalsz." Szép kis világbéke lesz ez, mondhatom.

A rókával csak így lehet beszélni, így legalább letisztázta vele a szitut, nem fogja a harc alatt idegesíteni...
Ez a Naruto nekem tetszik, megvan a saját elképzelése/célja és nem tudják eltántorítani, se kétségek közé taszítani, mint tette vele régebben magatok.

Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7307 Dátum: 11 máj 12, 10:28:57 »

Ez nem semmi mindenkinek az volt a baja régen h Naruto ilyen olyan nyávogó gyerek....Most meg az h túl komoly erőszakos Nevet

Pont ellenkezőleg! Nekem totálisan bejön. Nevet
Eddig ez a legszimpatikusabb jellemfejlődése Narutonak. És teljesen érthető is, mitől lett ekkora arca.
Nem elég, hogy megtudta, a Yondaime Hokage volt az apja, az anyja pedig a Kyuubi előző Jinchuurikije.
Egész életében egy rongyként kezelték. Hosszú éveken keresztül senki sem szerette. Erre most..
Mindenki őt akarja megvédeni. Imádják. Istenítik. Érte szól a háború.

Most tudatosult benne, hogy ő tényleg egy kimondottan fontos ember, hatalmas erővel.
Rohadt kiváncsi vagyok, mennyire fog eltelni magától, miket fog cselekedni, hogyan fog cselekedni, és persze, ki milyen hatással lesz rá. Mosolyog
Lehet, végre Sakura-chan is megkapja a hosszú ideje érett tockosát. xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7308 Dátum: 11 máj 12, 11:02:58 »

Nekem teljes mértékben tetszik, ez az átalakulása nem tudom mi a probléma vele. Kezd hasonlítani Madarára? Na és ki nem sz*rja le végre megvannak a saját céljai és nem, úgy rángatják mint egy elcseszett bábut. Esetleg a "Naruto béke hadműveletnél" romba dől a fél világ és a végén tényleg őt kell megállítani igazság szerint engem ez sem érdekel. Ez a shinobi világ amúgy is idejét múlt elkorcsosult és ha az újításhoz, vagy a békéhez drasztikus módszerekhez kell folyamodnia Narutonak nekem, csak külön öröm. Lehet belefér, hogy a béke érdekében a saját társait is félre söpörje ami engem személy szerint kifejezetten boldoggá tenne, mert ennyi idő után végre olyan Narutot látok aki önállósodott, tudatosult benne, hogy ki is ő valójában és ami a legfontosabb számomra végre saját célja van. Szóval én azt mondom hajrá, így tovább várom a folytatást.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7309 Dátum: 11 máj 12, 11:34:23 »

Azért engem nagyon zavarna ha úgy tenne, hogy a barátait félrelökné. Ez a módi nem összeegyeztethető a kitűzött céljaival. Ez nekem kicsit olyan lenne mint a Hakushoban történtek. Jellemzően a legtöbb animében/mangában a főhős hasonlóan úgy gondolja, hogy minden terhet neki kell viselnie és az ő kötelessége megmenteni a barátait vagy netán az adott világot majd szépen lassan ráébred/ráébresztik, hogy azért egyedül semmit nem ér és ez egyenesen a Pein verziója felé tereli. Ezt próbálta  a róka is elmondani Narutonak.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7310 Dátum: 11 máj 12, 11:36:49 »

Szerintem meg  a Roka csak megakarta félemlíteni, de Naruto már erős és nem hagyja. Jol csinálta , ö az úr nem a Roka.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7311 Dátum: 11 máj 12, 12:06:22 »

Én Train-el értek egyet.Mindenki érte ( pontosabban a kyuubi-t akarják Madarától távol tartani Konohán és Gaarán kívűl senkit nem érdekel hogy Naruto él e vagy meghal szóval ez gáz..... ) harcol, de sem a képességeiben, sem a személyében nem hisznek eléggé, még a saját társai sem, és ez azért gáz mert az a 9 mind kapott valamit Narutotól amitől jobbá erősebbé váltak.Én Irukát tisztelem azért a levélért, nem is kicsit. Viszont ha Naruto kifordulna magából, akkor mind a  Nagatónak, mind Konannak tett igéretét szegi meg, ami már tényleg nem ő lenne.Mind ennek ellenére szeretném látni hogy bevadul, kioszt pár embert, és  a saját módján oldja meg ezt a nagyon elkúrt helyzetet.
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7312 Dátum: 11 máj 12, 12:24:24 »

Jajj nagyon tetszett ez a fejezet!! Nagyon örülök neki, hogy Naruto ilyen szintű pozitív jellemfejlődésen megy keresztül, nem árt már neki a lelki fröccs. Kell az önbizalom, elvégre neki kell megmentenie a világot. Úgy érzem, hogy ha újra harcra kerül a sor Naruto és Sasuke között, akkor nem kisfiús "gyere-haza-vagy-sírok" lesz, hanem kemény bunyo, ahol talán kiderül, hogy mit is kapott anno Naruto Itachitól Nyelvesít
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7313 Dátum: 11 máj 12, 12:29:28 »

Nekem totálisan bejön. Nevet
Eddig ez a legszimpatikusabb jellemfejlődése Narutonak. És teljesen érthető is, mitől lett ekkora arca.
Nem elég, hogy megtudta, a Yondaime Hokage volt az apja, az anyja pedig a Kyuubi előző Jinchuurikije.
Egész életében egy rongyként kezelték. Hosszú éveken keresztül senki sem szerette. Erre most..
Mindenki őt akarja megvédeni. Imádják. Istenítik. Érte szól a háború.

Most tudatosult benne, hogy ő tényleg egy kimondottan fontos ember, hatalmas erővel.
Rohadt kiváncsi vagyok, mennyire fog eltelni magától, miket fog cselekedni, hogyan fog cselekedni, és persze, ki milyen hatással lesz rá. Mosolyog
Lehet, végre Sakura-chan is megkapja a hosszú ideje érett tockosát. xD

Hát Dani számból vetted ki a szót, szerintem nem is írok semmit mert ezt akartam én is mondani. Talán azt is eltudom képzelni hogy a róka talán belátja hogy ha naruto nem is de együtt közös erővel... shinobikkal az oldalán a 8farkú és bee segítségével elérhetik azt a rohadt békét!
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7314 Dátum: 11 máj 12, 15:25:43 »

Arra nem gondoltok, hogy 1-2 rész és lehet, hogy már Naruto is pacsizik a Rókával, mint Bee-ék?

Micsoda Naruto központú bagázs ikszdé Szerintem meg a Kyuubi ment át jellemfejlődésen. Értelmes, logikus mondanivalója volt.
[...] Eddig mindig csak azt kapta a rókától, hogy: "gyenge vagy, egyedül semmire sem vagy képes, úgysem fog sikerülni, nélkülem semmit sem érsz, stb". [...]
Ezeken a sokat ismételt mondatokon kívül ugyanis semmi értelmesett nem mondott korábban.
Azt hittem eddig, hogy a Kyuubi egy agyatlan szörny. De lehet, hogy tévedtem...
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #7315 Dátum: 11 máj 12, 15:53:16 »

Nahááát... a róka egy értelmes ... róka xd Aranyos volt a visszaemlékezés. Az első találkozás Mosolyog Már itt is full of gyűlölet  volt Sasuke szemeiben. Nem láttam még a rókát normálisat mondani :O
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #7316 Dátum: 11 máj 12, 15:57:18 »

Ez a visszaemlékezés azért volt fontos, hogy Kishi megmutassa nekünk, hogy Sasuke és Naruto harca akkor kezdődött el.
Amit itt le is zártak. Még, ha csak képzeletben is. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/233/11
Talán ez azt szimbolizálja, hogy mindegyik elvesztette önmagát. A kettejük harca már másról szól nem csak a rivalizálásukról. Naruto talán erre értette, ha legközelebb harcolunk abba mind a ketten belehalunk dolgot.
Mindenesetre nekem tetszett a fejezet.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #7317 Dátum: 11 máj 12, 17:09:01 »

Kishi nagyon jól csinálja a dolgokat:D naruto jelleme is nagyon tetszik^^ és a kyuubival kapcsolatban , úgy tűnik, h v miért sok haragot tart magában, sajnálom kissé.
Nem lenne baj ha naruto lerombolná a fél világot, de akkor nem lehet hokage, max ha meghal és meg nekül mind ezek utána  shinobi világ. az az érzésem h nem fogja naruto a 18. évet, h legaláisan vegyen piát x)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7318 Dátum: 11 máj 12, 18:14:10 »

Idézet
[...] Eddig mindig csak azt kapta a rókától, hogy: "gyenge vagy, egyedül semmire sem vagy képes, úgysem fog sikerülni, nélkülem semmit sem érsz, stb". [...]
Ezeken a sokat ismételt mondatokon kívül ugyanis semmi értelmesett nem mondott korábban.

Jah meg azt,hogy szedd le ezt a pecsétet,és neked adom minden hatalmam(vagy az összes erőmet...) ikszdé ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 18:15:14 írta naruto96ricsmond » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #7319 Dátum: 11 máj 12, 19:36:02 »

A róka kezdi félteni a bőrét. Idáig ha oltári nagy baj volt előjött, aztán persze csak vissza tuszkolták a pecsét mögé. De ha most Naruto azon van, hogy feldobja a talpát akkor nem marad más mint a kiegyezés. Ez utolsó próbálkozásnak hatot a kibékülés elkerülésére.

Naruto viselkedése érthető a rókával szemben, hisz az utolsó találkozásukkor csak meg akarata ölni a róka... most visszaadott egy keveset.
Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
Oldalak: 1 ... 486 487 [488] 489 490 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins