picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7305 Dátum: 11 máj 12, 10:17:35 » |
|
Bár ha belegondolunk, azért érthető hogy kezd bekattanni, őszintén szólva szívesen nézném Narutót mint bekattant őrültet, tuti mindenki visszavenne a hangnemből amit vele szemben lassan már 1 óvodás is megengedhet annak ellenére mennyit tett a falujáért és másokért eddig is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 10:18:34 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hórusz87
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7306 Dátum: 11 máj 12, 10:21:59 » |
|
Kettő, kezd egészen úgy beszélni-viselkedni mint Madara. "Segítesz vagy meghalsz." Szép kis világbéke lesz ez, mondhatom.
A rókával csak így lehet beszélni, így legalább letisztázta vele a szitut, nem fogja a harc alatt idegesíteni... Ez a Naruto nekem tetszik, megvan a saját elképzelése/célja és nem tudják eltántorítani, se kétségek közé taszítani, mint tette vele régebben magatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7307 Dátum: 11 máj 12, 10:28:57 » |
|
Ez nem semmi mindenkinek az volt a baja régen h Naruto ilyen olyan nyávogó gyerek....Most meg az h túl komoly erőszakos Pont ellenkezőleg! Nekem totálisan bejön. Eddig ez a legszimpatikusabb jellemfejlődése Narutonak. És teljesen érthető is, mitől lett ekkora arca. Nem elég, hogy megtudta, a Yondaime Hokage volt az apja, az anyja pedig a Kyuubi előző Jinchuurikije. Egész életében egy rongyként kezelték. Hosszú éveken keresztül senki sem szerette. Erre most.. Mindenki őt akarja megvédeni. Imádják. Istenítik. Érte szól a háború. Most tudatosult benne, hogy ő tényleg egy kimondottan fontos ember, hatalmas erővel. Rohadt kiváncsi vagyok, mennyire fog eltelni magától, miket fog cselekedni, hogyan fog cselekedni, és persze, ki milyen hatással lesz rá. Lehet, végre Sakura-chan is megkapja a hosszú ideje érett tockosát. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7308 Dátum: 11 máj 12, 11:02:58 » |
|
Nekem teljes mértékben tetszik, ez az átalakulása nem tudom mi a probléma vele. Kezd hasonlítani Madarára? Na és ki nem sz*rja le végre megvannak a saját céljai és nem, úgy rángatják mint egy elcseszett bábut. Esetleg a "Naruto béke hadműveletnél" romba dől a fél világ és a végén tényleg őt kell megállítani igazság szerint engem ez sem érdekel. Ez a shinobi világ amúgy is idejét múlt elkorcsosult és ha az újításhoz, vagy a békéhez drasztikus módszerekhez kell folyamodnia Narutonak nekem, csak külön öröm. Lehet belefér, hogy a béke érdekében a saját társait is félre söpörje ami engem személy szerint kifejezetten boldoggá tenne, mert ennyi idő után végre olyan Narutot látok aki önállósodott, tudatosult benne, hogy ki is ő valójában és ami a legfontosabb számomra végre saját célja van. Szóval én azt mondom hajrá, így tovább várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7309 Dátum: 11 máj 12, 11:34:23 » |
|
Azért engem nagyon zavarna ha úgy tenne, hogy a barátait félrelökné. Ez a módi nem összeegyeztethető a kitűzött céljaival. Ez nekem kicsit olyan lenne mint a Hakushoban történtek. Jellemzően a legtöbb animében/mangában a főhős hasonlóan úgy gondolja, hogy minden terhet neki kell viselnie és az ő kötelessége megmenteni a barátait vagy netán az adott világot majd szépen lassan ráébred/ráébresztik, hogy azért egyedül semmit nem ér és ez egyenesen a Pein verziója felé tereli. Ezt próbálta a róka is elmondani Narutonak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7310 Dátum: 11 máj 12, 11:36:49 » |
|
Szerintem meg a Roka csak megakarta félemlíteni, de Naruto már erős és nem hagyja. Jol csinálta , ö az úr nem a Roka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7311 Dátum: 11 máj 12, 12:06:22 » |
|
Én Train-el értek egyet.Mindenki érte ( pontosabban a kyuubi-t akarják Madarától távol tartani Konohán és Gaarán kívűl senkit nem érdekel hogy Naruto él e vagy meghal szóval ez gáz..... ) harcol, de sem a képességeiben, sem a személyében nem hisznek eléggé, még a saját társai sem, és ez azért gáz mert az a 9 mind kapott valamit Narutotól amitől jobbá erősebbé váltak.Én Irukát tisztelem azért a levélért, nem is kicsit. Viszont ha Naruto kifordulna magából, akkor mind a Nagatónak, mind Konannak tett igéretét szegi meg, ami már tényleg nem ő lenne.Mind ennek ellenére szeretném látni hogy bevadul, kioszt pár embert, és a saját módján oldja meg ezt a nagyon elkúrt helyzetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7312 Dátum: 11 máj 12, 12:24:24 » |
|
Jajj nagyon tetszett ez a fejezet!! Nagyon örülök neki, hogy Naruto ilyen szintű pozitív jellemfejlődésen megy keresztül, nem árt már neki a lelki fröccs. Kell az önbizalom, elvégre neki kell megmentenie a világot. Úgy érzem, hogy ha újra harcra kerül a sor Naruto és Sasuke között, akkor nem kisfiús "gyere-haza-vagy-sírok" lesz, hanem kemény bunyo, ahol talán kiderül, hogy mit is kapott anno Naruto Itachitól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7313 Dátum: 11 máj 12, 12:29:28 » |
|
Nekem totálisan bejön. Eddig ez a legszimpatikusabb jellemfejlődése Narutonak. És teljesen érthető is, mitől lett ekkora arca. Nem elég, hogy megtudta, a Yondaime Hokage volt az apja, az anyja pedig a Kyuubi előző Jinchuurikije. Egész életében egy rongyként kezelték. Hosszú éveken keresztül senki sem szerette. Erre most.. Mindenki őt akarja megvédeni. Imádják. Istenítik. Érte szól a háború. Most tudatosult benne, hogy ő tényleg egy kimondottan fontos ember, hatalmas erővel. Rohadt kiváncsi vagyok, mennyire fog eltelni magától, miket fog cselekedni, hogyan fog cselekedni, és persze, ki milyen hatással lesz rá. Lehet, végre Sakura-chan is megkapja a hosszú ideje érett tockosát. xD Hát Dani számból vetted ki a szót, szerintem nem is írok semmit mert ezt akartam én is mondani. Talán azt is eltudom képzelni hogy a róka talán belátja hogy ha naruto nem is de együtt közös erővel... shinobikkal az oldalán a 8farkú és bee segítségével elérhetik azt a rohadt békét!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7314 Dátum: 11 máj 12, 15:25:43 » |
|
Arra nem gondoltok, hogy 1-2 rész és lehet, hogy már Naruto is pacsizik a Rókával, mint Bee-ék? Micsoda Naruto központú bagázs Szerintem meg a Kyuubi ment át jellemfejlődésen. Értelmes, logikus mondanivalója volt. [...] Eddig mindig csak azt kapta a rókától, hogy: "gyenge vagy, egyedül semmire sem vagy képes, úgysem fog sikerülni, nélkülem semmit sem érsz, stb". [...]
Ezeken a sokat ismételt mondatokon kívül ugyanis semmi értelmesett nem mondott korábban. Azt hittem eddig, hogy a Kyuubi egy agyatlan szörny. De lehet, hogy tévedtem...
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #7315 Dátum: 11 máj 12, 15:53:16 » |
|
Nahááát... a róka egy értelmes ... róka xd Aranyos volt a visszaemlékezés. Az első találkozás Már itt is full of gyűlölet volt Sasuke szemeiben. Nem láttam még a rókát normálisat mondani :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7316 Dátum: 11 máj 12, 15:57:18 » |
|
Ez a visszaemlékezés azért volt fontos, hogy Kishi megmutassa nekünk, hogy Sasuke és Naruto harca akkor kezdődött el. Amit itt le is zártak. Még, ha csak képzeletben is. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/233/11Talán ez azt szimbolizálja, hogy mindegyik elvesztette önmagát. A kettejük harca már másról szól nem csak a rivalizálásukról. Naruto talán erre értette, ha legközelebb harcolunk abba mind a ketten belehalunk dolgot. Mindenesetre nekem tetszett a fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #7317 Dátum: 11 máj 12, 17:09:01 » |
|
Kishi nagyon jól csinálja a dolgokat:D naruto jelleme is nagyon tetszik^^ és a kyuubival kapcsolatban , úgy tűnik, h v miért sok haragot tart magában, sajnálom kissé. Nem lenne baj ha naruto lerombolná a fél világot, de akkor nem lehet hokage, max ha meghal és meg nekül mind ezek utána shinobi világ. az az érzésem h nem fogja naruto a 18. évet, h legaláisan vegyen piát x)
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7318 Dátum: 11 máj 12, 18:14:10 » |
|
[...] Eddig mindig csak azt kapta a rókától, hogy: "gyenge vagy, egyedül semmire sem vagy képes, úgysem fog sikerülni, nélkülem semmit sem érsz, stb". [...] Ezeken a sokat ismételt mondatokon kívül ugyanis semmi értelmesett nem mondott korábban.
Jah meg azt,hogy szedd le ezt a pecsétet,és neked adom minden hatalmam(vagy az összes erőmet...)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 18:15:14 írta naruto96ricsmond »
|
Naplózva
|
|
|
|
Cupak666
Chuunin
Nem elérhető
I hate u!
|
|
« Válasz #7319 Dátum: 11 máj 12, 19:36:02 » |
|
A róka kezdi félteni a bőrét. Idáig ha oltári nagy baj volt előjött, aztán persze csak vissza tuszkolták a pecsét mögé. De ha most Naruto azon van, hogy feldobja a talpát akkor nem marad más mint a kiegyezés. Ez utolsó próbálkozásnak hatot a kibékülés elkerülésére.
Naruto viselkedése érthető a rókával szemben, hisz az utolsó találkozásukkor csak meg akarata ölni a róka... most visszaadott egy keveset.
|
|
|
Naplózva
|
NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
|
|
|
|