24 nov 01, 01:31:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 474 475 [476] 477 478 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511650 alkalommal)
0 Felhasználó és 99 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7125 Dátum: 11 ápr 24, 15:09:10 »

Lehet egy fehér Zetsu vette fel Tobi képességeit és így lépet akcióba.(ezt tartom valószínűnek, mert ugye nincs feláldozható beletett sharinganja ami kimentené a csávából)
Ez nem egy rossz ötlet. Nem biztos, hogy Tobi most "kockáztatni" akarja saját magát. Lehetséges, hogy csak egy Fehér Zetsu klónt küldött maga helyett. Mert ugye a klón jóval gyengébb, de attól még rendelkezik az eredeti képességeivel. ^^

Enyhén sablon húzás lenne Kishitől, ha Kisame után Tobival is eljátszaná teljesen ugyanazt a fordulatot. Szerintem maximálisan kizárt lehetőség, egy fikarcnyit sem vallana a mangakára.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7126 Dátum: 11 ápr 24, 15:26:19 »

Sztem nem hülyeség, mert az a trutyi jelenleg a fehér zetsu trutyiaira hasonlít legjobban. Ráadásul amilyen jóban vannak, simán csinálhatott pár klónt magáról Tobi.

Gedo Mazou meg kétlem, hogy fából lenne, mert mintha shippuuden elején Neji azt mondta volna, hogy kőszobor.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7127 Dátum: 11 ápr 24, 15:29:53 »

OFF:
Szerintem valami olyasmi van Tobival hogy nincs meg a teste úgymond tehát test nélkül nem tud létezni de elért 1 olyan szintre ahol képes halhatatlan lenni test nélkül, és ezért van szüksége zetsura és akkor most már lehet hogy abba a koporsóba tényleg madara teste volt.
ON: Kíváncsi leszek a következő fejezetekre remélem Nagato meg Itachi találkozik Narutoval és ő fogja lenyomni őket, bár lehet hogy nem így lesz.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7128 Dátum: 11 ápr 24, 15:34:08 »

Ezzel már csak az a bökkenő, hogy az Edo Tensei még mindig nem a testet, hanem a lelket hozza vissza. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7129 Dátum: 11 ápr 24, 18:15:06 »

Igen, a lelket hozza vissza egy másik test feláldozásával. Szóval szerintem nem Madara van a koporsóban.
Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7130 Dátum: 11 ápr 24, 23:28:16 »

Na akkor Sasukét várom én is, nagyon kíváncsi vagyok már a Sharinganjára, és arra is, hogy milyen képességei lesznek... remélem azért megizzasztja Narutót.
Ha hülyén néz ki ha nem, ilyen a nyelvünk, minden csak megszokás kérdése, amúgy sokáig én is nagyon ellene voltam ennek, de aztán beláttam, hogy akárhogy akarom alátámasztani, lényegében akkor is ez a helyes, aztán meg megszoktam. Szóval nem nehéz az átállás. bye bye
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7131 Dátum: 11 ápr 24, 23:50:27 »

Az a legviccesebb a dologban, hogy balli úgy köt más írásaiban, hogy ő sokkal nagyobb értelmetlenséget írt. Yongoku...Honnan vetted ezt?Nevet Mindegy, legalább feldobtad az estémet. Azon kívül, ha valakit helyesírással kapcsolatban akarsz kioktatni, akkor legalább a saját posztodra figyelj oda. Ugyebár ne "higyy"-gyünk a wikinek. Grat ehhez is Mosolyog
Egyébként még azt is szeretném megjegyezni, hogy a mondatkezdés is nagy kezdőbetű. ^^

Tényleg furcsán néz ki az az írásmód amit Tiebor alkalmazott, de épp annyira helyes mint a hepburn félre rendszer, csupán az utóbbi a megszokott.

Na, de ennyi off elég egyszerre. Ezek az Akimichis fejezetek jók voltak, bár jobban örültem volna ha Kishi Hanzou karakterével foglalkozott volna ennyit. Sajnálom, szerintem belőle ennél jóval többet ki lehetett volna hozni. Jó lenne ha végre lezárulnának ezek az Edo Tensei-es dolgok és visszatérnénk a rendes szálhoz. Gondolok itt Naruto-Sasuke harcra, Kabuto-Tobi incidensre, Itachi ajándékára és persze a rejtélyes koporsóra.
Naplózva

traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7132 Dátum: 11 ápr 25, 16:02:03 »

Tobi  eddig tiszta emo volt, hogy jajj burka vagyok régi önmagamnak meg nem tudom elfogni egyedül a bijuukat.. most berakott magának 1 Rin'Negant és akkora király, aztán volt ott egy kis Izanagi, most meg egyedül neikugrik egy komplett hadseregnek Nevet
Mindegy remélem jól odacsap, hogy legalább ámulhassak!
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7133 Dátum: 11 ápr 25, 17:03:07 »

Hát kíváncsi vagyok rá, hogy mit hoz ki az egész szituból...Gondolom azért ott landolt,ahol, mert oda várja Naruto és Bee érkezését...bár szerintem egyszerre csak az egyikükre kellene rárepülnie...ennél az embernél mondjuk...ki tudja? Nevet
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7134 Dátum: 11 ápr 25, 17:25:22 »

Idézet
Tobi  eddig tiszta emo volt, hogy jajj burka vagyok régi önmagamnak meg nem tudom elfogni egyedül a bijuukat.. most berakott magának 1 Rin'Negant és akkora király, aztán volt ott egy kis Izanagi, most meg egyedül neikugrik egy komplett hadseregnek Nevet

Azt mondta, hogy régi önmagának mert súlyos sebeket kapott vagy mit, szóval gyengébb mint a régi uchiha madara, de még így legyengülve is nagyon erős volt a tobi, most megkapta a rinnegant amiről tudjuk, hogy milyen hatalommal bír ráadásul hat utból három út az övé így nyílvánvaló, hogy kijjebb nyílt a csípája mert a két utat használó tobi is úgy szopatta a konohai csapatot ahogy csak tudta meg két gyökér anbut egyedül elvert így legyengülve is, de mivel most rinneganja meg van meg három út és szerintem jobban bírja használni a rinnegant mint a pein így még szép, hogy ki nyílt a csípája:)
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7135 Dátum: 11 ápr 26, 00:51:59 »

hát lehet hogy kinyílt a csipája de tuti hogy lesz valami hátulütője annak hogy már ilyen erős lett(rinnengan)
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7136 Dátum: 11 ápr 26, 20:45:21 »

Amúgy amikor Nagato megidézte a Gedo Mazot akkor megjelentek azok a rudak a hátában, Tobinak miért nem? Vagy majd csak most jönnek ki belőle?
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7137 Dátum: 11 ápr 26, 20:59:31 »

Lényegében nem megidézte hanem ott volt így a rudak nem biztos hogy ki kellett volna "ütköznie" rajta.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7138 Dátum: 11 ápr 27, 06:04:01 »

Amúgy amikor Nagato megidézte a Gedo Mazot akkor megjelentek azok a rudak a hátában, Tobinak miért nem? Vagy majd csak most jönnek ki belőle?

Viszont azt is tartsd szemelőt,  hogy Nagato a saját chakrájából hozta létre és használta a Gedo Mazut. Madara meg a 7 bijju chakráját használja. És gondolom a Rinnegannal csak irányítja.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7139 Dátum: 11 ápr 30, 05:32:07 »

Remélem a következő mangában Kabuto is kap vmi szerepet Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 474 475 [476] 477 478 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins