naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7095 Dátum: 11 ápr 22, 17:17:27 » |
|
amikor Madara itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/536/16 mondja hogy kölcsön kell vegyen egy helyetest a Gedou Mazöra gondolt vagy Sasukéra vagy kire?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7096 Dátum: 11 ápr 22, 19:00:51 » |
|
Irigyellek téged, mert legalább 30 mangafejezetet nem olvastál el. És ezt most egyhuzamban pótolhatod, én meg csak heti rendszerességgel tudok 1-et elolvasni. Ehem...olvastam, már bocsika...Csak azt hittem, hogy nem az edo tensei-al visszahozottra gondol, hanem keveri Hinata apjával, ennyi...Olvastam, ahogyan az ehetit is Érdekes volt a fejezet, nevettem Naruto fejét, mikor elhúzott mellette Bee bijuu-bombája Na Madara megjelenése meg...szerintem a helyettessel Sasuke megjelenésére gondol...Sasukét Narutóra indítja rá Ő meg megy Bee-re...vagy fordítva...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #7097 Dátum: 11 ápr 22, 19:27:13 » |
|
amikor Madara itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/536/16 mondja hogy kölcsön kell vegyen egy helyetest a Gedou Mazöra gondolt vagy Sasukéra vagy kire?
Lehet egy fehér Zetsu vette fel Tobi képességeit és így lépet akcióba.(ezt tartom valószínűnek, mert ugye nincs feláldozható beletett sharinganja ami kimentené a csávából)
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7098 Dátum: 11 ápr 22, 19:34:31 » |
|
Ha igaz, amit mondasz, akkor Meinek fel kell kötni a felkötnivalót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7099 Dátum: 11 ápr 22, 19:57:40 » |
|
De tényleg anno 1x láttuk miből volt madar keze, olyan agyag szerű valami mint ami deidaranak volt v mint zetsunak(fehér, nem tudom miből van) és lehet hogy kb olyan mint nagato volt 6 testel, csak neki akármennyi lehet és alapból elért mondjuk 1 olyan szintet ahol csak 1 "szellemként" él, és ezért nincs meg a teljes ereje, és lehet hogy ha megszerzi a 6 utat vagy a 10 farkút akkor meglesz a teljes ereje vagy valami ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7100 Dátum: 11 ápr 22, 20:02:06 » |
|
Tényleg nem értem, minek bonyolítjátok túl... "Ideje, hogy csatlakozzak a harchoz. Először is kölcsön kell vennem egy "helyettest"."
Igen, Tobi csatlakozik a harchoz. Ám előtte feltekint a Gedou Mazoura, majd megidézi, ergo kölcsön veszi. Hogy miért veszi kölcsön? Azért mert eleinte Pein idézgette meg, hozzá tartozott. Nem hiába van idéző jelben a "helyettes." Ugyanis nem egy konkrét személyre gondol.
Megjelent Sasuke? Nem. Megjelent bárki más Tobi mellett? Nem. Megjelent a Gedou Mazou? Igen. Vagyis ki a "helyettes"? A Gedou Mazou.
Ami pedig az alkotói megjegyzést illeti: "Madara hadba lépett! És a célpontja..."
Hadba lépett, a Gedou Mazouval. Amivel neki fog esni valakinek, a célpontjának. Tényleg nem értem, mit kell ezen túlbonyolítani...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7102 Dátum: 11 ápr 22, 20:25:24 » |
|
Remélem, azért tenten életben marad és nem veszik majd el tőle a legyezőt, hanem hagyják fejlődni, amíg képes lesz rendesen használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #7103 Dátum: 11 ápr 22, 20:43:12 » |
|
Hát nagyon remélem, hogy nem így akarja őt felzárkóztatni a többiekhez Kishi....Dobálja csak a kunai-okat meg nyitogassa a tekercseket, ő egy mellékszereplő nem is kell több.Nem foglalkozott vele soha annyit Kishi mint mondjuk az Asuma team-ből bárkivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7104 Dátum: 11 ápr 22, 20:46:43 » |
|
Hát számomra ő fontosabb szereplő mint mondjuk Sakura vagy Hinata. és miért ne lehetne így felzárkóztatni. Tenten fegyver-használó, és a bashousen egy spéci fegyver, szóval nem ütik egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7105 Dátum: 11 ápr 22, 20:50:26 » |
|
Azt a legyezőt biztos,hogy nem fogja megtanulni rendesen használni,mert nekem úgy rémlik,hogy azt "sima" ninja nem tudja használni,mert csak az tudja akinek több chakrája van mint egy átlagos embernek pl egy jhinchuuriki. Már várom, hogy mi lesz a következő fejezetbe.Remélem azért Madara nem azonnal azzal a lélekszopossal rendezi le azt a haderőt, hanem egy nagy harc lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7106 Dátum: 11 ápr 22, 20:53:28 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/536/18Nem igazán hiszem, hogy mostanában vagy bármikor a legyező közelébe engedik, mert nagyon leszívja szegény Tenten tartalékait. Jó harcos, ezt elismerem, de az a legyező nem való neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7107 Dátum: 11 ápr 22, 20:55:07 » |
|
Jó fejezet volt nagyon, a bajszos figura nagyon tetszett egy ős retardált xD. Tobi felemelte az ülepét pedig gondoltam, hogy még ücsörög rajta egy darabig . Ez a Naruto-Bee páros még mindig haláli és végre kijött onnan sárga hajú barátunk is. Tenten véleményem szerint teljesen jelentéktelen karakter volt eddig is szóval én azt mondom felesleges most kiemelni. Most, ha levágnák nekem egy kicsit sem hiányozna meg ez szubjektív vélemény, de ilyen horderejű ellenfelek ellen annyi esélye van kb mint légynek egy tank ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7108 Dátum: 11 ápr 22, 21:04:41 » |
|
Najah, az a bajszos fószer nagyon adta XDTetszett a kiakadása, mint már előttem írták, tényleg Gai-ra emlékeztet... Jajj Madara meg az őrületbe kerget...amúgy se bírom a pofáját, nem szimpi...kíváncsi voltam, hogy meddig marad nyugton..hát eddig ^^ De Naruto-ék odamennek úgyis, aztán rajtuk lesz a hangsúly, amit a kövi fejezetben meg is látunk...hacsak nem Kishi-mester be nem veti a jól bevált módszerét--"mutassunk-másik-helyszínt-mikor-mindenkit-a-másik-harc-érdekel" no jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7109 Dátum: 11 ápr 22, 21:09:15 » |
|
Hát végülis igaz Kishi mindig ezt szokta.De ha már azt csinálná akkor a Kage harcot mutassa mert akkor talán még nem bánnám.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
|