24 nov 24, 04:28:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 473 474 [475] 476 477 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549565 alkalommal)
0 Felhasználó és 136 vendég van a témában
eleon-sama
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7110 Dátum: 11 ápr 22, 21:11:38 »

Jó, oké engem is érdekel Gaara-ék küzdelme...  Pontosan de MOST ne tereljen ikszdé
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7111 Dátum: 11 ápr 22, 22:30:07 »

És Kakashi-senpai??? - Vajon most mit szólna Yamato, hogy a kedvenc mesterének a harca helyett a Gaara harcára vagytok kiváncsiak....Ej ej tudatlan ifjoncok ikszdé

A köd 7 kardforgatóinak fegyverei közül nekem a "Hóhér pengéje"(Zabuza kardja) tetszik a legjobban és nagyon érdekelne, hogy mit tud vele egy sharingan-használó.
[A Samehada is nagy kedvencem, de az már olyan jó, hogy szinte csalás.]

Egyébként személyszerint azt hittem, hogy Kishi sempai hosszabbra akarja húzni a Shinobi háborút, mert bennem olyan rémképek jelennek meg, hogy még a végén VÉGE lesz a kedvenc mangámnak... Szomorú
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7112 Dátum: 11 ápr 22, 22:43:03 »

Egyetértek,szerintem is kezd rövid lenni a háború,de remélem Kakuzu igazat mondott és ez tényleg csak a kezdet. ikszdé
Amúgy Kakashira meg a Hét kardforgatóra is kiváncsi vagyok,de azt úgyse fogja levezetni szerintem,csak majd azt mutatja,hogy lepecsételték a kardforgatókat.
De szerintem legközelebb Madara ellen látjuk Kakashit,ahogy majd a hat karddal nyomatja ikszdé na jó ez csak hülyeség volt  Nevet ikszdé
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7113 Dátum: 11 ápr 23, 07:11:48 »

Szerintem meg ennyi épp elég volt ebből a háborúból. Zetsukon kívül, és az am is kioffolt karaktereken kívül, más fontosabb személy nem döglött bele. Akkor minek húzni még 50 részen keresztül? Jöjjön Madara-Sasuke-Naruto-Nagato-Itachi.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7114 Dátum: 11 ápr 23, 08:19:10 »

Szerintem megnérne még 3-4 fejezetet a kage harc, főleg a mizukage érdekel, ott van még a zetsu vs mei, az is jó lesz, akor kakashiékat is le kell még zárni, meg Kabuto is ott van még, őt ne felejtsük el.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7115 Dátum: 11 ápr 23, 09:53:17 »

(Írtó hülye vagyok hogy Chibaku tenseinek néztem)

Még van egy pár erős csapat és ha jobban belegondolunk Deidarat nem pecsételték le és nem hatották meg vagyis elképzelhető hogy lesz még egy kisebb szerepe. Szerintem(és ajánlom is) Kakuzu nem mondott olyan nagy hazugságot hogy ez még csak a kezdet. Végülis az embereket csak lepecsételték, vagyis kiszabadíthatók. Meg elképzelném azt is hogy most Kishi az shinobi haderőt állítja be győztesnek és most jönnek a fordulópontok.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7116 Dátum: 11 ápr 23, 10:46:03 »

Közel sincs vége a harcnak, csak a parti résznél arattak győzelmet. A háborút még nem nyerték meg. Így, hogy Madara is beszáll az ütközetbe remélem azért fexik jó pár shinobi is. Naruto meg még így sem ér fel az ő szintjére. Úgy veri el mint anno Nagatot én beperelem Kishit! Nevet
Naplózva

hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7117 Dátum: 11 ápr 23, 10:54:35 »

Ezzel amúgy hogy visszahoztak 1 csomó régi embert újra visszahoztak 1 csomó fegyvert is lásd 7 kard, kingin cuccok én azt is elképzeltnek tartom hogy gyorsan lezavarja a háborút , pár gonosz túléli mondjuk Sasuke orochimarusat játszik, a bijuuk újra szét szóródnak harcolnak értük és végül még csinálni fog(remélem) egy nemzetek közötti háborút is, szerintem nem is lenne annyira rossz így Mosolyog
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

« Válasz #7118 Dátum: 11 ápr 23, 11:55:47 »

(Írtó hülye vagyok hogy Chibaku tenseinek néztem)

Még van egy pár erős csapat és ha jobban belegondolunk Deidarat nem pecsételték le és nem hatották meg vagyis elképzelhető hogy lesz még egy kisebb szerepe. Végülis az embereket csak lepecsételték, vagyis kiszabadíthatók
Deidara-val már foglalkoztak szerintem.. De csak ugy lesznek kiszabadíthatóak ha megölik azokat akik lepecsételték.. szal nem nagy eséj van rá hogy kilehet szabaditani..
És még ott van Nagato,Itachi,meg Chiyo.. meg van pár ember akiket nem láttunk még harcolni.. szentem lesz még itt bunyó
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7119 Dátum: 11 ápr 23, 16:28:04 »

Amúgy most megvan a többi kard, amik így visszakerülhetnek Kirigakureba, a jogos tulajdonos ugyanis a köd falva. Én Samehadat sem hagynám Beenél, mert ő felhő ninja. Nem tisztességes, hogy már csak a hiramekarei van Kiriben!
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7120 Dátum: 11 ápr 23, 16:29:54 »

Ennyi erővel a legyező se konohát illeti. Bár asszem legutóbb egy felső ninja vette fel. A kardok meg sztem Suigetsut illetik.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7121 Dátum: 11 ápr 23, 17:54:42 »

A legyező most egy felhő falusi ninjánák a kezébe volt.A többi végső ninja kincsre ott vigyázott,néhány ninja,de szerintem az nem fog kiderülni,hogy kié lesz.Suigetsu az egyik fejezetbe kijutott,lehet,hogy majd megszerzi a kardokat,de nagyon kiváncsi leszek,hogy mit szólnak majd amikor belekeverednek a háborúba,márha egyáltalán arrafele mennek. Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7122 Dátum: 11 ápr 24, 14:05:33 »

Most arra leszek kiváncsi Tobi  tudja-e használni Nagato újraélesztős jutsuját a Zetsukon ?
Elvileg neki tartogatta azt a technikát , és hát nem tom mi máson lehetne használni.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7123 Dátum: 11 ápr 24, 14:15:43 »

Nem véletlenül kezdték anno az Ichibivel=Egyfarkúval(Shukaku-Sabaku no Gaara) utána meg ugye a Nibi(a kék cicus)....
...

A bijuuk erősorrendje nem a farkak száma szerint van. Lásd ezt a témát: http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=46.0

...

Lehet egy fehér Zetsu vette fel Tobi képességeit és így lépet akcióba.(ezt tartom valószínűnek, mert ugye nincs feláldozható beletett sharinganja ami kimentené a csávából)

Ez nem egy rossz ötlet. Nem biztos, hogy Tobi most "kockáztatni" akarja saját magát. Lehetséges, hogy csak egy Fehér Zetsu klónt küldött maga helyett. Mert ugye a klón jóval gyengébb, de attól még rendelkezik az eredeti képességeivel. ^^

Persze az sem kizárt, hogy a Gedou Mazoura gondolt "helyettesként", hogy az majd aprít, míg ő hátradőlve figyel. ^^

De Tobitól kitelik a klónos dolog is. Nevet

Méh elismeri Irukát (ökölösszeütés). Plusz ugye az elit shinobik képeset egymás gondolatait látni, ha az az öklük összeér --> Méh remekül "olvasott" Iruka gondolataiban.
Sz'al első osztályú shinobivá nem csak "erő által" válhat valaki, erre Iruka a legjobb példa. kacsint

A bajszos védőmező osztag kapitányról Alex Louis Armstrong őrnagy jutott eszembe a FMA-ből. Főleg a bajsza, az alsó szempillái, és a vehemenciája miatt. Nevet

A Gedou Mazou csuklóján lévő karperec lánca elszakadt (látszik is az uccsó oldalon). Azért kíváncsi leszek, mi is igazából ez a "szobor". Mert ezt még nem tudjuk. Annyi világos, hogy szoros köze van a Rin'neganhoz és képes magában tárolni a bijuukat...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #7124 Dátum: 11 ápr 24, 14:22:26 »

Azért kíváncsi leszek, mi is igazából ez a "szobor". Mert ezt még nem tudjuk. Annyi világos, hogy szoros köze van a Rin'neganhoz és képes magában tárolni a bijuukat...

Ez csak tipp, de gondolom ez volt a juubi ideiglenes teste amíg Rikudou szét osztotta a jól ismert 9 bijuura.
Még egy kósza ötlet ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy szerintem fa elemből készült.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Oldalak: 1 ... 473 474 [475] 476 477 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins