24 nov 01, 02:24:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511916 alkalommal)
0 Felhasználó és 135 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6990 Dátum: 11 ápr 15, 04:43:58 »

Bocsi ha tévedek de a Raikage tudtommal nem olyan gyors.Úgy tudom csak a reflekszei gyorsak,
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6991 Dátum: 11 ápr 15, 05:30:49 »

Bocsi ha tévedek de a Raikage tudtommal nem olyan gyors.Úgy tudom csak a reflekszei gyorsak,

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/463/9 Raikage Shunshin no jutsuja. Az nem reflex mozdulat. Az egy technika, a gyors mozgásra. És mivel minden shinobi ezt a jutsut használja, és e miatt gyorsak a Shinobik, így kijelenthetjük, hogy a Raikage gyors. Naruto sebessége is csak a Shunshin no jutsu, gyorsulása miatt lett gyorsabb. Nem tudom jobban elmagyarázni. Nevet
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6992 Dátum: 11 ápr 15, 06:33:53 »

Tényleg Nevet Köszi Bububo
Amúgy az utolsó képen Naruto könnyezik vagy rajzolási hiba?
Nekem úgy tűnik mintha könnyezne.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 15, 06:34:26 írta naru-kun » Naplózva
NaruTom
Újonc
*

« Válasz #6993 Dátum: 11 ápr 15, 12:43:18 »

Szerintem azok könnyek, de valószínű örömkönnyek Iruka vallomása miatt. Amúgy sokan nyilatkozták ,hogy mekkora fejetlenség Narutotól az hogy harcolni akar és ezzel felfedje magát Madara előtt, de azért Madara sem hülye gyerek biztos nem ok nélkül közölte a terveit és üzent hadat a kagetalálkán, valószínűlek erre számított hogy majd megpróbálják őket elrejteni valahova és így a nagy csatározás közben csak átteleportál és viszi őket szépen nyugodtan. A csatamezőn meg a rengeteg kiváló ninja közül akár milyen táp is Madara és még ha legyőzné Narutóékat amit kétlek akkor is az elrablások igen csak macerás lenne. Ezért szerintem a legjobb lépés az ha bekapcsolódnak a harcba és megmutatják hogy hogyan tólja egy jinjuriki ,és a többiek szempontjából is egy pozitív dolog lenne. Biztos vagyok benne hogy ha pl. Naruto megjelenne a terepen már attól hogy látják ő is harcolni fog mellettük , hirtelem mindenkiben fellobbanna a tűz akarata ,fiatalság ereje ,verseny szellem, és a harci kedv olyan szinten megnőne hogy szerintem pillanatok alatt bedarálnák utána Madara teljes haderejét.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6994 Dátum: 11 ápr 15, 13:19:16 »

Az biztos ha meglátják Narutot a csatatéren pöppet felerősödne a tűz akarata. Nevet Egyébként meg szükség van rá pl. Gaara hadtesténél a kagek ellen. Akárhogy nézem az egy durva edo tenseies összeállítás ahova kell a nehéztüzérség.  ikszdé

Ezek után KillerBee sem marad malmozni a szigeten. Kabuto ekkor fogja bevetni az ütőkártyáit (Nagato, Itachi) meg talán Madara Sasuket. 1 rinnegan ellen csak-csak tudnak fakítani, de ha bejön az Uchiha is az övével huuuuuuuu, hamar elrepkednek a hadosztályok az örök vadászmezőkre. Nevet A titkos koporsóban meg Minato lenne, akkor lehúzhatják a rolót. Nyelvesít

Véleményem szerint Bee édes kevés lenne mind Nagato és Ita ellen is. Nemhogy a többi shinobi. Főleg úgy, hogy nem lehet őket megölni. Pecsételéshez meg oda is kell menni, de ilyen kaliberű emberkhez háááátt....  bow

Narutora mindenképp szükség van a csatamezőn!
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6995 Dátum: 11 ápr 15, 13:20:49 »

Végre végre végre. Nevet Istenem mióta várok már erre. Nevet Naruto harcba lendül. Most már kezdődhet az igazi pofozkodás, meg a sok Rókázás. Mosolyog Szerencsére, ahogy Narutot ismerem, azonnal a sűrűjébe fogja vetni magát. Nevet Ebből hatalmaaas mészárlás lesz. ikszdé
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6996 Dátum: 11 ápr 15, 13:30:24 »

Csak éppen semmi keresnivalója a harcmezőn. Legyen bármilyen erős, egy sokfrontos harcot ő sem vállalhat fel, főleg úgy nem hogy egyedül akarja lerendezni az egészet. Előbb-utóbb kifárad és akkor vége a dalnak, mert Madara kirakós játékából már csak ő és Bee hiányzanak.

@ Tr4nCe: Szerintem a 4 Kage ellen éppen esélytelen.

Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #6997 Dátum: 11 ápr 15, 13:43:48 »

na hála naruto hülye fejének végre harcba indul..rem ezután hatalmas harcok lesznek...csak sajna így előbb utóbb madara terve bejön és elkapja az összes bijuut és akkor gameover Nevet deh arra vagyok még kíváncsi hogy kabutomaru vajon mit tesz akkor amikor már madara terve megvalósulni készül Mosolyog
Naplózva
simesz
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6998 Dátum: 11 ápr 15, 14:57:20 »

És ohjeah Kakashi végre lóbálja Zabuza hentbárdját Nevet kár hogy csak a körvonal látszik...http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/535/9
Naplózva
viking60i
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6999 Dátum: 11 ápr 15, 17:01:30 »

váooo... ez nagyon faja volt!
Szerintem okos dolog ha a két jinchuriki kijön harcolni mert ha bezárják őket akkor az ellen csinál egy gyors bekeritést és bummm... Amugy kiváncsi vagyok naruto hol fog harcolni.
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7000 Dátum: 11 ápr 15, 17:46:43 »

Van egy olyan érzésem, hogy naruto és itachi+nagato találkoznak és az lesz az első harc. Hogy miért gondolom ezt? Láthattuk, hogy itachi+nagato megy még tovább kakuzuról leválva gondolom nem bénák ellen akarták a két legerősebb karaktert küldeni hanem a jinchurikikhez, de mivel naruto megszökött így lehet fél úton összefutnak és az lesz az első harc.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7001 Dátum: 11 ápr 15, 18:26:52 »

Most több dologra reagálnék:

OFF:
Egyébként én várok valami olyasmit, hogy pl Hinata valahogy bajba kerül és Naruto "besuhan" a képbe, hogy megmentse Mosolyog
Egyetértek jó lenne. Én is a NaruHina párosítást támogatom Nevet Hinata sokat fejlődött a sorozat elejéhez képest, a kitartásuk is közös. Kedvelem.

ON:
Hát, én még egy harcot el tudok képzelni, mégpedig a Naruto vs. Raikage leosztásban.[...] Jó összecsapás lenne, talán a Raikage is látná, hogy nem volt helytálló az első benyomása Narutóról...
Úgy látom sokakat zavar engem is beleértve a Naruto, Raikage találkozás kínos mivolta. De azért is lenne jó(itt a Raikage vs Naruto-ra gondolok ), mert így közvetlen összehasonlítási alapot nyújtana Naru és Saske erejéhez(tehát, hogy egymáshoz képest milyen erősek ), mert az Ita, Nagato eset óta mindketten fejlődtek és Sasuke csúcsformában harcolt a Raikage ellen.(megjegyzés: Azt hogy Saske kapott 1 pár új szemet nem tekintem fejlődésnek annyi hogy nem romlik a látása, de a képességei változatlanok.)
Ha Naru meg a jobb karját kapja le a Raikagénak akkor x-elnek  ikszdé

« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 15, 18:54:28 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7002 Dátum: 11 ápr 15, 18:58:49 »

Azt hogy Saske kapott 1 pár új szemet nem tekintem fejlődésnek annyi hogy nem romlik a látása, de a képességei változatlanok.)

Csak úgy zárójelben elmondanám hogy az FMS egy olyan hatalom lesz most a mangában, amire csak Tobi fog valamelyest fenyegetést jelenteni, meg talán még a dobozba zárt szellem. narutoval nem kell most jönni, lehet azt a szerencsétlent akár milyen szintre húzni, esélye sem lesz beleszólni a dolgokba. Ennyi édes kevés ami most van...
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 15, 18:59:36 írta SSS » Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7003 Dátum: 11 ápr 15, 19:21:38 »

Én annyit tudok elképzelni, hogy mivel Bee és a nyolcfarkú teljes "jóviszonyt" ápolnak egymás fele, a mostani anime részben Bee elkéri, Naruto meg mikor a lepelben tolja akkor nem naruto van előtérben hanem a róka 4 farok felett. Most pedig mondhatni "erővel" kiszívja a rókából, nem úgy mind Bee, de teljesen egyet értek veled, hogy enyhén furcsa ez az 100as izzó állapot. A régi fonal és kinézet jobb lett volna, bár megnéztem volna ki mennyire kakkantja össze magát ha naruto ebben az "ismeretlen" formában jelnik meg. Így viszont könnyen fognak ráismerni Nevet
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7004 Dátum: 11 ápr 15, 19:22:25 »

Remélem amúgy jövőhetén nem az lesz hogy megint valami másik harcot mutatnak, és csak azért rakták be hogy a főszereplő is szerepeljen_D

OFF: SSS azért azzal vitatkoznék, hogy narutonak van e beleszólása a dolgokba, de ezt inkább a Naruto témában kéne folytatni_D
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 465 466 [467] 468 469 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins