24 nov 01, 01:32:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 464 465 [466] 467 468 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511666 alkalommal)
0 Felhasználó és 111 vendég van a témában
hirariko
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6975 Dátum: 11 ápr 14, 15:53:28 »

Szerintem jó fejezet volt, végre Narutot is látjuk, de az viszont nem biztos, hogy sokat látjuk, mert még ott van a kagek harca a jinchurikik harca és kakashi harca is és gondolom látni fogjuk meg a konohai ganget akcióba(bár párat láttunk már), sok új dolgot fog még tőlük mutatni Kishi szerintem. És ha most harcolni is fog Naruto akkor szerintem tuti, hogy Nagato és Itachival fog. Amúgy szerintem Naruto most azért lett behozva, hogy ne az legyen hogy az 1ik főszereplő nem szerepel x mangán keresztül, és nem mutat semmit, szerintem lesz 1 harca és utána áttérünk a többire Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6976 Dátum: 11 ápr 14, 17:45:42 »

Idioto baromságára már nincs is kifejezésem. Elmondják neki hogy maradjon nyugton erre tessék, elrohan.
Hát már ne haragudj, de nemtudom, te hogyan gondolkodnál ilyen helyzetben...biztosan nem tudtál volna nyugodtan ülni a hátsó feleden és ivárni, míg sorra halmozzák a halottakat. Ráadásul érted. Legalábbis én egyetértek Naruto gondolkodásával.
Oké, igaz, hogy így veszélybe sodorja magát, de belátható, hogy Naru sosem volt az, aki a saját épségét helyezte volna előre.
Egyébként én várok valami olyasmit, hogy pl Hinata valahogy bajba kerül és Naruto "besuhan" a képbe, hogy megmentse Mosolyog
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6977 Dátum: 11 ápr 14, 17:52:55 »

Narutot csak egy helyen tudom igazán elképzelni mint beeső embert. Ez pedig egy igen nagy, kage szintű harcban Gara oldalán Nevet A többiek szenvedhetnek, egy kicsit tovább a töbiekkel, Hinata oldalán meg ott van Neji, ketten nehezen keverednének bajba, Neji nem hagyná, hogy sor kerüljön ilyenre!
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #6978 Dátum: 11 ápr 14, 18:00:31 »

Jó, oké ez igaz, csak annyira ki vagyok éhezve egy kis NaruHina romantikára ikszdé
Vagyis nem romantikára, mert arra nincs idő, csak Hinata vallomása óta nem beszéltek és érdekelne, hogyan viszonyulnak egymáshoz  Pirul
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6979 Dátum: 11 ápr 14, 18:40:23 »

És mi van ha most megmutatták nekünk Narutot aztán vagy 5-6 fejezetig elő sem veszik. Kitelne Kishi sempaitól.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #6980 Dátum: 11 ápr 14, 18:48:43 »

Azért ezt mégse kéne...mondjuk volt már rá precedens, hogy 4-5 képkockára elővette, hogy aztán fejezetekig ne is lássuk... Mosolyog
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6981 Dátum: 11 ápr 14, 19:03:12 »

Hát igen, Hinata több szempontból is jobban illik főhősünk melle (ekkora táplálék forrásokkal még ikrekkel és képes lenne megbírkózni), de ne térjünk el a topic lényegétől.

Most pár lehetőség van, Choujis rész szintén félre lesz téve, mert sokat voltak. Vagy előveszi a Chijo, Kimimaro fonalat ismét, vagy netán Kakashi fesztivál lesz, vagy indít egy teljesen új vonalat új ellenfelekkel és szereplőkkel. De abban biztos vagyok, hogy Naruto eltűnik ismét pár fejezetre, mert most nincs senki olyan bajban, hogy neki kelljen kihúzni a bajból.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6982 Dátum: 11 ápr 14, 19:43:25 »

Kicsit uncsi de részben jó is volt ez a rész, az tetszett a legjobban hogy Naruto még mindig emlékszik Nagato szavaira és Iruka számolt azzal hogy Naruto képes lesz átlátni a dolgokat.
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6983 Dátum: 11 ápr 14, 19:46:35 »

Hát, én még egy harcot el tudok képzelni, mégpedig a Naruto vs. Raikage leosztásban. Rajta biztosan nem jutna át ilyen könnyedén. Jó összecsapás lenne, talán a Raikage is látná, hogy nem volt helytálló az első benyomása Narutóról, és a döntését megmásítva esetleg mégis elengedné a háborúba. De azért nem lenne baj az sem, ha a két fafejű találkozása kimaradna.
Az viszont nagyon tetszett, ahogy Naruto a vízesésnél kezelte a mostani helyzetet, és egyáltalán nem volt szimpatikus amit a konohai shinobik csináltak. Az oké, hogy meg akarták védeni Narutot, de Jiraiyával vagy Minatoval szemben biztosan nem mertek volna ilyen szemtelenül viselkedni, vagy épp ilyen hangon beszélni. Naruto megalkotta a Rasenshurikent, elsajátította a remeteformát, megszerezte a Kyuubi erejét, segített megmenteni a Kazekagét, x-elt Orochimaruval, legyőzte Kakuzut és Nagatót és kétszer megmentette a falut (1x a Shukaku, egyszer pedig Nagato ellenében). Még is mit kéne még tennie, hogy úgy tiszteljék, mint a sanninokat vagy a Hokagét? (Mondani kevés, úgy is kéne vele szemben viselkedni. Nem pedig úgy, mint egy rossz gyerekkel.)
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 14, 19:47:59 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6984 Dátum: 11 ápr 14, 20:01:57 »

Most megnézném Raikage mennyire lenne gyors Naru lámpás alakjához képest .
Vén szivar ugyan akkor az egyesített haderő feje ő nem mozdulhat ki , Bee nem fog engedelmeskedni, szóval Tsunade megjelenése szerintem sanszosabb .  Kishi úgy is log a kettejük beszélgetésével , Narutonak van mondani valója.
Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6985 Dátum: 11 ápr 14, 20:03:47 »

Igen, erre én is gondoltam, de Tsunade sebessége még annyira sem közelíti meg Narutoét, mint a Raikage gyorsasága. Ezért gondoltam inkább rá. És persze mert talán nekik is van tisztázni valójuk.
Naplózva

Tomi is a good boy.
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6986 Dátum: 11 ápr 14, 20:05:02 »

Hát igen, ha meghalja Tsunade mik történtek és kikkel beszélt, akkor talán lehidal 1 kicsit, érdekelne a reakciója.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Hórusz87
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6987 Dátum: 11 ápr 14, 23:43:06 »

huhh, jó kis fejezet volt, nekem bejött...
Narutot ismerve odamegy, ahol a legnagyobb a harc, ami jelenleg a parton folyik.
Sajnálom a védőmező osztagot, akiknek fel kell tartóztatniuk Narutót, aki csak azzal, hogy felvette a kyuubi style-t megtörte Iruke védőmezőjét és a kagemanet, plusz a bogarakat is lerázta, kicsit kemény lett, arról nem is beszélve, hogy remete módban kb egy nekiugrással 8emberen jutott át köztük 2 nagy darab akimichi tagon.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6988 Dátum: 11 ápr 15, 02:50:49 »

Hát, én még egy harcot el tudok képzelni, mégpedig a Naruto vs. Raikage leosztásban. Rajta biztosan nem jutna át ilyen könnyedén. Jó összecsapás lenne, talán a Raikage is látná, hogy nem volt helytálló az első benyomása Narutóról, és a döntését megmásítva esetleg mégis elengedné a háborúba. De azért nem lenne baj az sem, ha a két fafejű találkozása kimaradna.
Az viszont nagyon tetszett, ahogy Naruto a vízesésnél kezelte a mostani helyzetet, és egyáltalán nem volt szimpatikus amit a konohai shinobik csináltak. Az oké, hogy meg akarták védeni Narutot, de Jiraiyával vagy Minatoval szemben biztosan nem mertek volna ilyen szemtelenül viselkedni, vagy épp ilyen hangon beszélni. Naruto megalkotta a Rasenshurikent, elsajátította a remeteformát, megszerezte a Kyuubi erejét, segített megmenteni a Kazekagét, x-elt Orochimaruval, legyőzte Kakuzut és Nagatót és kétszer megmentette a falut (1x a Shukaku, egyszer pedig Nagato ellenében). Még is mit kéne még tennie, hogy úgy tiszteljék, mint a sanninokat vagy a Hokagét? (Mondani kevés, úgy is kéne vele szemben viselkedni. Nem pedig úgy, mint egy rossz gyerekkel.)

wow..nagyon komolyan egyetértek, ez nagyon szépen lett ki mondva.

Én már régóta töröm rajta a fejemet, de Tsunade lehet hogy Naruto nagyanyja? Elvégre az első génjeit  ( és ezzel Rodoku Senninét is... ) magában hordozza ezt a kyuubi lezárásakor használt pecsétből és a mostani lámpás alakja miatt gondolom. Madara is megjegyezte, benne is látja a shodaimét, mindazt amit ő is képvisel. Remélem nem volt off.....
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 15, 02:51:53 írta picassopeter » Naplózva
Kubo za Warudo
Újonc
*

« Válasz #6989 Dátum: 11 ápr 15, 03:47:04 »

Most megnézném Raikage mennyire lenne gyors Naru lámpás alakjához képest .
Vén szivar ugyan akkor az egyesített haderő feje ő nem mozdulhat ki , Bee nem fog engedelmeskedni, szóval Tsunade megjelenése szerintem sanszosabb .  Kishi úgy is log a kettejük beszélgetésével , Narutonak van mondani valója.

Valszeg mindketten okoznának meglepetést a másiknak, de lényegében szvsz. Naruto nagyobbat. Mosolyog
Attól még, hogy ő a főmufti, nem egy nagy stratéga. Jobban járna az egyesített haderő (ami mellesleg azért jött létre, hogy megvédje a hachibit és a kyuubit, ezáltal megakadályozva Madara tervének valóra válását; azaz a főparancsnoknak se lehet fontosabb célja), ha ideiglenesen Tsunadére bízná a parancsnokságot, és ő menne próbálkozni. Ráadásul, szerintem ő az aki elég gyors lenne, hogy tartsa a lépést Narutóval.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 464 465 [466] 467 468 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins