24 nov 24, 05:49:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550937 alkalommal)
0 Felhasználó és 220 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6915 Dátum: 11 ápr 08, 19:52:01 »

Ami tetszett:
- Chouji übertáppá válása
- Bee és Hachibi  Nevet
- Aburame papa beállása + Shikaku

Ami nem tetszett:
- Idioto megjelenése. Nélküle tökéletes lett volna a rész.

Most vagy megpróbálja majd klónnal/klónokkal átverni az őreit, vagy megpróbálkozik a lehetetlennel és nyugton marad (legalábbis addig, amíg Madara vagy Sasuke személyesen meg nem jelenik a bulin).

Amúgy ha ilyen szintű a chakra/érzelem érzékelése, dehidratációban fog meghalni amint Sasuke 1 km-es körzetén belül lesz, annyit fog zokogni.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6916 Dátum: 11 ápr 09, 12:07:41 »

És miért ne csaphatná le? Amint láttuk, nem az a fajta karakter, aki gyenge lenne. Ez az időszak a mangaban az, amikor Kishi megmutatja a konohai chuninok fejlődését, szerintem. Pl Tenten legyezőt kapott, Chouji még erősebb lett.

Amúgy nekem bejönnek az akimichi technikák, eléggé változatosak, és hatékonyak. Jó volt az, hogy használta a pillangó fromáját és még hozzá a baika no jutsut is és így még jobban növelte az erejét.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 12:14:48 írta Domynyk » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6917 Dátum: 11 ápr 09, 15:36:31 »

Ami tetszett:
- Chouji übertáppá válása
- Bee és Hachibi  Nevet
- Aburame papa beállása + Shikaku

Csak a pontosítás végett:
Shikaku nem szerepelt a fejezetben. A Shibi bácsi mellett látható Nara egy másik fószer.^^ Shikakunak nem ilyen bikaszarv haja van. Szemöldöke és szakálla is más.

Choujin pedig nem kell meglepődni. Eddig is (fizikailag) az egyik legerősebb volt a generációjában. Az egyetlen hibája az önbizalomhiány, a tesze-tosza megnyilvánulásai voltak. Most, hogy egy határozott egyéniséggé vált, brutális egyszemélyes tűzerő lappan meg benne.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6918 Dátum: 11 ápr 09, 17:03:21 »

lehet, hogy ez off: De sztem Chouza erősebb choujinál, bár idővel majd felülmúlja majd. Amúgy a klán vezetője tudja a klánja összes technikáját?
Amúgy még nekem az is tetszik az akimichikben, hogy mindegyiknek más minta van az arcán Nevet

On:Amúgy az tényleg nem Shikaku, hiszen ő ott van tsunadeval meg a raikageval és onnan irányít.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 17:51:39 írta Domynyk » Naplózva
Tawnahroore
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6919 Dátum: 11 ápr 09, 18:14:27 »

Ez a háborús saga jobb, mint amiben reménykedtem. Először Kakashiék vágtak oda durván, most meg a kis Hanzou-s kitérő után láthattuk a másik nagy stratégát, és csapatát, akikről az egész szólhatna azt se bánnám. Eleinte nem tetszett, hogy Chouji csak hátráltatja a teamét, de így kell fölvezényelni a jellemfejlődést. Kíváncsi vagyok, mi extrát fog még mutatni. A korábban emlegetett kétfelé szórt shimtenshin az én államat is leejtette.
Meglepődtem még egy szintén rég nem látott szereplő mostani felbukkanásán. Iruka senseit mindig is hiányoltam a történetből, úgy gondolom, hogy a legfontosabb személy kell, hogy legyen Naruto életében, úgyhogy ha valaki akkor ő meg tudja győzni, hogy ne menjen sehova, ha nem akkor hivatalosan is egy elpocsékolt karakter.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 11:45:08 írta Tawnahroore » Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6920 Dátum: 11 ápr 09, 18:58:30 »

Igazából Iruka-sensei nem lenne felesleges karakter, de szerintem nem elég ahhoz, hogy Narutót ebben a helyzetben szép szóval (vagy erőszakkal esetleg) visszatartsa.
Choji pedig nagyot nőtt a szememben, nem vártam volna, hogy bogyók nélkül veszi fel a pillangó-alakját ^^
Naplózva
gege94
Újonc
*

« Válasz #6921 Dátum: 11 ápr 09, 19:01:38 »

Sziasztok.nemtudom h ide tartozik-e a kérdés(de sztem nem:F) de meg tudnátok mondani h hányadik manga fejezet az ahol az anime most tart?
Naplózva
miki
Chuunin
*

« Válasz #6922 Dátum: 11 ápr 09, 19:05:25 »

A 470. fejezetet dolgozta fel az utolsó anime rész.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6923 Dátum: 11 ápr 10, 11:27:37 »

Na én is elolvastam rendesen ezt a fejezetet. Nekem tetszett. Chouji harca az animben is nagyon tetszett. Lásd két uzsidoboz harca. Itt kicsit rövidre sikerült, ezt sajnálom.
Ten-ten nos ahogy Dani írta én is a hidegen hagyok között szerepelek. Nem érdekel.
Chakrával nagyon sokat beszéltünk arról, hogy lehetne Narutot bezárva tartani. Arra jutottunk, hogy nem lehet. Nincs akkora erő amit értelmes keretek között ott tudná tartani. Kishi ennek ellenére talált egyet amire én (mi) nem is gondoltam... kíváncsi vagyok mit mond majd Iruka-sensei. Ő mindig jó kis hegyi beszédet szokott olyat ami tényleg jó és filinges akár csak Sarutobi:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #6924 Dátum: 11 ápr 10, 12:51:41 »

Szerintem még talán Bee tudná még vissza tartani (de nem vagyok benne biztos) másnak sok esélye tényleg nincs már, de szerintem bee sem tud sokáig a fenekén csücsülni miközben a társai a csata mezőn harcolnak az életükért.
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6925 Dátum: 11 ápr 10, 13:05:25 »

sztem bee pont ezért engedte ki narutot...  Mosolyog
ő sem akar bent lenni főleg, hogy tudja mi a helyzet, és remélem csak játssza, hogy ennyire éleselméjű...
hisz ez remek alkalom lenne neki is a kiszökésre, bár sztem naruto olyat fog mondani irukának válaszul amire eláll a szava, olyan tipikus naruto-monologként.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6926 Dátum: 11 ápr 10, 16:44:11 »

Fizikailag nem tudják bezárni ez tiszta sor az egyetlen lehetőség, ha meggyőzik.Akárhogy is kíváncsian várom a fejleményeket.

Bee észjárása pedig számomra rejtély  ikszdé hiszen ő tud mindent és mégis ...
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 16:45:36 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6927 Dátum: 11 ápr 10, 16:50:54 »

Hát igen, fura figure. Megegyeznek a nyolcfarkúval, hogy nem engedik ki narutot, erre bee kiengedi wc-re Nevet Furcsa, de sztem tudott valamit arról, hogy jönnek irukáék.
Naplózva
Rincewind
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6928 Dátum: 11 ápr 11, 12:36:47 »

Kis észrevétel
Miután Chouji kinyomta a szárnyait, Chouza távozik, és ezt mondja:
angolban: I'm going back up!
magyarban: Majd én fedezem a hátad!
Szerintem itt pontatlan a fordítás, mivel a "back up" it most nem "fedezlek"-et jelent hanem egyszerűen "vissza fel"-t. Hisz beugrott kicsit segíteni, szóltak neki hogy visszamehetne és ő megy. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/534/4
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6929 Dátum: 11 ápr 11, 16:04:20 »

Hát, nem hiszem, hogy ez a fordításbeli eltérés nagy galibát okozna, de szerintem is azt jeleni, hogy visszamegy oda, ahol eredetileg harcolt, nem azt, hogy fedezi.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 460 461 [462] 463 464 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins