eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6900 Dátum: 11 ápr 08, 07:05:51 » |
|
Szerintem aki Naruto-ra hatni tudna, az Kakashi, de abban sem vagyok biztos, mert ebben a helyzetben Naru csak előre néz...csőlátás! De érthető mondjuk én is mennék ha ilyen lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #6901 Dátum: 11 ápr 08, 08:28:49 » |
|
Vajon Naruto észreveszi h a fejpánt nem oké? Mármint az új jelzés rajta?
Hűha! Igazad van! Sokat gondolkoztam az előttem posztolók hozzászólásán, találgatásán. Lehet, hogy Iruka sem tudja meggyőzni őt... de van egy sejtésem, hogy Naruto valami trükköt fog kieszelni, hogy meglógjon balhé nélkül. Az is megfordult a fejemben, vajon vissza lehet-e szerezni az "ellopott" Kilencfarkú-csakrát, amivel a Gin-Kin tesók rendelkeznek? Mert, ha igen, akkor Naruto visszaszerezné azt valahogy és menne neki az edzés, mint a karikacsapás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #6902 Dátum: 11 ápr 08, 12:30:18 » |
|
Szerintem azt már nem lehet mivel le vannak pecsételve, és felesleges lenne, mert az a narutoéhoz képest töredéke csak. Inkább avval kellene narutonak foglalkoznia, hogy az edzés sikeres legyen, és csak utána ki menni harcolni, mert addig jó sok mindent tud tenni így is a társaié, de még nem tökéletes az új erejének a használata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6903 Dátum: 11 ápr 08, 12:50:59 » |
|
Hát igen, de úgy szerinted menne a koncentrálás ha közben a fél shinobi világ azért harcol, hogy megvédje őt ? a válasz egyszerű: nem.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
pitta13
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6904 Dátum: 11 ápr 08, 15:30:04 » |
|
szerintem az lesz mint ami FRS-edzésnél volt: félkész állapotban van a jutsu, de mégis elindul és élesben menni fog neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6905 Dátum: 11 ápr 08, 15:53:02 » |
|
Faja fejezet volt. Chouji most annyira übertáp, hogy Kakuzut és a többieket is haza fogja vágni szerintetek? Narutora meg remélem nem húzza rá Kishi megint a hülye maszkot és észreveszi a fejpántokat. (bár ha már azt észrevette VÉGRE h vmi nem kóser körülötte, akkor ezen már csak nem siklik át)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6906 Dátum: 11 ápr 08, 17:00:23 » |
|
Nem tudom, hogy értette Chouji, hogy lerendezi majd ott a dolgokat, de tuti kemény lesz. Amúgy Naruto vagy bepisil, vagy végighallgatja a sztorit, és első dolga lesz megkeresni a WCt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6907 Dátum: 11 ápr 08, 17:10:11 » |
|
Szerintem a WC egy nagyon jó kifogás volt arra, hogy kimehessen az edzőteremből anélkül, hogy Méh követné. És be is jött volna neki, ha nem figyelik és szólnak a Kagéknak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #6908 Dátum: 11 ápr 08, 17:27:26 » |
|
Szerintem a WC egy nagyon jó kifogás volt arra, hogy kimehessen az edzőteremből anélkül, hogy Méh követné. És be is jött volna neki, ha nem figyelik és szólnak a Kagéknak Hát, ezen nagyot mosolyogtam! Még a Nyolcfarkún is, mert olyan viccesen nézett ki mérges fejjel, amiért Méh kiengedte a szobából Narutót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6909 Dátum: 11 ápr 08, 17:40:21 » |
|
Igen Még háború ideje alatt is találunk mosolyogtató részleteket, és ez nem nagy hátrány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6910 Dátum: 11 ápr 08, 18:43:20 » |
|
Nekem ebben a részben a nyolcfarkú és méh párbeszéde tetszett a legjobban. A vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6911 Dátum: 11 ápr 08, 18:59:08 » |
|
Összegezve: Közepes rész volt.
Jó volt benne: Láttuk Narutot,és végre Chouji is "harcol"..
Rossz volt benne: Chouji egy csapással elintézné a dolgokat? Naneeee...Lényeg túl erősre lett megcsinálva most a kis pillangónk..
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6912 Dátum: 11 ápr 08, 19:04:46 » |
|
Hát nem azért, de az akimichi klán igenis erős. Mindig ott harcoltak a hokagekkal, pl Torifu, ott volt a 2. Hokageval meg Sarutobival is harcoltak a Kyuubi ellen. És sztem elég nagy testi erejük van, nem kell őket lebecsülni. És Chouza is kijelentette, hogy most már méltó a klán vezetésére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6913 Dátum: 11 ápr 08, 19:38:08 » |
|
Jó de nehogy már ott a közelükben harcoló összes kis féreg Zetsut és még Kakuzut is lecsapja...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6914 Dátum: 11 ápr 08, 19:49:57 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/534/13Mire következtetsz abból amit mond? Nem egyedül fogja csinálni, ez az Ino-shika-cho ideje, ahogy Shikaku is megmondta. Bár egyesek gondolkodását nem értem... Ha valaki nem főszereplő>Ne szerepeljen ennyit (3 manga sincs összesen ez a harc de mindegy) Ha vki nem szerepel sokat>Ne legyen tápos Ha vki ennyire tápos>Miért nem szerepel többet, hogy lássuk, ahogy fejlődik Ha vki többet szerepel>Miért szerepel ennyit, mikor nem is főszereplő És ugyanott vagyunk, ahol indultunk... Nem tudom, miért borít ki néhány embert, hogy most Choujit kellett néznie. Sztem ez jó szál volt, jobb mint a KinGin, meg Kakashiék eddig. _____________________________________________________ http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/534/12 Vajon Chouza azért vág ilyen arcot, mert épp harcol, vagy mert amire Chouji készül, elég kockázatos?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 19:52:31 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|