24 nov 28, 00:26:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2560349 alkalommal)
0 Felhasználó és 83 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6750 Dátum: 11 márc 18, 11:32:33 »

Aki háborúban nem tud hideg fejjel gondolkodni, hamar lecsapják.

Amúgy ha Hanzo még gyerekként beoperálta magának a méregzsákot, elég furán nézhetett ki, míg felnőtt.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6751 Dátum: 11 márc 18, 11:43:09 »

Hmm Chouji.... Nehéz ügy. Felfogás kérdése. Ha úgy fogná fel hogy azért kell Asumát legyőzni mert a lelkét megbecstelenítették és el kell zárni hogy ne használhassák fel gonosz célra akkor nagyobb lenne a motiváció.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6752 Dátum: 11 márc 18, 11:59:44 »

Ez egy remek rész volt. Azt már lehetett tudni Hanzouról, hogy ő 1 igaz hitű shinobi hisz a 3 Sannint sem ölte meg, hanem a dicsfénybe emelte őket. Mondjuk annak is örültem volna ha tolna még 1 kis harcot, de akkor meg Hanzou vérontást rendezett volna szal mégis csak jobb volt ez így! Chouji reakciója meg természetes. Ez nem egy olyan dolog amin csak úgy át tudsz nézni ha van 1 pici kis szíved. Persze 1 Deidara vagy Hidan magas ívben tojt volna az ilyenre, ők valóban gyilkosok. Vagy a 47-es Hitman. Nevet
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #6753 Dátum: 11 márc 18, 14:13:29 »

Na, Kabuto megkapta a magáét, mert nem tudta irányítani Hanzout!  Ördögi Ördögi
Apropó, Hanzou! Érdekesnek találtam a szalamandrás sztoriját. És végre megtudtam, hogy miért viselt állandóan légzőmaszkot. Eddig azt hittem, hogy a sok eső és víz miatt volt ez  ikszdé ikszdé ikszdé
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #6754 Dátum: 11 márc 18, 15:14:44 »

Én meg azt hittem, mert Darth Vader fan. OFF

Egyébként elég ratyi az Asumás harc. Vagy pörögjön fel nagyon, de még egy 2-3 részes unalmas középszerű érzelgős fight-ba belebolondulok -.-
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6755 Dátum: 11 márc 18, 15:56:56 »

Az Asuma féle jelentéktelen adalék senkikre kész pazarlás papírt áldozni. Senkit sem érdekel hogy ezek 4-en hogy fogják körbenyalni egymást...
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6756 Dátum: 11 márc 18, 16:23:06 »

Hát biztos van akit érdekel, de én sem tartozom közéjük Nevet Engem a jinchurikik és kakuzu meg nagato meg itachi éredekel, meg talán a kardforgatók, őket régen láttuk, nomeg Chiyo-baasama Nevet Ő a kedvencem nagyija Nevet
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6757 Dátum: 11 márc 18, 17:58:16 »

A Naruto azért jó manga, mert nem emberek, hanem elvek harcáról szól.
Erre láthattunk egy szép példát.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6758 Dátum: 11 márc 18, 18:31:31 »

kiváló részt volt mint mindíg, ! kishi még most is érti mitől döglik a légy:D hanzou amugy is v miért szimpi volt, de most még jobban:D
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6759 Dátum: 11 márc 18, 19:28:00 »

Nem tudom mennyire vág ide, de más eső faluból származó shinobik is viseltek ilyen maszkot, de akk ők minek ? -csak nem ültettek be ők is egy szalamandrát?  >.<# ( Ha jól emlékszem pl az a 3 genjutsu típusú, akik Idate-t, a futót akarták kiiktatni a chuunin vizsga után )
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 20:11:53 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6760 Dátum: 11 márc 18, 19:31:08 »

Szerintem ez valami elővigyázatosság a mérges gázok ellen, az alapfelszerelés része, meg véd Hanozutól, ha vele együtt harcolnak, ja meg a szalamandrától is.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6761 Dátum: 11 márc 18, 19:31:30 »

Idate filler volt.
Talán azért viselt maszkot a többi is, mert ők a víz alatt közelítették meg az ellenfeleiket. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6762 Dátum: 11 márc 18, 19:35:25 »

Hát ez is egy vélemény, és nem is olyan rossz ötlet Nevet Bár én a maszkokat a méreg elleni védekezés eszközének tekintem, nem búvárkodásra.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 18, 19:35:58 írta Domynyk » Naplózva
simesz
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6763 Dátum: 11 márc 18, 19:37:37 »

Asszem a Pein es részben volt egy vissza emlékezésben hogy a víz alatt közelítettek Hanzou emberei szal valszeg alapcucc + ezzel jelképezik h ők Hanzou-dono követői ( jól majmolják a leadert ^^)
Naplózva
kurosaki19
Vendég
« Válasz #6764 Dátum: 11 márc 20, 02:04:07 »

Ez egy nagyon jó rész volt Hanzou arcot jól zárták le. nem kellett ennél több szerintem.
Akik meg azt írogatják már nem is tudom mióta, hogy Asuma-ékkal nem kéne foglalkozni nem érdemelnek papírt sem
azoknak azt tudom mondani, hogy ha meg ők nem lennék az lenne bajotok a másik meg, hogy a Naruto nem csak Narutoról szól szerintem vannak más főbb karakterek is akik nagyon is jók Asumával nem tudom mi a bajotok vagy azzal, hogy van benne egy kis érzelem is nem csak az egymás le kaszabolása(amúgy akkor ti azt is utáltátok amikor régebben tele volt az anime drámával pl Jiraiya halála, hogy egy közelebbit említsek). Amúgy meg ha nem tetszik elpörgeted Mosolyog
Nem értem miért kell mindig panaszkodni mindenben a hibát keresni. Tökéletes fejezetek rajzol hétről-hétre Kishi mindig, semmi baj belük, persze ez egyéni vélemény.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 449 450 [451] 452 453 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins