24 nov 24, 00:28:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547645 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #6525 Dátum: 11 feb 20, 21:45:22 »

iigen, én is ezen gondolkoztam. vmi cskraszívót odatesznek és csumi ikszdé
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6526 Dátum: 11 feb 20, 21:46:35 »

Hát, nem hsizem, hogy ez midnennapos eset... vagy hogy azon a kettőn túl sokan túlélhették volna. És a Jinchuuriki ereje pár kivétellel csak töredéke a démonának.
Naplózva
Rewiag
Chuunin
*

« Válasz #6527 Dátum: 11 feb 20, 21:56:44 »

valószínűleg nem egyszer használtatos

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/528/19

középső szelet, kakazu mondja. ebből következően korábban is felvette már ezt a formát.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6528 Dátum: 11 feb 20, 22:08:05 »

igen, de sztem nyílván ki be tudja kapcsolni is a dolgot, de még nem került meg erősítésre egyik állítás sem.
meg anyire szerintem nem is lényeges.
Stm amugy meg az egyszerű mezei shinobiknál mindenképpen erősebb nem? bár ahogy elnézem a jinchirikik nem is olyan durvák , anyi durva egyben sima ninja van akik fel tudnák szerintem velük venni a versenyt.
Szerintem.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #6529 Dátum: 11 feb 20, 22:08:32 »

Csak egy feltevés de, szerintetek Kishimoto eredetileg pozitív karaktereknek szánta gin-kin tesókat? Mert a 526-os mangában Darui úgy beszél róluk mintha valamiféle hősök lennének: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/526/18
Ráadásul ők ketten is úgy állnak a dolgokhoz mintha pozitív karakterek lennének ráadásul Kinkaku beszólása miszerint "fogadok hogy rendes srác" is erre utal. Persze a következő manga elején már gyilok van és ez a hirtelen változás keltette fel az érdeklődésemet. Ti mit gondoltok?
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6530 Dátum: 11 feb 20, 22:12:54 »

Igen, nyílván meggondolta magát a két fejezet közt. ENynire nem dolgozik előre, csak találomra cselekszik.
Ez a kettő valamiféle szabadságharcosnak tekinthette magát, és ielött volt valamiéféle konfliktusuk a faluval, az alapján, amit tudunk, eléggé tisztelték is őket. Ennek megfelelően kezelik is ketőtjüket.

Batai, azok a sima ninják nem sima ninják. Persze ez is egy fegyver, egy erőforrás, és előkerülhet nagyobb is erő is.

Azt pedig angyon félreértetted, mirét mondtam, hogy a Jinchuuriki sokkal gyengébb a bijuujánál... arra utaltam, hogy ez lehetetlenné tezsi a tömeggyártást a már elkészültek által, vagy akár eredeti Jinchuurikivel. Ide az igazi Kyuubi kellett.
Naplózva
OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #6531 Dátum: 11 feb 20, 22:20:14 »

Amúgy tényleg erősek ezek ha még a 4.-ik farok után is képes irányítani a kyuubi csakráját. Bár ez lehet azért van mert közvetlenül ö nem Jinchuuriki és mivel nem az ő testében él a Kyuubi ezért talán nem kell akkora erő a kontrollhoz. Ugye Sora nem tudta ezt irányítani de őt én nem számítom bele hiszen Kishimoto részéről az a dolog meg sem történt.
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #6532 Dátum: 11 feb 21, 18:08:48 »

Nem hinném, hogy ilyen formában Kinkaku olyan nagyon erős volna, hisz bár igaz, hogy van benne kyubi chakra, de nem hinném, hogy olyan sok lehet benne, hogy a kellő erőt is birtokolja vele.
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6533 Dátum: 11 feb 24, 08:35:33 »

Jó kis fejezet volt ez a mostani rész is..... Igazából kicsit olyan érzésem is van, hogy Kishi elkezdte csinálgatni belelendült, majd a utolsó 2 lap környékén leesett neki, hogy be is kéne fejezni ezt a harcot, ezért gyorsan összecsapta a végét.

Pl Ino arckifejezése, meg, ahogy beszívódott a tökbe a testvér, nagyon úgy fest, mintha nem tudott volna rendesen visszatérni Ino..... Na de mindegy, majd csak kiderül.
A jövőheti rész meg harcban kevésbé lesz izgalmas.... biztos visszaemlékezések lesznek, meg hosszú monológok, kíváncsi leszek, Asuma lelkét mivel fogják megnyugtatni.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 24, 08:39:04 írta Sobbi » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6534 Dátum: 11 feb 24, 09:33:25 »

Nekem bejött ez a rész.Izgulva olvastam végig pedig tudtam miről fog szólni és hogy mi lesz a vége, mégis jó volt.Szerintem Ino meg visszatért rendesen csak még fel kell dolgoznia a történteket, hogy egy "szörny" belsejében volt.A végén tisztán ki lehet venni, hogy Kinkaku beszél mikor belekerül abba a cuccba, Ino pig meg kinyitja a szemét.De nekem akkor se tetszik, hogy ilyen "könnyen" elkapták őket.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6535 Dátum: 11 feb 24, 09:38:26 »

Inoval semmi sincs szerintem. Amúgy jó fejezet, olyan 4/5 Nevet
Történhetne vmi kabutóékkal, meg a sok elvarratlan szállal...
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6536 Dátum: 11 feb 24, 12:24:52 »

Ez a gin-kin tesó szál egyrészt a múltat mutatta meg(pár dolog világos lett) illetve, hogy mire számítsunk a többi jinchūriki esetében. Plusz Tenten ott van a fronton és nem csak egy manga "olvasó" és ha figyelembe vesszük amit mond akkor láthatjuk, hogy Kinkaku uralta a harcteret.

Asumától valami igazi agyas csatát várok mintha játszana egyet Shikamaruval.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6537 Dátum: 11 feb 24, 13:45:38 »

Nekem se tetszett a dolog. Mintha csak arra ment volna ki az egész, hogy a végső ninja fegyvereket be mutassák.
Asuma igazából teljesen hidegen hagy:( Sokkal szívesebben néznék valami más harcot. Hanzout akarom látni érdekel ténylegesen mit tudott.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6538 Dátum: 11 feb 24, 14:24:33 »

Igazad van , tényleg csak arra ment ki , hogy bemutassák a fegyvereket amiből arra lehet következtetni hogy ésőbb még fontos szerepük lesz. Asuma engem se érdekel , de a többi Aka tag vagy más hadosztályok igen , vagy Zetzu.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6539 Dátum: 11 feb 24, 14:47:09 »

Ja. Az Öt Nagy Ninja Kincs bemutatása volt a cél. Mi a baj ezzel? Ha 1-2 dumás rész ment volna el erre és egy "Történem óra elem, Szófosás no jutsu" formájában tudtuk volna meg ezeket, akkor meg sokan a harcokat hiányolták volna. Így még mindig jobb volt, hiszen közben volt bunyó is. ^^ És a közben elcsöpögtetett infók sem haszontalanok. kacsint

Asumánál engem is jobban érdekelne pl. Kakashi vagy Naruto és Méh. De ne feledkezzünk meg Shikamaruékról sem. Ha már Darui és bandája kapott pár "saját" fejezetet (amik szerintem egész jók lettek), akkor az Ino-Shika-Chou bagázsnak és a sensei-jüknek is kijár ez. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 24, 14:48:39 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 434 435 [436] 437 438 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins