24 nov 01, 03:17:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512040 alkalommal)
0 Felhasználó és 52 vendég van a témában
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #6540 Dátum: 11 feb 24, 15:39:41 »

Igen, bár szerintem Asumát le intézik avval, hogy elmondja, Shika, hogy a gyerek, jó helyen fog felnőni meg vigyázni fog rá mg stb, én így tudom elképzelni, hogy Asuma lelke megnyugodjon vagy mi.
Enegm leginkább Hanzou ereje érdekelne, mert annó nagyon úgy harangozták be, hogy szinte legyőzhetetlen volt, kíváncsi lennék tényleg mire is képes.
Meg a volt kagek harca is érdekelne már Gaara-ékkal
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6541 Dátum: 11 feb 24, 15:47:29 »

izé
most akkor vmit nem értek.
azzal, hogy daruihoz kerültek a fegyverek és lepecsételte ginkakut, az ő szava törlődött a kardról, vagy mi?
mert megint kért bocsánatot, én meg tökre besz@rtam, hogy ne má, hogy igy szívják be... xD
nyilván én voltam figyelmetlen, csak vki linkelne egy oldalt?
amugy nekem tetszett ez a rész, meg az egész daruis téma, plusz jó, hogy most már az ino-shika-cho nem csak shikamaruról szól. (akkor is ha ő a legjobb  kacsint )
narutobol néztem volna még egy kicsit, meg lehet, hogy ha kishi igy félbe fogja hagyni a szálakat, akkor esetleg 3 vagy 4 harcot fogunk majd figyelni párhuzamosan... (kakashiék, nejiék, shikamaruék + naruto edzése)
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6542 Dátum: 11 feb 24, 16:03:20 »

Igen, ha valaki másnak a "lelkéből" nyisszant a karddal, akkor az előző szó eltűnik a kard pengéjéről és az új emberke szava került rá.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/528/15
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6543 Dátum: 11 feb 24, 16:11:08 »

Ja. Az Öt Nagy Ninja Kincs bemutatása volt a cél. Mi a baj ezzel? Ha 1-2 dumás rész ment volna el erre és egy "Történem óra elem, Szófosás no jutsu" formájában tudtuk volna meg ezeket, akkor meg sokan a harcokat hiányolták volna. Így még mindig jobb volt, hiszen közben volt bunyó is. ^^ És a közben elcsöpögtetett infók sem haszontalanok. kacsint

Asumánál engem is jobban érdekelne pl. Kakashi vagy Naruto és Méh. De ne feledkezzünk meg Shikamaruékról sem. Ha már Darui és bandája kapott pár "saját" fejezetet (amik szerintem egész jók lettek), akkor az Ino-Shika-Chou bagázsnak és a sensei-jüknek is kijár ez. ^^

Ez nem is zavart volna alaphelyzetben, ha nem lett volna szimpatikus Kinkaku és Ginkaku. Azért zavar mert megkedveltem a stílusukat és sajnálom, hogy így végezték.
Asuma szerintem inkább lelki terror sem mint igazi fenyegetés. A köd 7 kardforgatója is érdekel. Pl a vékony colos srác egész érdekes típusnak tűnt.  Suigetsu tesója is érdekel. Szal Asumát nem bánnám, ha Kishi hamar lezavarná vagy több részben adagolná. Nem tudom melyiknek örülnék, ha egybe hamar túl esnék rajta vagy apránként át szenvednémxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6544 Dátum: 11 feb 24, 16:57:13 »

érdekes hogy a rejtett felhő kezében volt Ridoku senning mind AZ 5 KINCSE.....eddig azt hittem Konoha a legdurvább haderő, de amióta Raikage és a rejtett felhő képességei sokkal jobban előtérbe lett hozva, kezdem úgy érezni hogy konoha csak második a sorban. Ha most a Gin-Kin tesók el vannak zárva az mind király de Samui és a másik felhős ninja hogyan lesz kiszabadítva abból a kulacsból? Az a Mabui csaj is komoly képességgel bír, nagyon ott van....
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6545 Dátum: 11 feb 24, 17:05:34 »

Kérlek, a msotani Konoha túl van két komoyl krízisen az utobbi három évben, de még ha a msotani Konohai ninjákat veted össze felhőiekkel, hachit a kyuubival, akkor sem állnak túl rosszul, felhőéknek csak egy erős fegyverszettük van, nem ér többet mint egy igazán zúzós jutsu, ráadásul ezek eddig el veszetetk vltak, most pedig egy Konohaui jutsu hozta vissza őket.
Jó, persze ott van az ötödik fegyver, de akadt ez meg az midnen faluban... a konohaiak pedig pöppet komoylabban pecsételgettek, célszerszám nélkül is.

Ha pedig bármelyik korábbi hokage fénykorába nézünk bele, messze-messze elsők ovltak.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #6546 Dátum: 11 feb 24, 18:10:36 »

érdekes hogy a rejtett felhő kezében volt Ridoku senning mind AZ 5 KINCSE.....eddig azt hittem Konoha a legdurvább haderő, de amióta Raikage és a rejtett felhő képességei sokkal jobban előtérbe lett hozva, kezdem úgy érezni hogy konoha csak második a sorban. Ha most a Gin-Kin tesók el vannak zárva az mind király de Samui és a másik felhős ninja hogyan lesz kiszabadítva abból a kulacsból? Az a Mabui csaj is komoly képességgel bír, nagyon ott van....

STM
Kérlek, a msotani Konoha túl van két komoyl krízisen az utobbi három évben, de még ha a msotani Konohai ninjákat veted össze felhőiekkel, hachit a kyuubival, akkor sem állnak túl rosszul, felhőéknek csak egy erős fegyverszettük van, nem ér többet mint egy igazán zúzós jutsu, ráadásul ezek eddig el veszetetk vltak, most pedig egy Konohaui jutsu hozta vissza őket.
Jó, persze ott van az ötödik fegyver, de akadt ez meg az midnen faluban... a konohaiak pedig pöppet komoylabban pecsételgettek, célszerszám nélkül is.

Ha pedig bármelyik korábbi hokage fénykorába nézünk bele, messze-messze elsők ovltak.

Hát elméletileg hivatalosan Konoha volt a legerősebb falu egészen amig Pein nem bombázta le, stb (ahogy STM is írta) és A felhő volt a második, jelenleg a Felhő az első és a kő a 2. és konoha a 3. még úgy is, hogy épp egy nagy kráter Nevet
Persze csak, ha a katonai erőt nézzük.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #6547 Dátum: 11 feb 24, 18:12:50 »

Jó fejezet volt de azért Kin-Gin-éket néztem volna még. Ja és Kishi ellopta Mézgáéktól a fényposta ötletét  Nevet
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #6548 Dátum: 11 feb 24, 18:48:49 »

Haha, ez jó volt! Nevet Aki az Asuma-harcot várja, ne nagyon számítson látványos csatára, háromnegyede csak duma lesz. Egy kis harc, duma, aztán Asuma lelke felszabadul, mert beteljesítette életcélját, jó csapatot faragott Shikamaruékból, gyereke lett, stb. Nem lesz nagy harc. Néznék, ha Naruto kimenne megnézni mi a helyzet, meglátja Kakuzut, és elintézi 1 bijuu-bomba-rasengannal--> ebből lesz még bijuu-bomba-rasenshuriken (majd nézzétek meg fél év múlva, Naruto tudni fogja. Sőt, még belekeveri a 6 elemet, egy unikornist, békaszemet, hangyalábat, egy kis pepperonit az ízesítéshez, és desszertnek még sárkánylángokat a Fairy Tailből, mert lesz hozzá elég ereje, hogy ellopja a konkurens manga főszereplőjének az erejét, pont amikor Hadessal harcol.) Na de hülyeséget félretéve: jó volt a fejezet, szerintem az egyik út az 5 fegyver birtoklása lehet, bár szerintem már írták Mosolyog Ennyi lettem volna mára:D Pacsker
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6549 Dátum: 11 feb 24, 19:00:26 »

nem értem mi logika van abban hogy 2 lepecsételős vegyver is van  Hmm?
Naplózva
tocika12
ANBU újonc
*

« Válasz #6550 Dátum: 11 feb 24, 19:17:44 »

Az egyikből ki lehet szedni a lepecsételt dolgot, a másikból nem.
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6551 Dátum: 11 feb 24, 21:14:18 »

Nem hinném hogy ha valaki mást lepecsételsz a szavad tőrlődik :
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/527/11
akkor Samui nem lett volna beszívva . egyszerűen csak nem mondta ki a varázsigét amivel beszipkázza ..
nekem nagyon nem tetszenek ezek a részek mostanában .. olyan lapos dolgokat süt el a mangakánk .. A róka gyomrából ettek .. és hogy a köteléketek felér a kilencfarkú erejével .. egyszerűen a hideg rázott az egésztől .
remélem hogy ezek az időhúzások gyorsan le lesznek rendezve , gyorsan lepecsételik ezeket azt jönnek majd az igazi , érdekes harcok .. pl itachi, kakuzu, (mostmár Hanzou is érdekel)Kabucsimaru és mutathatna valamit tobcsi is .. Naruto majd valószínüleg akkor fog újból megjelenni hogyha kész van a saját bijuubombájával.
régen minden héten a csütörtököt vártam .. de ezekre őszintén szolva nem nagyon vagyok kíváncsi .. olyan mint egy manga filler:/

szerk :
a felhő erejéről : többször említették hogy a felhő folyamatosan a katonai erejére gyúrt, és nem a felhőé mind az 5 erekje hanem a gin-kin testvéreké a felhő 5 erekjéjéből 4.:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/527/4

szerk2:
én speciel nagyon várom a shikamaru harcot .. mai napig a kedvenc részem mindenhol (manga, anime,AMV-k)
amikor shikamaru elveri kaki-hidan párost.. remélem jó gondolkodós harcokat látunk majd tőle .. bár az eddigi harcokat látván erre semmi esély ..
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 24, 21:34:13 írta lartem » Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6552 Dátum: 11 feb 24, 21:29:19 »

Nem volt rossz ez a fejezet sem. Szerencsére a feltételezésem, hogy Kinkakuval hamar végeznek, igaznak bizonyult. Még a módja is tetszett. Nagyon sok mást nem tudok most hirtelen mondani a fejezetről. Jó volt.
A következő, ahogy látom Shikamaruról és Asumáról szól majd. Megmondom őszintén, Shikamarut sose kedveltem. Inot szintén nem, Choujit meg úgy ahogy...Asumát sem szerettem különösebben, de ő inkább tartozott a rokonszenvesek közé, mint az ellenszenvesekhez. Csak remélni tudom, hogy nem lesz erre szánva sok fejezet. Az egész háborúban a megjósolható harcok közül ez az, ami leginkább nem izgat. Sokkal inkább nézném Kakashit, vagy a feltámasztottak közül valaki olyat, akinek nem nagyon láttuk még az erejét. Pl. Hanzou, kagék... bár a kagékat szerintem istenigazából a vége környékére fogja tartogatni Kishi-sensei. Vagy Kakuzura is kíváncsi lennék még. Ami legjobban érdekel, az persze Kakashi meg esetleg Tobiról pár kép, hogy mégis, mi a helyzet vele. A lényeg kb. az, hogy nekem minden jó, csak Shikamaruék nem kellenek...
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6553 Dátum: 11 feb 24, 21:33:49 »

Ez nagyon ott volt:D:D Tényleg háború a javából.
CSapat munka, egyéniségek, Epic:D:D
Kishi tudja mit kell tennie:D
Milyen orgia lesz itt mikor az anime is ezeket a részeket fogja fel dolgozni...
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #6554 Dátum: 11 feb 24, 21:42:50 »

ahhoz még várnunk kel egy kicsit. de biztosan nagyon zúzós lesz Nevet
főleg a kyuubi-naruto harc (OFF, ez anime)

egyébként nagyon jó fejezet volt, kíváncsi vagyok, meddig fog tartani a háború.
ha lesz vagy 200 mangarész, akkor új nevet adhatnak a naruto shippuuden helyet. pl: naruto ninja war xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 435 436 [437] 438 439 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins