24 nov 01, 03:12:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511988 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6510 Dátum: 11 feb 20, 11:29:49 »

Rossz az, aki rosszra gondol, hülye aki nem, de rosszra gondol az is, aki azt mondja, hogy "rossz az, aki rosszra gondol", és bölcs az, aki azt mondja "bocs, nem figyeltem. miről van szó?"...
nah off end Nevet
...

Látod, egy így van. Nevet Azok a fránya "többjelentésű" szavak. ikszdé

Persze, hogy beijedt. ^^" Tudta ő jól, hogy milyen veszélyes is az a lopótök. Meg valszeg nem sok embert szedtek még ki onnan, miután lepecsételtél. Szal belépés díjtalan kilépés bizonytalan (lehetetlen?) ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6511 Dátum: 11 feb 20, 11:40:51 »

am nem is értrem, hogy mire volt a nagy ijedtség... jó, beszívta a lelkét, de egyik pillanatban hírhedt bűnöző, aki túlélte a 9farkú gyomrában, aztán reszket? meg elvileg ő lehetett a főnök a 2 közül. ki is mondta hogy hallgatni arany? Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6512 Dátum: 11 feb 20, 14:47:51 »

Miért ne reszketne? Látszólag nagyon jól tudta, hogy milyen szörnyű az a "fegyver", amit használ. ^^"
A hallgatással sem ért volna sokat, mert akkor is beszívódik. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 14:49:47 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6513 Dátum: 11 feb 20, 15:23:58 »

Én is azt gondolom, hogy mivel ismeri ezt az eszközt így számára talán nincs is félelmetesebb mint, hogy saját maga is bekerülhet oda. Így talán jobban is fél tőle mint bárki más. Másrészt szerintem innen ki is lehet kerülni annak aki bekerült abba a tökbe. Máshogy nem tudom értelmezni az utalást amit Kishimoto beleszőtt a történetnek azon részébe, hogy mindent megtesz, hogy kihozza Samuiékat. Az viszont érdekes lesz, hogy mindenkit aki a tökben van, vagy csak őket hozhatják vissza. Illetve mi történt azokkal akik már régóta ott lehetnek. Meghaltak, felemésztődtek vagy netán még mindig élnek? Meddig maradhat meg az életben aki oda bekerült?
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #6514 Dátum: 11 feb 20, 15:41:17 »

hát ezekre a kérdésekre igen spekulatív válaszokat adhatnánk, de szerintem Kishi tudja mit csinál, és hamarosan a bratyókkal minden szálat elvarr.
És szerintem: aki bekerült, az ki is jöhet onnan, és még élhenek azok, akiket már rég beszívott a tök. Szerintem.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6515 Dátum: 11 feb 20, 17:08:35 »

Jah ez meglehet. És kiderülne , hogy van a tökben még valaki akire senki nem számít egy meglepetés ember.Ez kitelne Kishiböl , hogy abból alkot még valakit.
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6516 Dátum: 11 feb 20, 18:51:57 »

dosries ez nem rosz milyen nagy lenne hogy kiszabadul mindenki a tökből és kapunk egy ujj boss-t Nevet nekem tetszene Nevet
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6517 Dátum: 11 feb 20, 19:00:03 »

Ezzel most lett 1 új történet szál háború utánra Nevet, de akkor orochimarut is kiszabadithatják.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6518 Dátum: 11 feb 20, 19:45:10 »

Szerintem ezt a tököt azért be lehet csapni, csak beszélni kell valami olyasmiről, amiről sosem szoktunk, és azt is szép lassan, kimérten, ritkásan. Pl. Süssünk valamit! "Végy 5 kiló cukrot! ... Keverd össze 2 kiló zsírral! ... Add hozzá a kókuszreszeléket!" Vagy javíthatunk autót is: "Ellenőrizd az olajnyomást! ... Állítsd be a hűtőfolyadék-szintet!" Stb., stb., stb. Jó tudom, egy ninja harc közben, ez picit érdekesen hangzana, de szerintem tuti módszer.

Egyébként ezek a fegyverek tényleg nem rosszak, és Ginkaku nyilván attól rezelt be, hogy pontosan tudta: rengeteg embert kicsináltak már velük. De azért annyira nem nagy szám. Legalábbis szerintem eredményesebbek lettek volna ha csak a Kyuubi erejét használják. Persze lehet, hogy az annak idején őket is megsebezte, de most már az Edo Tensei miatt nem számít. Amiért pedig gyengének tartom ezt a képességet, annak az az oka, hogy Pain egyik leginkább beáldozható teste puszta kézzel ki tudta tépni az emberek lelkét. Nem kellett neki egy 2-3 perces szójáték hozzá, hanem elég volt egy érintés is. Ettől még érdekes képességeik vannak, csak Nagatohoz képest csicskák. Ok, Nagatonak már gondot okozott a 6farkú Naruto, de 1. megoldotta a Chibaku Tensei segítségével, 2. le volt gyengülve az óriás Shinra Tenseitől, 3. nem tudhatjuk biztosan hogy a 6farkú Kinkaku/Ginkaku tényleg van-e olyan erős, mint a 6farkú Naruto. Ha igen, akkor szerintem a tengerpart 1-2 kilométerrel beljebb fog húzódni.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 20, 19:47:19 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #6519 Dátum: 11 feb 20, 20:16:05 »

...annak az az oka, hogy Pain egyik...
OFF PEIN
amúgy azon golndolkodtam hogy ha Kinkaku rendelkezik a 9farkú Chakrájával akkor azt vajon kabutónak több Chakrájába kerül irányítania merthát mégiscsak kyuubi a legerősebb démon... oké hogy bennük nincs kilencfakú de akkoris,,,
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6520 Dátum: 11 feb 20, 20:36:37 »

Kitzártnak tartom, hogy ez a hatfarkú van oylan erős, mint amivel Pein harcolt. Tudom, hogy kissé msá helyzet, de mivel a róka vonásai azért ezzel a chakrával is elkezdenek kirajzolódni, jó érv lehet: a hatfarkú kyuubi-Narutonak már szépen materializálódott a csontváza. 
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #6521 Dátum: 11 feb 20, 20:45:50 »

a legnagyobb az lenne, ha jönne szászke, kicsinálná a ginkakut (vagy kinkakut) és utána jönne rá, hogy az nem naruto volt xD
Naplózva

hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6522 Dátum: 11 feb 20, 21:03:46 »

Szerintem azért rezelt be mert tudja hogy ez a tök rosszabb a halálnál mivel ha ez a tök olyan alapon működik mint itachié akkor 1 örökké valóságig genjutsuba marad tőle ami valszeg még a halálnál is rosszabb.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6523 Dátum: 11 feb 20, 21:09:36 »

a legnagyobb az lenne, ha jönne szászke, kicsinálná a ginkakut (vagy kinkakut) és utána jönne rá, hogy az nem naruto volt xD

Az mekkora lenne összekeveri őket, mert még nem jó a látása Ördögi ráadásul miután azt hiszi, hogy ki csinálta, Kinkaku összeáll és letépi a fejét. ikszdé
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6524 Dátum: 11 feb 20, 21:41:22 »

Bennem felvetődött a kérdés hogy mivel csak magukba szívták a chakrát, akkor olyan mint az egyszer használatos elemek nem? mert enm termelik maguknak szerintem, hanem tárolják, igy lehetséges lenne hogy ha kifogynak belőle, nem termelődik ujra, mert ha meg ujra termelőde ... akkor igy lehetne sokszorosítani a jichurikiket nem?
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 433 434 [435] 436 437 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins