24 nov 01, 04:39:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512653 alkalommal)
0 Felhasználó és 222 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6405 Dátum: 11 feb 10, 23:26:13 »

Azok nem külön képesésgek... és marhára nem Pein volt az első lélekfaló. A párhuzam a más meglévő fegyvverekkel pedig csak érdekesebbé tezsi. Például, Itachi kardja és az ő lopótöke... hmm... csak én látuk összefüggést?
A kard és a tök oylan, mint itt a kard, mellé a kötél, és a tök. Csak az pöppet magasabb szintű. Kishimoto ebből is kijátszhat még valamit.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 23:58:19 írta STM » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6406 Dátum: 11 feb 10, 23:27:54 »

Attól még, hogy valamire csak nemrég derült fény a mangában, nem jelenti azt, hogy ne lenne fontos. Pl. eddig az Izanagi sem szerepelt sehol, most meg eléggé fontos szerepet játszik már. Rikudou Sennin hat útjáról sem esett eddig semmi szó, most talán a legfontosabb "tárgyak" a történetben. Az Edo Tensei sem volt előtérben, most meg...azt hiszem, ennyi elég volt felsorolásképp.
A lopótökök közt természetesen ott az összefüggés, én igazából ezen nem agyaltam eddig sokat, majd úgyis kiderül, mi van köztük.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6407 Dátum: 11 feb 10, 23:39:19 »

nem értem hogy miért van oda mindenki ezért a részért
hirtelen előkerültek ezek a rejtélyes végső ninja fegyverek...nagyon fontosak lehettek ha eddig egy szó sem volt róluk a mangában
még a képességeik is eléggé erőltetettek, van amelyik pein képesség utánzat, a másik meg egy "szójáték"

Pein- Rinnegan Rikodu egyik útja-------> fegyverek  Rikodu egyik útja. Nem értem az össze függést. Segítesz rájönni?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6408 Dátum: 11 feb 10, 23:44:19 »

Szerintem pont, hogy nagyon ötletes kis technika ez a léleklopós szójáték, főleg mert a szavaknak már ősidők óta, minden kultúrában HATALMAS jelentőséget és erőt tulajdonítottak és ez nincs másképpen a japán vagy éppen a kínai mitológiával sem (márpedig a Kin-Gin tesókat a kínai mitológiából vették, vagyis inkább egy "meséből").

Marha nagy ötletnek tartom, mellékesen nem húznám a számat ha a való életben csak ilyen erőltetett, béna erőm lenne.  Kúl
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6409 Dátum: 11 feb 10, 23:46:50 »

hát ha nem pein volt az első "lélekfaló", akkor nem tudom hogy ki...
képesség alatt a fegyverek képességeire utaltam..és tartom magam h erőltetettek
az igaz h nem muszáj mindennek az elejétől fogva benne lennie, de egy izinagival ellentétben ezek "bárki" által használható fegyverek (persze sok chakra kell hozzá), míg az izinagi az nem olyasmi amire minden jöttment szert tehet, csak ha szerez egy sharingant és megvakul (és sharinganos alakok sem gyakran fordultak elő a manga szerint játszódó korszakban)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6410 Dátum: 11 feb 10, 23:49:41 »

Nos, ha ilyen alapszinten sem ismered a mangát, és nem tudod, hol volt az első lélekkitépés, vagy lélekkitépő technika, felesleges vitatkoznunk, nem tudod, miről beszélsz Nevet
Mindenestre megsúgom, az első (amúgy hasonló módszerrel idézhető) nagy erejű, alapvetően sima fegyver felbukkanásakor próbálkoztak be az első lélekkitépéssel, méghozzá olyannal, amit bárki használhat egyszer, aki megtanulja.
Ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy lélekfalás történjen (már bánom, hogy ezt írtam Peinre, nem tudom, hogy jött), elég, ha annyira eszik meg az áldozatot, mint a tök, akkor meg ott volt Itachié is.

Amúgy oké, hogy új vagy, de moderátornak dupla hsz-ban válaszolni nagyon ikszdé  ikszdé
Ajánlom, fusd át a fórumszabályzatot, ha regisztráláskor elmulasztottad.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 00:00:20 írta STM » Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6411 Dátum: 11 feb 11, 00:02:14 »

duplahozzászólás...igazad van, ezt elnéztem, srry

tényleg nem tudom hogy hol volt az első lélekkitépés..de gondolom te igen..akkor már le is írhattad volna
tippre a yondaime hokage techinkájára gondolok (hogy gondolsz), de azt ő is tanulta/továbbfejlesztette más  techikákból...és az is inkább lepecsételte a lelket
+ pein nagy valószínűséggel a rinnegan miatt tudta használni a jutsuit, szóval elvileg rikodunak is megvoltak ugyanezen képességei
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6412 Dátum: 11 feb 11, 00:05:13 »

Igen, Sarutobi-sensei lélekkitépő kísérletér egondolok, meg a shinigamira, "lélekfalás" tuilajdonképepn kevésbé volt másutt (modnom, hiba votl ezt írni), de Pein a harmadik oylan kaakter volt, aki képes volt kitépni az elelnfél lelkét, chakráját. Nem tudom, az miért gáz  szerinted, hoyg negyedik is lett.

Ha Orochimaru testcsere jutsuját is ideveszsük (és miért ne vegyük) akkor már az ötödik, hasonló, a lelket a testből kiszakító technikát látjuk igazából, és Pein volt a negyedik, aki hasonlót csinált.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 00:08:26 írta STM » Naplózva
Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6413 Dátum: 11 feb 11, 00:11:11 »

Főleg, hogy gyakorlatilag ötödik, aki ilyet tud, mert maga Madara is tudja már használni (Yamatonál ezt a technikát nem akarta használni). De ha belegondolsz nem teljesen hasonló technikák, mert a Pain verzió információmegtudásra szolgált és halálra, de arról én nem tudok, hogy az a technika örökre el is vette volna a lelket, csak kiszakította és ezzel ölt. De a lepecsételés és ez az elszívós módszer alapból megakadályozza a túlvilágra jutást is.
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6414 Dátum: 11 feb 11, 00:11:44 »

hát leginkább csak az zavar, hogy kicsit idegennek érzema mangától ezeket a "spirituális" fegyvereket amik most belekerültek
jó persze volt orochimarunak és Itachinak is ilyen eszközei  de azok még valahogy elviselhetőek+ a kardforgatókéi is

de amik most bekerültek azok elég röhejesek szerintem:D
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6415 Dátum: 11 feb 11, 00:13:56 »

Rougon, hogy világos legyen. Rikodu rendelkezett a rinneganal ahogyan Nagato is. Rikodu jól tudott pecsételni. Ezek a fegyverek a bölcs fegyverei voltak. Feltehetőleg ami annyit jelent, hogy (nem biztos) ő készítette őket. Nyílván nem olyan képességeket pecsételt beléjük amit nem is ismert.

Vegyük a legyezőt. A rinnegan egyik alapvető tulajdonsága, hogy képes minden elemet használni a birtokosa. Szóval miért ne készíthetett volna el egy ilyen eszközt?
A kötél kihúzza az lelket. Mint kiderült a Rinnegan a halálúra.  Tehát erősen kétlem, hogy "túlzás" lenne ez a képesség miszerint kihúzza a lelket.  Az pokoli birodalom is simán kihúzza.
A kard nos ez kicsit zsákbamacska. Bevallom őt nem érzem, hogy össze függésben lenne Peinel.
A köcsög nos a köcsög vicces dolog mert, ha azt vesszük, hogy Peint nem igazán láttuk pecsételni akkor is ott a véletlen, hogy Uzumaki volt és ők elég durván tudtak. Rikodu pedig a 10 farkút is megaprította. Szóval erősen kétlem, hogy ezek a fegyverek túlzok lennének a vénséghez.

u.i. Itachi sussanoja is ilyen ott is a kard elvágja a köcsög tárolja az alanyt. Rikodu és a sharingan valóban kapcsolatban álltak ez már nem a véletlen műve, hogy ennyire szorosan kapcsolódik.
Nehogy véletlen Sasuke sussanojánál is feltűnjön ezen tárgyak egyik képessége vagy esetleg az eddig nem látott tárgy képessége.
Esetlegesen Yata tükre lehet még az ötödik pajzs gyanánt...
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 00:31:22 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6416 Dátum: 11 feb 11, 00:18:12 »

Gondolom leginkább a szójátékkal van akkor még bajod, nem igaz? Na, az kicsit tényleg fura itt, Kishi talán így rendezi Kubo adósságát a rashen shuriken miatt, de abszolút belefér.
A technika részben magába húzza lelket, de nem képes azt teljesen elvenni, megfosztani akaratától és teljesen elnyelni, viszont, én úgy látom, az a kulcs, hoyg ha a használó "léynege" felszínre kerül, akkor a kapcsolat kiteljesedik, és a tök megeszi az alanyt.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 00:22:01 írta STM » Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6417 Dátum: 11 feb 11, 00:32:36 »

félreértés ne essék...alapból semmi bajom ne lenne ezekkel a fegyverekkel ha mondjuk a Bleacben jelennek meg, mert az a manga lényegében spirituális fegyverekről szól, legyen az shinigami vagy arrancar fegyver
ott annak van helye
de a narutoban leginkább "csak" olyan jutsukról volt szó, amiknek semmi közük nincs kardokhoz meg lopótökökhöz:D
zabuza kardjában is eleinte nem volt semmi extra
utána előjött orochimaru kardja (a neve sajna nem jut eszembe), a Samehada majd Itachi cuccai is, de azok még belefértek
mondjuk akkor is zavart már h semmi magyarázat nem volt rá ,hogy miképp kerülnek a képbe ilyen eszközök is, mert úgy értelmeztem eddig, hogy minden jutsu alapja a chakra, amihez kell egy "szellemi" rész is...ezeket a shinobik tanulják meg létrehozni és használni is
ezek amik most vannak viszont szerintem nem igazán illenek bele a történetbe, inkább erőltettek, de a "legviccesebb" a Nanae ken...igen, ez zavar a leginkább:D
de a többit sem érzem valahogy a mangába illőnek
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6418 Dátum: 11 feb 11, 00:44:53 »

STM:
2 oldallal ezelőtt én is feldobtam ezt az ötletet, de gyakorlatilag rögtön el is vetettem. Mert kicsit szivatós lenne a szitu Darui szemszögéből.
Mivel a "lassú" az ő tabuja, ezek szerint kényszeres hiperaktivitást kell előadnia, amíg tart a harc? ikszdé

Egyébként priviben ki tudod nekem fejteni ezt a Rasenshurikenes dolgot? Kiváncsi vagyok. Gondolkozik
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6419 Dátum: 11 feb 11, 01:03:36 »

Mi is a probléma ezekkel az eszközökkel?
Nem ismerjük, vagy ismertük a pontos eredetüke,t működésüket, de megvan, és nem értem, hol  lóg ez ki a ninjutsuból... ezek speciális módon készült, vagy speciális eredetű tárgyak, amiket úgy formáltak, hogy kéepsek legyenek arra, amire, az utóbbi eszközök például óriási menyniségű chakrát elnylenek, és valahoyg finomítják, hogy úgy viselkedjen, ahogy. Ha úgy tetszik, ez hasonló, mint a pecsétek, amik hátramaradva, "szellem" nélkül is ugyanúgy funkcionálnak, a prograamozás, és a benne hagyott finomított és a működést finomító erő és kész "jutsu" által.
Lusti feketepárduca is párduc formájú maradt, mikor már nem volt vele kapcsolatban, hogy egy gyenge megerősítést is benyögjek.

Dant-C, szerintem nem kell ehhez a két sorhoz pü, még valahogy elfér itt:
Nem tudom, olavsod-e a belachet, de votl egy iylen az eheti fejezetben, és páran poénkodtak vele, hogy olyan, mintha Kubo a rashenshurikent másolná Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 11, 01:06:53 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 426 427 [428] 429 430 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins