24 nov 01, 00:40:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511123 alkalommal)
0 Felhasználó és 49 vendég van a témában
picassopeter
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

STRATEGIST

« Válasz #6390 Dátum: 11 feb 10, 17:10:07 »

nem sokkal hogy megírtam az Itachi verzióm, nekem is fennakadt Madara legyezője, tuti hogy nem csak címer. Én gondoltam arra hogy elemi jutsukhoz kell mint Temari legyezője, de eléggé bonyolult és lehetetlen megmondani de ha tippelhetek, akkor Madaránál van, vagy Itachinál volt az 5. kincs! Kishi nagyon rafinált, komoly lépsét tett ezzel a  kincs ötlettel. Ha az a páros harcolna a jó oldalon, az Edo Tensei 100%kal megtörhető lenne. Kár hogy rossz arcok, de nagyon durván tolják a harcot.

Kakesz: mind mondva is van, második Rai és Hokage idején már nagyon ott voltak a szeren, mikor a két falu szövetségi ceremóniát tartott tehát Madara elött jóval, sőt....
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 17:15:34 írta picassopeter » Naplózva
Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6391 Dátum: 11 feb 10, 17:16:15 »

Elég abszurd, de ha így lenne azt nagyon komálnám! Milyen lenne már, ha minden ellenfélnek szerepjátékot kellene játszania, ahhoz, hogy egyáltalán állja a sarat a Kin-Gin tesók ellen. Komikus is lenne valamilyen szinten. Mosolyog

(Egyébként én már nagyon várnék valami nagy emberhullást itt a csaták sűrűjében, mert eddig amit láttunk elég light volt. Ha senki nem hal meg egy háborúban a "főbb szereplők" közül, akkor nem is lehet igazán nagy súllyal azt mondani, hogy ez egy Nagy Ninja Háború volt ... jó most kiszívtak pár Rejtett Felhő lelket, de azért ez megint csak más, mintha mondjuk egy kulcsszereplő került volna életveszélybe ..)

Hát nem hiszem, hogy az 5. kincs is legyező lenne egyébként, mert a Kin-Gin tesóknál van egy banánfa legyező, ami elemi jutsukat képes létrehozni, ahogy néztem, szóval nem lenne logikus még egy hasonló fegyver. Meg ez a legyező a három másik kincs közös felhasználhatósága mellett elég furán kapcsolódik a történethez ... érdekes mi jön majd ki a végén ebből az egészből. Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6392 Dátum: 11 feb 10, 18:01:28 »

AZ is tetszene, ha kiderülne, hogy a Kusanagi is a senninehz köthető, és ezzel még egy helyen rájátzsanának Orochimaru "hat út keresésére" és ráadásul szépenössze is hoznának megint két szálát.

Azért ez a két tag nagyon durván tolja amúgy, nem vártam tőlök iylen szintű dolgokat. Ezzel már abszolút hozzák egy Susanooval harcoló Itachi szintjét. 

Amúgy az is bebizonyosodott, hogy az Edo tensie báremilyen cuccot visszahoz ami a halottal volt (bár necces, emrt ez a chakrájukhoz, lelkükhöz lehetett ktöve, mint Orochimaru minden testéből kiszedhető kusanagija).
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 18:03:52 írta STM » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6393 Dátum: 11 feb 10, 18:40:07 »

kyubival a falurendszer kialakulását megelőzve vagy kicsit később kerülhettek kapcsolatba még Madara előtt elvégre akkor már élhettek.
A fegyvereik meg nagyon pengék jó cuccok.
[/quote]

Igen valahogy úgy lesz ,de szerintem ez necces. Elméletileg éltek mikor a kyubi szabad volt vagy mikor már madara írányította lényegében első hokage ideje , éltek még amikor a 2. hokage és tudtak daruiról hogy ő a 3. raikage tanítványa , ez így elég hosszú időszak egyben , ugyan akkor samu meg nem ismerte a tesókat. Darui meg nem tünik olyan öregnek.

STM : nem úgy értettem hogy nem ismerte fel őket , hanem hogy előtte még őket nem látta életében
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 18:43:27 írta Banzai » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6394 Dátum: 11 feb 10, 18:41:26 »

Ja, a két tag úgy néz ki, mint akit nem ismer fel az emebr leírás alapján.
Naplózva
Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6395 Dátum: 11 feb 10, 18:45:26 »

Huh jó rész volt. A Kin-Gin tesóknak jó kis képességük van.Azt egyébként én is megnézném Naruto mit kezdene ellenük.
Amúgy Banzai ők nem a tetkórol ismerték fel Daruit mint a tanítványa 3. Raikagénak.
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6396 Dátum: 11 feb 10, 21:04:46 »

Huh jó rész volt. A Kin-Gin tesóknak jó kis képességük van.Azt egyébként én is megnézném Naruto mit kezdene ellenük.
Amúgy Banzai ők nem a tetkórol ismerték fel Daruit mint a tanítványa 3. Raikagénak.

Hanem? az egyik mondja a másiknak hogy nézd a fekete tetoválást a vállán! Gondolom annak fontos jelentősége van ha az a tetkó valakin ott van.  Az a lélek rablós dolog akkor megtörhető lenne ha az a kulacs összetörik vagy megsemmísítik? Mármint a lelkek vissza kerülnének a saját testeikbe? Az a két tag ha csak részben is birtokolja a kyuubi chakrájának egy részét, A Narutós kérdésre: Naruto nem sokra menne egyedül Ridoku kincsei ellen ha a testvérek annyira ellenállóóak és jól szinkronizáltak a támadásaik-védelmük!
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6397 Dátum: 11 feb 10, 21:13:33 »

Ne misztifikáljátok túlságosan őket. Valamikor valaki őket is elkapta, kincsek ide vagy oda. Most is megfogják őket. Legfeljebb az ár és az idő lehet kérdéses. Ők sok mindent nem tudnak az új dolgokról, míg őróluk nagyon sokat tudnak a jelenlegi tagok. Olyan dologgal, képességgel kell őket támadni amelyek az ő idejükben még nem léteztek így nem is ismerhetik. Ergo nem tudnak védekezni ellene. És ez vonatkozik minden ilyen őskövület megidézett személyre. Azért akik meghaltak hosszú ideje könnyebben megfoghatóak, hiszen sok mindent tudnak róluk a maiak viszont ez fordítva nem igaz.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6398 Dátum: 11 feb 10, 21:24:57 »

Rin ez enyhén szólva is röhejes...... a shinobi világ a második ideje óta nem sok változott, és a "modern teknika" nem sokat tehet olyan dolgok ellen ami kiszívja, és lepecsételi a lelket, vagy képes bármilyen teknikát bármilyen elemből létre hozni. Ez ellen kinek van bármilyen modern cucca?
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 21:25:31 írta picassopeter » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #6399 Dátum: 11 feb 10, 21:41:12 »

Nem azért, de tudtommal , az ellenfelek gyenge pontjainak meg találása, és  használata a fontos nem? számos olyan harc van narutoban is, hogy ellenfélről kevés az infó.
És mégis tudnak alkalmazkodni nem?
a két tesó is tud majd.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6400 Dátum: 11 feb 10, 22:00:06 »

+ persze, hogy elkapta őket valaki. De abból megítélve, hogy Kinkaku simán hagyta, hogy Darui kettévágja őt, úgy gondolom tudják, hogy sebezhetetlenek, ezért agresszíven, támadóan harcolnak. És persze, meg tudták őket ölni: de most, hogy visszaregenerálódnak ez ezerszer nehezebb lesz! Nem hiszem, hogy náluk bejön majd a lelkizős módszer: ergo el kell őket zárni, mozgás és harcképtelenné tenni, mert legyőzni így nem tudják. Gondolom őket le kell majd pecsételni .. vagy a saját fegyverükkel legyőzni valahogy.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6401 Dátum: 11 feb 10, 22:03:53 »

Én nem modern technikára gondoltam. Mosolyog Hanem olyan jutsuk használatára amelyeket az ő idejükben nem voltak így nem is ismerhetik őket. Másrészt a mostaniaknak nemigazán kell keresni a testvérek gyenge pontjait mert már eleve ismerniük kellene. Szerintem itt a gyenge pont a két testvér megakadályozása, hogy együtt harcolhassanak. Ők ketten egyek és ezért nagyon erősek. Ha az egyiket eltávolítják vagy elzárják a másiktól akkor végük.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 22:08:53 írta rini67 » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6402 Dátum: 11 feb 10, 22:40:30 »

Ilyenkor jönne jól Itachi mágikus szemei... Nyelvesít
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6403 Dátum: 11 feb 10, 23:14:03 »

Érdekes kis fejezet volt. Nekem a Gin-Kin tesók technikája nagyon tetszik. :) Elsőre elég kiismerhetőnek és legyőzhetőnek tűnt, de mikor Samuit is "elnyelték", nagyon kíváncsivá tett, mi történt. :) Én nem bánom, ha hullanak a Felhő falusiak, csak Darui még ne tűnjön el. :D Egyrészt, egy hadosztály parancsnoka ne bukjon el ilyen hamar, a másik, fontosabb indok meg, hogy én személy szerint nagyon bírom. Az eddig megismert Felhő falusiak közül egyértelműen ő a "kedvencem". :D Szeretném, ha még jobban megismernénk.
Jövő hétig pedig szenvedés lesz, mert nagyon kíváncsi vagyok a tesók technikájának működésére. :)
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6404 Dátum: 11 feb 10, 23:16:47 »

nem értem hogy miért van oda mindenki ezért a részért
hirtelen előkerültek ezek a rejtélyes végső ninja fegyverek...nagyon fontosak lehettek ha eddig egy szó sem volt róluk a mangában
még a képességeik is eléggé erőltetettek, van amelyik pein képesség utánzat, a másik meg egy "szójáték"

Naplózva
Oldalak: 1 ... 425 426 [427] 428 429 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins