24 nov 01, 04:20:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512276 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6375 Dátum: 11 feb 08, 16:14:14 »

Onnan tudták, hogy ő a jutsu örököse, hogy az orruk előtt használta azt.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6376 Dátum: 11 feb 08, 17:42:54 »

Régebben nekem olyan gondolataim is támadtak, hogy fekete Zetsu és Tobi köztt több közös dolog van mint szimpla "társak vagyunk" dolog..
1. Tobi is képes a saját testét a fehér Zetsuból pótolni..
2. Hasonló képesség Fekete Z és Tobi közt, (mindketten könnyen rátalálnak  a másokra világ végén.)
3. Fekete Zetsu az akiben a legjobban megbízik Madara. Ő volt az aki az öreg titkáról midnent tudott, és tud is. Nem hiszem hogy az utcán kóborolva futottak össze, és megosztaná vele a legtitkosabb terveit, ha vadidegen lenne.

Őszinte leszek, szerintem Hasirama a kiinduló pont.. Fekete Zetsu nekem egy Hashiramara kettőpont nulla.. A fehérzetsuk FŐ irányító panelja, ezért van belőle 1 db..

És még 1 dolog.. a fehér Zetsuk teremtett lények, a biyuukból, és az első DNS/chakrájából, létrehozva. A fekete Zetsun is látszik hogy őt is létrehozták.. nem hiszem hogy így félbevágva született. Nyilván Hashirama chakrájából is kapott.. de mitől különb a fehérnél? szerintem és ezt tényleg feltételes módban mondom, hogy a fekete Zetsu Uchiha chakrával is turbózva van.. és ez is lehet a magyarázat a közös képességekre. azaz Uchiha+Senju kombo.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 08, 17:44:36 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6377 Dátum: 11 feb 08, 18:18:46 »

Istenem komolyan ,te hogy olvastok mangát-.- oda van írva nézd a bal vállát ,ő az a kölyök akinek...
Vagyis nyíltan leírja hogy a tetkóból jöttek rá teljesen igaza van kakesznak.Meg igen is ez az alakulat végezhetett a második hokagéval.Gondolom nem véletlenül hívták azt is aranyszarvnak meg ezt az indián palit is.
Naplózva
s.eater
Gennin
*

« Válasz #6378 Dátum: 11 feb 10, 10:50:28 »

jó rész volt...bár nem értem hogy tudta elnyelni atsui-t ha egy szót sem szólt:/

módosítás: rosszul írtam...samuira gondoltam Pirul
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 23:01:43 írta s.eater » Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #6379 Dátum: 11 feb 10, 11:29:06 »

Darui felkötheti a nem létező gatyaszárat. Nevet Megint nagyon jó színes képek vannak a végén! kacsint
Naplózva

Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6380 Dátum: 11 feb 10, 11:31:18 »

Tyűűű ha Naruto kicsit tovább húzza a 3 farkú gyomrában kapott volna kis plusz chakrát.  >.<#
Hogyan is akarta a 2 tesó elkapni a kyubit ? mikor madara házi kedvence volt és első elleni harc óta meg le volt pecsételve
Tobi gyűjteménye azszem gyarapodni fog  Ördögi rajtuk bemutathatná a rinnegant.
képek a végén baromi jók.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 11:36:38 írta Banzai » Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6381 Dátum: 11 feb 10, 12:49:42 »

kicsit DB filing. Nevet amikor szívtelensátit beflakonozzák. De am tetszett.. majd kiderül mennyire, mert egyenlőre nem sokat értek belőle. Nevet
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6382 Dátum: 11 feb 10, 13:14:47 »

Huh nekem ez a rész nagyon bejött. Látni akarom Narutot harcolni ellenük*-* Ők olyan ellenfelek akik ellen a puszta erő nem elég. Tökéletes lenne Narutonak. Alig várom, hogy magyarul is olvassam. Azt nyilatkozom bővebben.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #6383 Dátum: 11 feb 10, 13:35:26 »

Huh.
Izom rész volt, tetszett.
Végre láthatom amit tegnap megjósoltam.

Végre halnak a "jó" oldal szereplői is. Ráadásul pont Kumogakure elit ninjái közül, akiket annyira nem is csípek.
Bee sajnálhatja, hogy nem volt ott velük ennél a harcnál.
Ám annál nagyobb hévvel veti bele magát majd a harcba, ha ez a két testvér túléli a partmenti harcokat.

Naruto szerintem nem lenne jó ellenfél nekik, mert ő túl sokat pofázik. Viszont Kakashi aki egész végig csak magában elemezget, majd silent kill.... az fincsi lenne itt.

Tetszik a fegyverek ereje is, bár kicsit erőltetettnek tűnik. Olyan érzés mintha ezek is afféle Zanpakutok lennének, és még csak a Shikai-t láttuk volna....

Kicsit hanyagolnám ezt a harcot, és megmutatnám hol van Naruto, vagy Sóska.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6384 Dátum: 11 feb 10, 13:38:00 »

Igen pont ezért lenne tökéletes. Megtanulna ésszel harcolni. Ez még hiányzik neki. Az a fegyver nagyon jól állna Narutonak. Remélem elveszi őket:D.
Rég éreztem ilyet... türelmetlen vagyok és szívem szerint sürgetném ChakrátxDDD kár, hogy jól nevelt vagyokxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6385 Dátum: 11 feb 10, 14:16:00 »

ha jól emlékszem, az 5. kincs Itachinál volt, legalábbis arra gondolok, elvégre Itachi, Orochimarut is egy olyan cuccal zárta el és kötötte meg egy örökké tartó genjutsuval. Vagy az csak a Susanoo egy része? Az nem lehet mivel Orochimaru is felismerte a fegyvert ami Itachi Susanoojánál volt! Már mint Totsuka kardjára gondolok.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 14:18:27 írta picassopeter » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6386 Dátum: 11 feb 10, 16:25:32 »

Az 5. kincs kizárásos alapon az a botocska lesz, amivel a legtöbb képen ábrázolták Rikudout.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/13
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/14
Kérdés, hogy vajon képbe lesz e hozva?

Egyébként nekem elsőre az is megfordult a fejemben, hogy Tobi gitárja legyezője is a tárgyak közé tartozik. De persze ez csak egy röpke gondolat volt.^^
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 10, 16:27:12 írta Dant-C » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6387 Dátum: 11 feb 10, 16:52:20 »

Nagyon jó fejezet volt, de akkor Ginkaku most miért is tudta elkapni Samui-t mikor ő nem mondta ki a cool szót? Mert jó, a neve azt jelenti, hogy hideg, vagyis cold, de hát az azért nem ugyanaz, mint a cool és nem is hiszem, hogy kimondta volna, szóval ... valami ötlet, teória?
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6388 Dátum: 11 feb 10, 17:04:25 »

Én arra tippeltem, hogy lehet nem csak a szavak kiejtése tabu.
Előfordulhat, hogy a viselkedés is tiltott. Vagyis ha Atsui forrófejűen cselekszik, szívás van, ha Samui hidegfejjel gondolkozik, szívás van.
Bár ez enyhén abszurd felvetés, tudom. ikszdé De nekem ez ugrott be elsőre. xD

Poén lenne, ha a kövi fejezetben Darui nem viselkedhetne lomhán. x'D
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6389 Dátum: 11 feb 10, 17:09:38 »

Hogyan is akarta a 2 tesó elkapni a kyubit ? mikor madara házi kedvence volt és első elleni harc óta meg le volt pecsételve

kyubival a falurendszer kialakulását megelőzve vagy kicsit később kerülhettek kapcsolatba még Madara előtt elvégre akkor már élhettek.
A fegyvereik meg nagyon pengék jó cuccok.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Oldalak: 1 ... 424 425 [426] 427 428 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins