24 nov 27, 20:47:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2558306 alkalommal)
0 Felhasználó és 71 vendég van a témában
Zohan-san
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6345 Dátum: 11 feb 05, 16:41:32 »

Hát nem hiszem, hogy le kéne nézni a Jinchurikiket hisz ha fele olyan erősek mint Bee akkor is joval egy Jounin szinten vannak és Bee is a bijuu nélkül elég csúnyán helyben hagyta Sasukét (és ezt nem hiszem hogy sok embernek sikerült)
Naplózva
gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #6346 Dátum: 11 feb 05, 18:33:30 »

A jinchurikiket tényleg nem szabad lebecsülni.
Még anno Yugido felhőfalú 2. legerősebbjeként definiálta magát
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/313/7
(azért feltehetően, mert esetleg Bee előtt esett át a Bijuu irányítás megszerzésén, mivel a 2 farkú gyengébb lehet, vagy rajta próbálták ki ezt az eljárást)
A 4 farkú elég sok elemi manipulációt tudott , így őt sem érdemes leírni.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/353/4
A bijuu elvesztése, annyit jelent, hogy nem képes bijuuvá alakulni, bijuu bombát használni, illetve a chakrakészlete is limitáltabb lett, de az egyedi (akár még jinchurikiként szerzett) képességei megmaradnak. Gaarának is maradt a homok irányítása, és feltehetően ha Narutoból kiszednék a Kyuubit, ugyanúgy képes lenne a Rasen-Shurikenre, pedig annak elsajátításához igencsak igénybe kellett vennie a róka chakráját.
Naplózva
boomBUSH
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6347 Dátum: 11 feb 05, 19:13:53 »

Uhh hát hozzászólásod 2. felével nem igazán értek egyet.
Bijuu elvesztése annyit jelent, hogy meghalsz. Le volt írva, hogy Kushina miért is élte túl.
Rasen Shurikenhez meg nem emlékszem mit is segített be a kyuubi.
Naplózva

Peace is a lie; there is only passion.
    Through passion, I gain strength.
    Through strength, I gain power.
    Through power, I gain victory.
    Through victory, my chains are broken.
    The Force shall free me.
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6348 Dátum: 11 feb 05, 19:14:59 »

Gondolom arra gondolt, hogy ha túl éli mint kushina pl, vagy visszahozzák mint ezeket:D
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6349 Dátum: 11 feb 05, 19:17:05 »

Az az. Max annyit , hogy nélküle nem let volna anyi chakrája a sok klon-hoz de ez a mi lenne ha topicba tartozik.
A rasen-shiriken független a kyuubitol, mint ahogy az is tény hogy meghalsz ha kiszedik a Bijud. Kushina más tészta, Gaarat meg életre keltetteék.
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6350 Dátum: 11 feb 05, 19:22:00 »

A mizukage óvónőt játszik?? Neeem  Ez nagyon nem tetszik...meg pont a hó országának földesurát véde...védje a saját falujának urát akkor már. xD  Genmának örültem, jó volt látni Pontosan Darui eddig eléggé semlegesnek tartottam...de most eléggé szinpatikus lett számomra Nevet Kankorouék meg rendesen megszívták, téleg csak Kakashiék az egyetlen reményük...mert ezek fölmorzsolják őket.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6351 Dátum: 11 feb 05, 19:24:07 »

De azért Kakashiéknak van még pár komoly ellenfelük... 6 kardforgató és 2 vérvonal képességes, szóval érdekes lesz így segíteniük, bár ha Kakashi most tényleg nagyon bedurvul akkor hamar végezni fognak, főleg ha most magához venné Zabuza kardját(és persze megtartaná későbbre is, az raj lenne Nyelvesít), nagyon tudna  vele aprítani Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6352 Dátum: 11 feb 05, 22:43:34 »

na alakulnak a dolgok......fekete zetsu képessége nagyon érdekel,kiváncsi vagyok hogy fogja megtalálni a földesurakat.
Darui villáma nekem tetszett. kicsit megkedveltem a karakterét Mosolyog  Kankuroék meg jó erős ellenfeleket kaptak ,főleg így hogy a rajtaütőosztag kettévált  smirksweat
amugy nem rég jöttem rá hogy naruto igazából tud a háboruról, még gaaraék elmondták el neki itt:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/474/15
ugyhogy a háboruról tud max azt nem hogy jelenleg már folyik is  smirksweat
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6353 Dátum: 11 feb 06, 13:31:17 »

Ja, mondjuk Zetsu "én vagyok maga a föld" beszólása igen nagy izgalmakat ígér.
Naplózva
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #6354 Dátum: 11 feb 06, 20:21:51 »

Akkor már értem miért mondták azt, hogy  mégis mozog a föld! >.<# Viccet félretéve nekem személy szerint Zetsu nagyon érdektelen, mostmár kiváncsi lennék egy harcban milyen szinten lehet, de remélem minél hamarabb elpatkol és akko Madara is szinre fog lépni. Gondolkozik
Naplózva

Ninken
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

doggy style squad

« Válasz #6355 Dátum: 11 feb 06, 23:49:39 »

Érdekes volt szerintem ez a manga fejezet, csak akciót nem nagyon lehetett benne látni. Furcsa, hogy Darui egyedül kiáll a faluja két legendája ellen, ha ilyen merész, akkor csak van még egy-két technika a tarsolyában vagy Kinkaku-Ginkaku nem olyan veszélyes a szemében. Végül is mivel a saját falujának legendái, tudnia kell mekkora erővel rendelkezhetnek.
Mondjuk az alapján, hogy a kilencfarkú chakrája is bennük van valami olyasmire tippelnék, hogy képesek elszívni az ellenfelük chakráját maradandóan, tárolni a testükben vagy tudom is én. Valahogy csak eltángálták a másodikat is annak idején (meg az alapján, ami ott történt, ha nem áldozza fel magát a második akkor az egész csapatot szétverték volna ..)
Most jönnek csak az igazán epikus csaták.  Nevet
Naplózva
kurosaki19
Vendég
« Válasz #6356 Dátum: 11 feb 07, 04:27:03 »

én most vissza olvastam kicsit mert nem értettem pár dolgot most már értem
de találtam egy új dolgot az egyik fejezetben amikor Kabuto először találkozik Tobival
és megmutatja neki ugye volt akatsukisokat meg plusz egyet amit nem mutatnak azt esetleg lehet tudni hogy ki volt az?
mert nagyon elképedett rajta Tobi Nevet nekem van egy sejtésem hogy az az igazi Madara volt.
Mást nem tudok elképzelni hirtelen. Ötletek?
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #6357 Dátum: 11 feb 07, 10:02:19 »

Nem szeretném a moderátort játszani, de már kiveséztük sokszor, plusz a Ki is lehet Tobi? témában is. Ez a fejezet olyan átlagos volt:D
Naplózva
kurosaki19
Vendég
« Válasz #6358 Dátum: 11 feb 07, 13:03:59 »

azt hiszem feltettem egy egyszerű kérdést de látom itt nincsenek értelmes emberek kösz nektek Mosolyog
és am mi van ha kiveséztétek? én nem olvastam el és nem is fok elolvasni nem tom hány száz oldalt

Naplózva
kurosaki19
Vendég
« Válasz #6359 Dátum: 11 feb 07, 13:42:29 »

inkább nem mondok erre semmit de kicsit régebb óta forumozok már mint itt a legtöbb 10en éves Mosolyog

de nem irok durva dolgokat még a végén törölnek.
de mondjuk már nem is ártana mert 2 hónapja kérem h töröljenek mert itt nincs élet
és értelmes válaszok sincsenek. Mosolyog

Moderátor:
Nem dupla hsz, csak töröltem közülük.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 07, 14:18:43 írta Chakra » Naplózva
Oldalak: 1 ... 422 423 [424] 425 426 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins