trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #6165 Dátum: 11 jan 22, 18:49:06 » |
|
Az mondjuk nekem elég érdekes, hogy a többi kardforgató miért nem támadta meg Kakashiékat vagy akár a többi shinobit, amíg a köd megvolt. Kb. ketten láttak át a ködön, Kakashi meg a Hyuuga csávó.
Gondolom lefoglalta őket Kakashi többezerfős osztagának a kiiktatása. (mégha nemisbírnak a kardosokkal többezerfős osztag kinyírása nem 1-2 perc...) Vagy Kabuto épp túl elfoglalt volt Zabuza életben tartásával... De amint már említették,ez események hihetetlengyorsan pörögtek.Zabuza megtámadása és Zabuza lepecsételése közötti idő szerintem kb 20 másodperc...(<-- ennek inkább utánanézek,de nekem ez volt az ézésem az olvasása közben.) Így utánaolvasva is tartom a véleményem.A kardforgatók bemutatása közben eszelhette ki Kakashi a tervet.Utána nagyon rövid idő alatt ottvoltak Zabuzánál(7 másodperc).Haku átütése - Zabuza vágása egyből - kitérés (5 másodperc).Utána Kakashi mond pár mondatot Zabuzának miközben előkészíti a chidorit és megérkezik a homoki ninja(10 másodperc).Futnak egymással szemben (5 másodperc a távolságból ítélve) - beüt a chidori és a homoki meg becsavargatja őket (nemtommennyi,mert itt van egy kisebb vágás).Olyan gyorsan történtek a dolgok,hogy Haku mégcsak nem is tud regenerálódni,pedíg próbálkozik a jégtükörrel...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 18:58:56 írta trees »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6166 Dátum: 11 jan 23, 10:08:27 » |
|
...
Chakra, én ugyanezt írtam ide tegnap, és érdekes módon törlésre került a hsz-em.. ... Tegnap olyan hsz-ek kerültek törlésre ebből a témából, melyek vagy teljes egészében vagy nagyobb részükben OFF voltak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #6167 Dátum: 11 jan 23, 15:36:46 » |
|
Lehet,hogy rosszul gondolom de szerintem az amit a Kakashi gaidenbe láttunk az gen jutsu volt,és amit a második Tsuchikage használ az nem gen jutsu.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6168 Dátum: 11 jan 23, 16:15:26 » |
|
Ja, ha gen lenne, akkor nem látszódna a lábnyoma.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6169 Dátum: 11 jan 23, 16:44:31 » |
|
Mire alapozod, hogy a Meisaigakure no jutsu genjutsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6170 Dátum: 11 jan 23, 17:04:01 » |
|
Azt hittem, hogy az előző hozzászólásomból kiderül, hogy szerintem nem az. Tévedtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
feradraco
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Pengeb*zi rodeogirl
|
|
« Válasz #6171 Dátum: 11 jan 23, 18:30:34 » |
|
A Naruto Shippuudent hol t'om mangában letölteni v online elolvasni az 1. fejezettől kezdve? Lehet, h ez nem ide tartozik, de naaaagyon hálás lennék, ha vki küldene egy címet!!!
|
|
|
Naplózva
|
- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra! - Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6172 Dátum: 11 jan 23, 18:40:08 » |
|
Azt hittem, hogy az előző hozzászólásomból kiderül, hogy szerintem nem az. Tévedtem.
Abban tévedtél, hogy ez neked szólt. Viszont a cáfolatod sem stimmel, mert kristofkristof felvetette azt is, hoyg ez két külön jutsu.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 18:46:51 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
mesza
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6173 Dátum: 11 jan 24, 00:33:10 » |
|
Az oké, hogy Kakashi bepöccent és most előtör belőle a másoló ninja és bezúz mindenkit, de nincs neki ahhoz kicsit kevés csakrája? Most nem kötözködés képpen de 2 chidorit eltolt már (ha jól emlékszem anno azt mondta, hogy egy nap 3at tud csinálni, különben elfogy a csakrája), nem tudom, hogy mire lesz elég a megmaradt csakra mennyisége. Nagyon szívesen látnék tőle sok új jutsut, csak remélem nem megy a következetesség kárára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6174 Dátum: 11 jan 24, 01:07:09 » |
|
A sima Naruto óta sokat fejlődött, és a Raikiri egy különösen chakrqaigéynes jutsu, ha nem is látszik rajta. Ahhoz a vágóerőhöz nem két joule chakrát kell bele pumpálni. (igen, a chakrát jouleban kell mréni ) Meg lehet, hogy a túlméretes kardot sme dísznek vette magához
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 01:08:07 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6175 Dátum: 11 jan 24, 10:03:59 » |
|
Kakuzu ellen is eltolt 4 vagy 5 raikirit és utána még tudott tolni már jutsukat, pain ellen is eltolt legalább 3 at + a villám klónt ami alapból az 50% chakrája szóval szerintem rendesen bírja még.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6176 Dátum: 11 jan 24, 10:32:10 » |
|
... Lehet,hogy rosszul gondolom de szerintem az amit a Kakashi gaidenbe láttunk az gen jutsu volt,és amit a második Tsuchikage használ az nem gen jutsu. Igen, rosszul gondolod. ^^ Az ninjutsu volt. Egyrészt a történetből egyértelműen kiderül, másrészt az adatkönyv szerint is ninjutsu. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #6177 Dátum: 11 jan 27, 09:31:39 » |
|
Na kint van az új manga.Tetszett ez a rész, megmutatja Kishi, hogy régen is voltak kemény shinobik.Hiába lesz a következő generáció egyre erősebb és erősebb a régiek se semmik.A raikage faterjára kíváncsi leszek, de azért Gaara faterja is érdekel, hiszen anno hárman győzték le őt (Orochimaru, Kimimaro, Kabuto).De a legjobban a Tsuchikage-nak ez a három elem kombinációja érdekel, végre bedobott valami újat Kishi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6178 Dátum: 11 jan 27, 09:55:24 » |
|
Hogy a manóba tudta a Kumoswat megszerezni a Róka chakrájának egy részét? Jó vicc, Hiashi és kisebbik lánya eltűnnek még Pain belépője előtt, most meg itt van... remélem, időben leállítja a tesóját. A 4 kage meg nagy arcok... főleg a Raikage. Most már tudjuk, honnan öröklődött a "szétcsapok mindenkit, waaaaaagh!" természete. Jó kis rész volt ez
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #6179 Dátum: 11 jan 27, 10:30:35 » |
|
Azt hiszem, hogy az erőviszonyok egyre jobban át húznak Tobiék oldalára, lassan kezdeni kellene valamit Bee-vel és narutoval mert ha nem jönnek akkor ez a háború előbb befog fejeződni mint hogy ki mondaná, hogy Ramen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|