24 nov 01, 03:20:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512072 alkalommal)
0 Felhasználó és 83 vendég van a témában
trees
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6165 Dátum: 11 jan 22, 18:49:06 »

Az mondjuk nekem elég érdekes, hogy a többi kardforgató miért nem támadta meg Kakashiékat vagy akár a többi shinobit, amíg a köd megvolt. Kb. ketten láttak át a ködön, Kakashi meg a Hyuuga csávó.
Gondolom lefoglalta őket Kakashi többezerfős osztagának a kiiktatása. (mégha nemisbírnak a kardosokkal többezerfős osztag kinyírása nem 1-2 perc...)  Nevet

Vagy Kabuto épp túl elfoglalt volt Zabuza életben tartásával...
De amint már említették,ez események hihetetlengyorsan pörögtek.Zabuza megtámadása és Zabuza lepecsételése közötti idő szerintem kb 20 másodperc...(<-- ennek inkább utánanézek,de nekem ez volt az ézésem az olvasása közben.)
Így utánaolvasva is tartom a véleményem.A kardforgatók bemutatása közben eszelhette ki Kakashi a tervet.Utána nagyon rövid idő alatt ottvoltak Zabuzánál(7 másodperc).Haku átütése - Zabuza vágása egyből - kitérés (5 másodperc).Utána Kakashi mond pár mondatot Zabuzának miközben előkészíti a chidorit és megérkezik a homoki ninja(10 másodperc).Futnak egymással szemben (5 másodperc a távolságból ítélve) - beüt a chidori és a homoki meg becsavargatja őket (nemtommennyi,mert itt van egy kisebb vágás).Olyan gyorsan történtek a dolgok,hogy Haku mégcsak nem is tud regenerálódni,pedíg próbálkozik a jégtükörrel...
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 22, 18:58:56 írta trees » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6166 Dátum: 11 jan 23, 10:08:27 »

...

Chakra, én ugyanezt írtam ide tegnap, és érdekes módon törlésre került a hsz-em..
...

Tegnap olyan hsz-ek kerültek törlésre ebből a témából, melyek vagy teljes egészében vagy nagyobb részükben OFF voltak.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6167 Dátum: 11 jan 23, 15:36:46 »

Idézet
Ja, az összeszokott tagokat érdemes egymás mellé pakolni, hiszen úgy sokkal hatékonyabban tudnak harcolni, mint a bár képzett, de vadidegen harcosok társaságában. ^^

Páran ámultak a Második Tsuchikage láthatatlanná válós képességén. Pedig azt már elvileg láttuk, feltéve, hogy a kettő ugyanaz (Kakashi gaiden):
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/8
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/10
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/242/10
Persze ott is kő shinobitól: Meisaigakure no jutsu (A szintű)

Lehet,hogy rosszul gondolom de szerintem az amit a Kakashi gaidenbe láttunk az gen jutsu volt,és amit a második Tsuchikage használ az nem gen jutsu.

Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6168 Dátum: 11 jan 23, 16:15:26 »

Ja, ha gen lenne, akkor nem látszódna a lábnyoma.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6169 Dátum: 11 jan 23, 16:44:31 »

Mire alapozod, hogy a Meisaigakure no jutsu genjutsu?
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6170 Dátum: 11 jan 23, 17:04:01 »

Azt hittem, hogy az előző hozzászólásomból kiderül, hogy szerintem nem az.
Tévedtem.
Naplózva
feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #6171 Dátum: 11 jan 23, 18:30:34 »

A Naruto Shippuudent hol t'om mangában letölteni v online elolvasni az 1. fejezettől kezdve?
Lehet, h ez nem ide tartozik, de naaaagyon hálás lennék, ha vki küldene egy címet!!!
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6172 Dátum: 11 jan 23, 18:40:08 »

Azt hittem, hogy az előző hozzászólásomból kiderül, hogy szerintem nem az.
Tévedtem.
Abban tévedtél, hogy ez neked szólt.
Viszont a cáfolatod sem stimmel, mert kristofkristof felvetette azt is, hoyg ez két külön jutsu.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 23, 18:46:51 írta STM » Naplózva
mesza
Újonc
*

« Válasz #6173 Dátum: 11 jan 24, 00:33:10 »

Az oké, hogy Kakashi bepöccent és most előtör belőle a másoló ninja és bezúz mindenkit, de nincs neki ahhoz kicsit kevés csakrája? Most nem kötözködés képpen de 2 chidorit eltolt már (ha jól emlékszem anno azt mondta, hogy egy nap 3at tud csinálni, különben elfogy a csakrája), nem tudom, hogy mire lesz elég a megmaradt csakra mennyisége. Nagyon szívesen látnék tőle sok új jutsut, csak remélem nem megy a következetesség kárára.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6174 Dátum: 11 jan 24, 01:07:09 »

A sima Naruto óta sokat fejlődött, és a Raikiri egy különösen chakrqaigéynes jutsu, ha nem is látszik rajta. Ahhoz a vágóerőhöz nem két joule chakrát kell bele pumpálni.

(igen, a chakrát jouleban kell mréni Nevet)

Meg lehet, hogy a túlméretes kardot sme dísznek vette magához Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 01:08:07 írta STM » Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6175 Dátum: 11 jan 24, 10:03:59 »

Kakuzu ellen is eltolt 4 vagy 5 raikirit és utána még tudott tolni már jutsukat, pain ellen is eltolt legalább 3 at + a villám klónt ami alapból az 50% chakrája szóval szerintem rendesen bírja még.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6176 Dátum: 11 jan 24, 10:32:10 »

Idézet
...

Lehet,hogy rosszul gondolom de szerintem az amit a Kakashi gaidenbe láttunk az gen jutsu volt,és amit a második Tsuchikage használ az nem gen jutsu.

Igen, rosszul gondolod. ^^ Az ninjutsu volt. Egyrészt a történetből egyértelműen kiderül, másrészt az adatkönyv szerint is ninjutsu. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6177 Dátum: 11 jan 27, 09:31:39 »

Na kint van az új manga.Tetszett ez a rész, megmutatja Kishi, hogy régen is voltak kemény shinobik.Hiába lesz a következő generáció egyre erősebb és erősebb a régiek se semmik.A raikage faterjára kíváncsi leszek, de azért Gaara faterja is érdekel, hiszen anno hárman győzték le őt (Orochimaru, Kimimaro, Kabuto).De a legjobban a Tsuchikage-nak ez a három elem kombinációja érdekel, végre bedobott valami újat Kishi.
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6178 Dátum: 11 jan 27, 09:55:24 »

Hogy a manóba tudta a Kumoswat megszerezni a Róka chakrájának egy részét?

Jó vicc, Hiashi és kisebbik lánya eltűnnek még Pain belépője előtt, most meg itt van... remélem, időben leállítja a tesóját.

A 4 kage meg nagy arcok... főleg a Raikage. Most már tudjuk, honnan öröklődött a "szétcsapok mindenkit, waaaaaagh!" természete.

Jó kis rész volt ez  Nevet
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #6179 Dátum: 11 jan 27, 10:30:35 »

Azt hiszem, hogy az erőviszonyok egyre jobban át húznak Tobiék oldalára, lassan kezdeni kellene valamit Bee-vel és narutoval mert ha nem jönnek akkor ez a háború előbb befog fejeződni mint hogy ki mondaná, hogy Ramen
Naplózva
Oldalak: 1 ... 410 411 [412] 413 414 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins