picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #6030 Dátum: 11 jan 13, 14:08:38 » |
|
nem is rossz ötleg, nem értem Kishi miért nem használja ki Kakashi MS-ét elvégre más dimenzióból még Kabuto sem vissza hozni a megidézetjeit és ezzel csökkenthetné a hullák számát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #6031 Dátum: 11 jan 13, 14:15:02 » |
|
Azt mondom eljött a fiatal generáció ideje. Lee, Neji és a többiek most bizonyíthatnak. Itt van számtalan neves shinobi akiket, ha legyőznek olyan hírnevet szerezhetnek amit az egész shinobi világ megjegyez. Az öregek ahogy nézem úgy is bajban vannak. Van egy olyan érzésem Kishi nekik szánja őket. Úgyis mindeki hiányolja őket. MMost majd megmutatják mennyit is fejlődtek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 14:15:35 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6032 Dátum: 11 jan 13, 14:15:11 » |
|
ha jól emlékszek és osztok, szorzok nyilván 3-4 -szer tudja használni az ms-jét de 4. körül már nagyon beadja a kulcsot és azt ugye nem szeretnénk, meg gondolom az ellenfél mozog nem tudja belőni, mert csak egy kis lyukat csinál nem egy 10-es kaput .
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6033 Dátum: 11 jan 13, 14:22:20 » |
|
Megfoghatná az összeset de néhányukat biztosan. Az a robbanás amikor Deidara robbantott sem ált egy helyben. Azóta pedig még fejlődött is az ez irányú képessége. A probléma az lenne, hogy akkor mint vezér, jó időre kiütné magát vele. Ezt pedig nem engedheti meg magának. Az a jutsu amit alkalmaztak Shikamaru faterjával biztos, hogy többet tud mint amit eddig láttunk tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6034 Dátum: 11 jan 13, 15:43:01 » |
|
1. szerintem ez nem volt vmi nagy kirobbanó siker, de azért tetszett, hogy így felvonultatta a kardokat, és a használókat. Szeretem az ilyet. Örülök hogy végre már nem csak 2-3fől a nara klán 2. Kakashi Msjét? - Kabuto megszünteti a jutsut, és újra felidézi őket oda ahova akarja, vagy ha ez nem megoldható
- Madara akármikor képes utazni a dimenziók közt, és talán meg is tud találni ott embereket...
- Max behal a 7 kardforgató, és mindenki pipa lesz kakashira, mert oda a jó kis kardok am nélkülük is bőven van még lapja kabutonak, mert sok feltámasztott még csak annyit csinált hogy ment valahova...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samehada-0
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
GIGIGIGI...
|
|
« Válasz #6035 Dátum: 11 jan 13, 16:41:55 » |
|
Ez a robbanópecsétes kard nagyon ászul néz ki, szerintem ezt sikerült a legegyedibben megalkotni. És hát igen, Zabuza lefejezője is elnyert egy említésre méltó funkciót, habár szerintem a többi, főként támadóképességű kard mellett kicsit gyengécskének tűnik. (Jó regenerálja magát vérből, klassz, de hát alap esetben ez a kard nem törik el, strapabíró, Raikage kaliberű erő kellett a roncsolódásához szóval .. lehetne hasznosabb ereje is)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6036 Dátum: 11 jan 13, 16:58:17 » |
|
és mi van, ha arra való a képesség, hogy mindig (minden körülmények között) éles maradjon?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #6037 Dátum: 11 jan 13, 17:02:40 » |
|
Tényleg bejövős, nagy királyság, hogy egy egyzserű, ismert ezsközt, mitn a robbanó pecséteket, egy iylen mechanikus megoldással egy komoyl, fegyverré alakítják, és az egész nem valami speciális, extra magas szintű ninjutstun alapul, csak egyszerű következetes, módszeres leleményen. Nem mondom, hogy jobban tetszene nagyon sok iylen, de üdítő színfolt, és amoylna igazán ninjás dolog.
Zabuza kardját nyílván meg keleltt javítani, de nekem nincs bajom vele. Az, hoyg a vérből vett vassal csinálja eredtei, valami ennél extrémem megoldás (jó, nem oylan extrém, de arra gondolok, hogy például chakrábvól is regenerálhatná magát) nem is menne ide. Külön pluszpont, hogy vele és a Samahedával már két vámpírkard. A drótos kard is nagyon ninjás, az annyira nem jön be, de így nagyon megy a többihez, Raiga pengéi oylanok, mint ovltak, sok villámmal erősített fegyvert láttunk mrá, csak gondolom ez javítja ahatást, ami viszont tényleg nem jött be különösebben, az a kalapácsos kard. Nem az, hogy az nem illene ide.. csak nem oylan nagy szám, csak egy nagy böszme erős kard, amit megerősítenek egy kis ráhatással hátulról. Nem lennék meglepve, ha a raikage chakapajzsa, egy sima villám-kard, de Orochimaru Kusanagija mindneképpen nem hogy ellenállna neki, de átvágná, amikro rácsap a kalapácsával, és ez a képesség, bár mondom, nagyon megy ahét kardforgatóhoz a mechanikájával, és ez az egész stílus egyben nagyon ott van, nem valami egyedi ezek után, és nem is nagy szám.
Ami nagyon kilógna az egyébként a Samheda, az egy másik szint, mitn ezek a rendes ninja fegyverek... az egy szörny, és egy szörnynek való kard.
szerk.: Amúgy jól láttam, hogy a dagadt cápa Jiriaya-stílusban tolja?! O_O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 17:13:21 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Samehada-0
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
GIGIGIGI...
|
|
« Válasz #6038 Dátum: 11 jan 13, 17:14:21 » |
|
Igen, több szempontból is kilóg. Engem inkább háziállatra emlékeztet, mint egy tárgyra. A kalapácsos véleményeddel teljes mértékben egyetértek! A legkevésbé bejövős, legkevésbé fantáziadús és szerintem a legkevésbé kardforgatóhoz illő fegyver. .. A robbantós kardban meg az a legjobb, hogy egy olyan nosztalgikus eszközt, mint a robbanópecséteket, amiket (legalábbis személy szerint én) nem tart az ember különösebben "veszélyesnek", csatát eldöntőnek, mert amikor csak szerepelt, mindig elugrott előle az, akinek szánták stb. De ennél a kardnál ugye egy csapás egy robbanás, szóval ... Ötletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6039 Dátum: 11 jan 13, 17:19:23 » |
|
Nem egy robbanás, harminc. Amúgy nem csak a robabnó jegyzettel lehet nosztalgiázni, drótokat is sokat láttunk anno. Most egy bizonyos túlméretes kaszáspók előkaparta ezt is. Mondjuka annyira nem erős fegyver az a robbanó kard, a hét kardforgató kardostul nagyon A osztályú, a samahedát és gazdáját leszámítva. Nem hoyg egyenként, de együtt sem játszanak S osztályú ellenféllel szemben, de pont ez is tetszik benne, hogy ezen a szinten így, iylen képességekkel, ilyen módszerességgel, ilyen ninjásan vannak össze rakva. Az egész vérfagyasztó, ninjás shinobi alakulat nagyon ott van a szeren.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 17:19:56 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #6040 Dátum: 11 jan 13, 17:25:39 » |
|
Látom senki se hozza fel mint lehetséges Kakashi menekülési útvonalat,azt,hogy legutóbbis bármilyen hókuszpókusz nélkül is,simán kikerülte Zabuza-chant.Bár most nem egy normál testet lőtt át,de akkoris meg van az esélye...Kakashi erős és még erősödött azóta. A másik amit esélyesnek látok,hogy Kakashit megvédi kedves id.Bozontos szemöldök és majd jól beszól neki... Esetleg Kakashi meghozza a háború rá eső áldozati részét és leszedi saját karját...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samehada-0
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
GIGIGIGI...
|
|
« Válasz #6041 Dátum: 11 jan 13, 18:00:21 » |
|
Persze, hogy nem S osztályúak, de hát hozzávéve, hogy sebezhetetlenek az Edo Tensei miatt egyelőre pont méltó ellenfelei Kakashiéknak. Nyilván nem rakhatott be a mangaka még egy elképzelhetetlenül erős csapatot szóval ... ők is csak ilyen úttorlasz a boss előtt, erre a célra meg nagyon is ötletesek és üdítőek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #6042 Dátum: 11 jan 13, 18:17:28 » |
|
Vagy az a ninja a Nara klánból elfogja az árnyékával Zabuzát.Én ezt tartom a leglehetségesebbnek,hogy így fog megmenekülni Kakashi.
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6043 Dátum: 11 jan 13, 18:57:03 » |
|
Hát, nagyon agyaltam rajta, hogy hogyan menekülhetne meg Kakashi. (Mivel az egyik kedvenc szereplőm, és nem szeretném, ha most hirtelen kettévágnák a karrierjét.) Végül az alábbi megoldásokra jutottam: 1. A Nara-klán tagja odébb rángatja őt és Hakut az árnyékuknál fogva, így elkerülik Zabuza csapását. Ötlet: Jó közepes, elég ninjás megvalósítás. Tetszik. Valószínűség: Elképzelhetőnek tartom, hogy Kishi ezt fogja tenni, bár nem ezt tartom a legvalószínűbbnek. 2. Kawarimi. Ötlet: Na még csak az kéne. Szerintem elég gyenge. Valószínűség: Másfelől lehet, hogy Kakashi tervének csak egy részét láttuk, és tényleg ez lesz a megoldás, bár én nem hiszem. 3. Zabuzának Kabuto akarata ellenére nem lesz szíve átvágni Hakut, és a kard megáll Haku arca előtt. Ezt követően pedig egy nagyon érzelmes jelenet következik, és végül kitalálnak valamit a helyzetre. Ötlet: Nekem nem tetszik. Egyszer már elsütötték ezt a módszert Sasorinál, és nem szeretném újra látni, mert az egysíkúvá tenné ezt a szálat. Valószínűség: Sajnos úgy érzem, hogy Kishi ezt a megoldást választja, amennyiben életben akarja hagyni Kakashit. Jellemző lenne rá. 4. Kakashi használja az MS-t, de ezúttal egy a Madaráéhoz hasonló tér-idő ninjutsuval védi ki a támadást. A kard egyszerűen áthaladna rajta anélkül, hogy megsérülne, miközben Hakut eltalálja. Ötlet: Badass! Nekem ez a megvalósítás tetszene a legjobban. Egy újabb párhuzamot jelentene Kakashi és Madara képessége között, plusz a madárijesztő kapna még egy utolsó tuningolást. Valószínűség: Sajnos nem hiszem, hogy Kishi ezt meglépné... 5. Gai sensei közbelép. Ötlet: Ez is egy jó közepes, nekem tetszene. Valószínűség: Elképzelhetőnek tartom, mivel Gai még nem sokat csinált azon kívül, hogy egyszer belerúgott Hakuba, noha szerintem ebből a csapatból ő áll képességben legközelebb Kakashihoz. Ellene szól, hogy Gai panaszkodott, hogy nem lát a ködben. Több megoldás nem jut eszembe, de remélem, hogy a sensei nem hal meg!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 13, 18:59:28 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6044 Dátum: 11 jan 13, 19:01:54 » |
|
Kage bunshin no jutsu? Raiton kage bunshin no jutsu? Félrehajolok no jutsu? Klasszikus ms "szétzúzom, vagy nem is, inkább beszívom ezeket magam előtt, itt ni" no jutsu? Valaki megment no jutsu? Rasengannal vagy raikirivel a másik kezemben hárítom/bezúzom a kardot no jutsu?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|