24 nov 24, 02:11:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547802 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
picassopeter
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

STRATEGIST

« Válasz #6000 Dátum: 11 jan 11, 00:07:00 »

ha húzó nevek nem szállnak be akkor itt a harc eléggé egyoldalú lesz még sokáig elvégre vérvonal képességűek, volt Kagék, 7 kardforgató köd legenda, az összes elhalálozott Akatsuki tag, ami már magában eléggé nagy túlerő kis katonák ellen, 100 ezer fehér zetsu meg mi egymás. Ez nagyon sok, és nagyon kemény túlerő még ha mind az 5 nemzet katonái is harcolnak  akkora nagy arcokból csak kevés van és túl sok a múltbéli nagyon nagy név akik most már nem gondolkoznak, és nem is hallnak meg.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6001 Dátum: 11 jan 11, 02:43:23 »

Nem rég valami olyasmit mondott, hogy anélkül is tudja egyesíteni a 10 farkúvá a bijuukat csak éppen nem lesz annyi chakrája, ...

Ezt hol mondta? Írsz egy manga fejezet és oldalszámot? Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morause
Vendég
« Válasz #6002 Dátum: 11 jan 11, 19:30:14 »

Nem rég valami olyasmit mondott, hogy anélkül is tudja egyesíteni a 10 farkúvá a bijuukat csak éppen nem lesz annyi chakrája, ...

Ezt hol mondta? Írsz egy manga fejezet és oldalszámot? Mosolyog

Várjá.. ne forgasd ki a gyerek szavait chakra.. aztat mondta hogy "vmi olyasmit mondot" ezt lehet úgy is érteni hogy a gyerek vmit nagyon csúnyán félre értelmezett a forditásban vagy a manga képein kitudja (( persze tudom hogy butaságot mondott, de ezzel a "mutass egy manga fejezetet" hogy bizonyitsátok hatalmas okosságotok már kikészitetek! >.<# ))!!

Szal gondolkozunk mind hogy mégis hogy gondolta kishi hogy ennyi nagy arcot visszahozott akiket még elpusztitani sem tudsz. De szerintem nem csinálta volna ezt  ha nem tervezett volna jócskán előre mivel így hirtelen felindulásból kiötleni egy jutsut amit a jó istenbe se tudsz inaktiválni és ha a használója egy zseni (mint kabuto) akkor bukta az egész arról hogy hogyan hozza ki hogy mégis a shinobi hadrend győzzön vagy mittomén. Szerintem a kövi fejezetben narutó edzés tervének egy része benlesz ami max vhogy összekavarodhat a harcokkal, esetleg madara talán nem is tudom úgy tervezhette ezt az egészet hogy kisame még életben lévö korában elküld infókat a jinchuk helyéröl mig a hadseregre rászabaditja figyelem elterelésnek a zetsukat addig ö oda portálgat kiüti narutót meg bee-t gondolom rin negannal azt kalap kabát.
De a kövi manga fejezetben még tippelek egy kakashi halált vagy egy kage közbe lépését vagy elkapják kabutot!.. Öszintén szólva sok ötletem van de míg azt felsorolnám... höhöhöhö smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 22:34:56 írta Morause » Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6003 Dátum: 11 jan 11, 20:08:27 »

mint elterelés még bejöhet Madarának, 2 légy 1 csapással. Megszabadul a konkurenciától és begyűjti a 2 hiányzó arcot a 10 farkú felélesztéséhez. ez mint terv nem is hangzik annyira hihetetlennek  viszont az aggaszt hogy Madara elkűldte fekete Zetsut, én szerintem Kabutó után elvégre a fekete Zetsu képes embereket lemásolni teknikáikkal együtt mégha alkalmazni nem is tudja úgy mint az eredetiek, az Impure world leállításához, vagy módosításához elég. Nagyon várom hogy mi fog ebből kisűlni, kishimoto nagyon komolyan odatett ezzel a Kabuto ha meghal is a teknika fennmarad cuccal  mivel rengeteg a legendás ninja aki mind halott és most mind hallhatatlan Vs elők ellen akik küzül kevés nagy arc maradt  ez nagyon ott van. 20 nál is több eshetőségem van arra hogy ez miként végződhet és most még képbe jöhet az amit Kishi egy interjúa alatt mondott hogy a Hokage testvére ellenség lesz vagy megtémadja konohát, már nem tudom de mint ellenésg fog feltűnni

chakra csak azért mert valaki butaságot mond nem kell leoltani azonnal másokat idézve ez nem szép dolog
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 20:51:28 írta picassopeter » Naplózva
gerimaster
Chuunin
*

« Válasz #6004 Dátum: 11 jan 11, 21:27:52 »

Ugye annak idején Zabuza megakara ölni az akkori mizukagét, Yagurát.
Még az is lehet, hogy a következő mangákban kiderül, hogy Yagura vágása Zabuza kardja miatt "díszítette" az akkori báb kagét.ikszdé
Naplózva

picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6005 Dátum: 11 jan 11, 21:48:14 »

kétlem hogy egy Mizukagét Zabuza meg tudott volna vágni, Kakashi simán lenyomta akkor egy kage mire mindenre lett volna képes ellene de lehet hogy Kabuto őt is visszahozta, akkor most egy oldalon fognak harcolni. Bár az a mizukage egy gyerek volt lehet hogy nem volt nagy durranás legalább is ha madara olyan könnyen az iránytása alá tudta venni. Most nagyobb baj hogy a 7 kardforgató is az ellenség erejét növeli ők tuti nagyon komolyan nyomják ellenük talán csak a mostani a még jelenleg élő hetes generáció tudna mit kezdeni
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 21:50:35 írta picassopeter » Naplózva
Adidi
Újonc
*

« Válasz #6006 Dátum: 11 jan 11, 22:05:08 »

Szerintem még Suigetsu is megérkezhet a kardjáért Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6007 Dátum: 11 jan 11, 22:13:28 »

Ne misztifikáljátok túl a kagék erejét. Ők is jounin szintű ninják voltak. Az erejük csak egy "kicsivel" haladta meg a többiekét. Néhányét jobban de biztos volt olyan is akiét éppen csak. Ez az aránylag kicsi különbség elég volt ahhoz, hogy ő legyen a kage. Ezért gondolom, hogy nem kell túlmisztifikálni az erejüket. Nem csak az övéket hanem egyik tagét sem. Mindegyik megfogható valaki vagy valamilyen jutsu által. Akár milyen erős is legyen. Egyszerűen csak meg kell találni a gyenge pontját. Zabuzának is megpróbálta csak nem jött be. Azt senki nem tudja, hogy miért. Ennyi.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #6008 Dátum: 11 jan 11, 22:52:53 »

Még régen mikor a shinobi háborúnak csak a gondolata felötlött elgondolkodtam rajta mi lenne ha Tobi-ék megnyernék?! Hmm? Persze nyerésen itt azt értem, hogy sokan meghalnak a jók közül, Bee meghal, Tobi mondjuk szenved valami nagyobb sérülést, Sasuke átveszi a helyét(mondjuk meg is öli őt), Naruto-nak sikerül megszöknie, mondjuk pont Sasuke hagyná futni, hogy majd később megküzdhessenek.A "jók" közül akik megmaradtak (néhány tapasztaltabb jounin),Kakashi vagy Gai vezetésével underground szervezkednek, hogy elintézzék a megmaradt "gonoszokat". Kúl Persze Naruto-ból a rókát nem szedhetjük ki hogy nehogy Tobi terve sikerüljön, Sasuke terve mondjuk úgyse ez lenne, lehet ezt meg is akadályozná.Nekem nagyon bejönne egy ilyen folytatás, mondjuk esély rá kb. 0 mert ha ilyen szálba fogna bele Kishi akkor nagyon elhúzódhatna a manga.Aminek persze örülnénk de hát semmi sem fenékig tejfel.  Nyelvesít

Amúgy rini azért ilyet nem mondanék hogy a régi kage-k szintje csak kicsit haladta meg a jouninokét.Eddig Tsunade-n kívül senkinek nem láttam úgymond gyenge pontot.Na jó lehet ez kicsit túlzás de gondolj bele, anno Sarutobi elég komoly volt még öregen is, a Tsuchikage is jól tolja így öregen is pedig még semmit nem láttunk tőle, a Raikage kb. szerintem az egyik legerősebb karakter a mangában (fél kézzel még nem láttuk harcolni de azért így se féltem), mizukage-nak meg van két Kekkei genkai a tarsolyában meg ki tudja mennyi harci tapasztalat, azért egy hidden mist faluban ami a blood mist után volt nem lehet semmi a Mizukage se, ő pont abban a véres korszakban nőtt fel.Vagyis ezekre alapozva én simán mondom hogy a régi kage-k is a koruk legjobbjai voltak és nem egy hajszállal voltak jobbak a jouninoknál.  kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 11, 23:14:43 írta tibee77 » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #6009 Dátum: 11 jan 11, 22:53:20 »

Jelenleg a Legismertebb és szerintem "legerősebb számontartott shinobi" az a 4. hokage őt végülis idáig mint láthattuk nem tudták mivel szopatni... még madara teleport és ez az áttetsző a testem no jutsuját is kijátszotta úgyhogy szerintem azért ez nem mindenkire igaz. Illetve az sincs túl "misztifikálva" hogy a kagék tényleg olyan atomágyúk hogy szépeket tudjanak alkotni... igaz most ne úgy gondoljunk rájuk hogy verhetetlenek hanem a szakterületükön ök a legspeckóbbak, mint tsunade és a gyógyítás, vagy mizukage vérvonal képessége de mondhatnám a raikage villám sebbeségét és a pajzsát stb. Nevet és ezek csak a jelenlegi kagék kitudja milyenek voltak az elődök.

Ami Suigetsut illeti ő most egy db-ig ellesz foglalva vagy a kardkeresésével vagy ha rájött hogy milett vele vagy csak sejtelme lesz róla körbe fog szaglászni.. és talán ha úgyvan én tippelek olyanra pl. sui megtudja hogy út közben sasuke meg madara összeálltak jugo összeomlik stb.stb. aztán suigetsu felkeresi a mizukagét haverok lesznek és juugo meg suival fog bövülni a hadrend és sui álmához illendően kinevezik a köd hét kardforgatójnáak egyikévé, tudomására jut majd hogy bee-nél van a samehada talán elkéri vagy megpróbálja elvenni kitudja egy 2. találkozás hogy hatna a kettöjük kapcsolatára! Nevet.. stb de ezek szerintem off szal én abba is hagyom jó8 mindenkinek Kiröhög
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6010 Dátum: 11 jan 11, 23:24:08 »

Akkor mondjuk mit tudunk a régi jouninok erejéről? Mert azt gondolom, hogy szinte semmit. Mindig csak a kagékat emelik ki a régiek közül. Soha senki nem hivatkozott a mellettük harcoló jouninokra is. Márpedig a mondás szerint "egy fecske nem csinál nyarat". Most például szembesülhetünk azzal a mangában, hogy nem csak a kagék voltak bivalyok, hanem jó néhány jounin szintű tag is. Gondoljál csak az akatsuki tagokra akik bármelyik kagéval felvehették a harcot. Ugyan ez igaz a mostani jounin szintű tagra is. Például Kakashiból akartak kagét csinálni. Vagy gondoljál Danzora. Egy szóval sem mondhatjuk róla, hogy gyenge lett volna. Ebben a kage sorban csak egyedül az elsőre tudom azt mondani, hogy kimagasló személyiség volt az összes kage között. A másik nemzetekről nemigazán tudunk mit mondani mert nemigazán tudunk roluk semmit. Talán csak a homok 3. kagéja volt kiemelkedő de ő is elbukott Sasorival szemben.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6011 Dátum: 11 jan 12, 01:38:01 »

a vérvonal képességúek közül is a harmadik Kazekage volt durva legalábbis eddig ezt hittük erre a kő és homoknak is voltak nagyon durva harcosai. A hét kardfoggató meg azért 5 nemzet beli névvel rendelkezik tuti hogy nem hiába, vegyük csak Kisamét az a manus nagyon durván úzte a mesterségét. De Rinnek igaza van vannak olyan Jouninok most is akik nem híresek, de nagyot ütnek és komoly ellenfelek, de ha valaki Kage az már egy másik szint. Viszont sem Madara sem az Akatsuki nem visel Kage címet mágis mindegyik 100% ellenfele bármelyik falu vezetőnek, sőt, Madarát többre is tartják gondolom nem hiába az sem
Naplózva
Ervdo
Gennin
*

« Válasz #6012 Dátum: 11 jan 12, 15:14:59 »

Nos ugye, a manga egyik sarkallatos pontja Naruto rejtélyes ereje, azaz bárkivel találkozik az végül megkedveli, nem számít milyen volt előtte a kapcsolatuk (jó persze, ez kicsit erős megfogalmazás, de anime/mangában is így mondta Kakashi Chiyo-baanak, de persze ez nem igaz 100%kig:). A lényeg, hogy elég sokmindenki van akit Naruto az évek folyamán "lekötelezettjévé" tett, és én mindig is úgy gondoltam, h ennek szerepe is lesz a későbbiekben.. Most elég sokmindenkit visszahozott a halálból Kabuto, nekem ez tetszik is, ugyanis mindig is érdekelt egy jó pár szál, amire most talán választ kaphatunk (gondolok itt a kagékra, jinchuurikikre, a 7 kardforgatóra, Itachira, stb..).
Már láthattuk, hogy néhány 'első fejezetbeli" szereplő feltűnt, mint Inariék, vagy Zabuzáék (én nekik nagyon örülök, habár nem gondoltam volna, h így visszatérnek, de nekem abszolút pozitív szereplők voltak mindig is, nem számít Zabuza korábbi múltja sem..).
Az egész amire ki akarok lyukadni, h eddig fel lettek sokan vonultatva a haderő ellen, egy részükkel kapcsolatban én (is?) fordulatot várok majd (Zabuzáék, Neji apja, Utakata-sama:D, Chiyo-baa, Itachi, Pein..), sőt Itachiból kinézem, hogy ő egy ilyen eshetőségre is felkészült, félreértés ne essék, nem tőle várom a nagy megoldást, de sztem lesz még vm a tarsolyában, illetve sztem Pein is azon lesz, hogy támogassa Jiraya és ezzel Naruto álmát, amiben végül ő nem volt képes hinni.
Szóval eddig Kishi sokakat felvonultatott a haderő ellen, sztem itt az ideje (legalábbis remélem), hogy a haderő mellett is megtegye ezt (jó persze ott az egész haderő, de én most szintén a régi karakterekre gondolok), pl.: Guren és Gozu(?, nem emlékszem ez e a neve), tudom fillerszereplők, de most láthatjuk Utakatat is a mangában, és sztem Kishi szabadon dönthet kit vesz át és kit nem. De nem csak harcosokat várok, hanem a köznép is, és/vagy daimjok, akik utánpótlással segítenek majd, stb.
Naplózva

Bankai: PoloSanyi
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6013 Dátum: 11 jan 12, 15:19:49 »

Utakata nem filler-karekter, Kishi egy  mangában még nem szerpeelt, de megtervezett és publikált karaktere volt, akit beépítettek egy fillerbe. Tulajdonképpen a mangában egy fejezeteleji képen tűnt fel a többi Jinchuurikivel együtt.
A fillerkarakterek szépen összekeverik Kishi történetét, ha pedig bevenné őket, ő is paradoxokba kerüln, szóval nem fog rá sor kerülni.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 12, 15:20:33 írta STM » Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #6014 Dátum: 11 jan 12, 15:33:24 »

Szerintem a madaráék oldalára billeg a mérleg, erős szintbe. Hogy miért? Hisz feltámasztott vagy 30erős karaktert köztük ott van a pein is meg itachi is akik ketten szerintem sok embert meg bírnak ölni. Főleg ha most itachi nem lesz beteg:) Ja meg a legfontosabb, hogy ott van az a titokzatos koporsó is amit kabuto mutatott madarának h még véletlenül se álljon ki kabuto ellen és madara nagyon össze szarta magát. Ha ennyire fél valakitől miközben ott van a másik öt koporsóba pein,itachi akkor vagy nagyon erős karaktert mutatott meg neki kabuto vagy pedig lelkileg hatott madarára az a titokzatos koporsó vagy pedig mind a kettő:)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 399 400 [401] 402 403 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins